Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי ניסן אלמרה 2002.

כמו הרבה רכבי ניסן גם השלטים שלי גמורים.

מהתייעצות עם הדוד גוגל לא מצאתי מידע מועיל ולכן אשמח לקבל מכם עזרה.

בתמונה המצורפת ניתן לראות קייס שלט, 2 לוחות וסוללה.

ניתן לראות הבדל בין 2 הלוחות חסר מיקרו-סוויטש עליון בלוח התחתון.

בנוסף ממבט מעמיק שלא בתמונה ניתן לראות שכל המיקרו-סוויטשים סיימו את תפקידם- מעוכים ומפורקים, וזו הסיבה לדעתי שהשלטים לא עובדים.

הוזמן קייס שלט חדש.

אני צריך עזרה במציאת מיקרוסוויטשים כאלו בדרום(באר שבע) בעלות נמוכה יותר מהזמנה מאיביי - נראה לי הזוי לשלם 8 ש"ח למיקרו סוויטש ולא רק אלא שההזמנה מגיע עם 3 מיקרו סוויטשים. אני צריך 4.

או בעל מקצוע בבאר שבע שיודע להתעסק בשלטים האלו במחיר שפוי ויש לו מיקרו סוויטשים כאלו.

בכל מקרה אני אצטרך להעזר בבעל מקצוע בהלחמות של המיקרו סווטשים.

איפה ניתן למצוא סוללה כמו בתמונה?

תודה רבה!

IMG_0136a.jpg

פורסם

מחירם של המפסקים המניאטוריים הינו כ-2 שקלים ליחידה אצל סימן טוב בת"א.

לא נראה לי שתמצא בעל מקצוע שיתחיל להתעסק בהלחמת רכיבי SMD.

איזה כייף לי :)

פורסם
מחירם של המפסקים המניאטוריים הינו כ-2 שקלים ליחידה אצל סימן טוב בת"א.

לא נראה לי שתמצא בעל מקצוע שיתחיל להתעסק בהלחמת רכיבי SMD.

אם כן אילו פתרונות עומדים בפני פרט לפניה ליבואן בנושא?

איך משמישים שלט כזה?

תודה

פורסם

ההלחמה הזו מאוד פשוטה לא מצריכה בעל מקצוע, רק מלחם פשוט, המיקרסויצים האילו הם פשוט לחצנים אתה יכול לבדוק בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה.. ולהתאים לחצן שיעשה את העבודה.

בקשר לסוללה תמצא כזו אצל כל שען או חנות מחשבים זוהי סוללה של CMOS

פורסם

ידוע למישהו על חנות במרחב שבין באר שבע לאשדוד שניתן לקנות בה את המיקרו סוויטשים האלו?

poratnir

תודה רבה על העידוד, בכל זאת אאלץ להעזר באדם נוסף, כישורי ההלחמה שלי לא משהו בכלל ואין לי מלחם מתאים למשימה.

תודה!

פורסם
ההלחמה הזו מאוד פשוטה לא מצריכה בעל מקצוע, רק מלחם פשוט, המיקרסויצים האילו הם פשוט לחצנים אתה יכול לבדוק בכל חנות למוצרי אלקטרוניקה.. ולהתאים לחצן שיעשה את העבודה.

בקשר לסוללה תמצא כזו אצל כל שען או חנות מחשבים זוהי סוללה של CMOS

כן בטח...

איזה כייף לי :)

פורסם

תבדוק בחנות מ.ד חשמל באזור כלניות באשדוד .

החנות נמצאת בפאסז איפה שהחנות מחשבים גנרל קומפיוטרס מול המרפאה הווטרינרית ..

בהצלחה

פורסם

עדכון:

מצאתי בעל מקצוע שהחליף לי את המיקרו סוויטשים והשלט חזר לתפקוד כמעט מלא (ממתין לקייס שלט חדש ואז גם כפתור הנעילה יעבוד).

פירוט עלויות:

קייס שלט- 25 ש"ח ~

סוללה- 8 ש"ח.

מיקרוסוויטשים כולל הלחמה - 40 ש"ח.

דלק- 20 ש"ח ~

סה"כ פחות מ100 ש"ח לתיקון שלט מקורי.

וכמובן קרדיט לבעל המקצוע שסידר את השלט בפחות מ3 דק'. וכדי שירשם בפורום איפה הוא נמצא: גלרון אלקטרוניקה שנמצא ברחוב שלושת בני עין חרוד.

רב תודות גם למי שהגיב ועזר כאן בנושא מרק10, אביב, poratnir, וfiat tipo

IMG_0148.jpg

IMG_0149.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון:

מצאתי בעל מקצוע שהחליף לי את המיקרו סוויטשים והשלט חזר לתפקוד כמעט מלא (ממתין לקייס שלט חדש ואז גם כפתור הנעילה יעבוד).

פירוט עלויות:

קייס שלט- 25 ש"ח ~

סוללה- 8 ש"ח.

מיקרוסוויטשים כולל הלחמה - 40 ש"ח.

דלק- 20 ש"ח ~

סה"כ פחות מ100 ש"ח לתיקון שלט מקורי.

וכמובן קרדיט לבעל המקצוע שסידר את השלט בפחות מ3 דק'. וכדי שירשם בפורום איפה הוא נמצא: גלרון אלקטרוניקה שנמצא ברחוב שלושת בני עין חרוד.

רב תודות גם למי שהגיב ועזר כאן בנושא מרק10, אביב, poratnir, וfiat tipo

היתה לי בעיה דומה. שילמתי 20 ש"ח למתקין אזעקות ברעננה עבור הלחמות בלבד. הוא השתמש במיקרוסוויטש השני, שלא היה בשימוש.

יהודה

• תוכן חדש...