Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה שקראתי את הכותרת זעמתי לחלוטין. עוד בן בליעל שהעיז להרים יד על אדם חף מפשע וחסר עונים. ככל שקרתי הבנתי את מהלך הסיפור. נכון מאוד, רוכב האופנוע התנהג בצורה מגעילה שלא תואמת שום קנה מידה של מוסריות בחברה נורמלית. נכון מאוד אין שום עוררין.

מצד שני, מדובר כאן על נהגת שעשתה פניית פרסה וכמעט הרגה את הרוכב. במקרה הזה הוא במזל יצא חי. לא חסרים מקרים שהרוכב נהרג.

רוכב האופנוע בגלל הכעס והעצבים מכך שחייו נמחקו כמעט במחי יד בגלל אוזלת ידה של הנהגת פלט קללה. דבר שאני עושה כל פעם שמישהו כמעט הורג אותי על הכביש.

בתגובה אבייה של הנהגת במקום להתנצל על כך ולבקש סליחה או לפחות לשתוק ולא לומר מילה כי אחרי הכל הבת שלו כמעט הרגה בן אדם בגלל הקלות ראש שלה, הוא קילל את רוכב האופנוע. זה האחרון בתגובה החל להכותו.

חס וחלילה אני לא מצדיק את התנהגות האופנוען. אבל באותה מידה שהוא הולך לתת את הדין גם הנהגת צריכה לתת את הדין בכך שכמעט גרמה למותו. לא ייתכן שרוכבי אופנועים נהרגים והנהגים יוצאים בעונשים קלים יחסית.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4100175,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין מאוד זעמו את הרוכב, גם לי היה מקרה קטן שכמעט הגעתי לבית חולים עם פגיעת ראש, מתאונה קטנה מאוד, אבל זאת הייתה אשמתי, ובאותו רגע הייתי זועם, אבל הלכתי לנהג וביקשתי ממנו יפה סליחה.

מבין את הרוכב בגלל שאנשים לא ערניים מספיק על הכביש, עושים הרבה פעולות שטוטיות שיכולים לפגוע במישהו ולגמור אותו.

הוא לא היה צריך להכות את אבא שלה, מה לעשות, לפעמים צריך להשתלט על העצבים.

חוץ מזה, ברגע שהוא עולה לאופנוע, הוא צריך להבין שבישראל במיוחד, הנהיגה על הכביש קשה מאוד, אנשים תופסים ראש, אנשים אגואיסטים, והוא מסתכן פי כמה מאשר היה רוכב במדינה אחרת.

הוא לא היה צריך להגיע לאלימות פיזית, במיוחד שמדובר בנכה, אבל, גם אבא של הנהגת צריך להבא ללמוד לסתום את הפה שצריך, לא על כל דבר מגיבים, במיוחד שלא יודעים עם איזה טיפוס מתעסקים.

צריך לשפוט את שניהם, גם הנהגת אשמה, וגם הוא אשם.

פורסם

אין שום סיבה להבין את תגובת הרוכב. רוצה לקלל נהג רשלן שכמעט הרג אותך? בבקשה. רוצה לפנטז על איך אתה מוריד לו את הראש? תהנה.

לרדוף אחרי רכב כדי לתקוף נוסע (נוסע כן? לא הנהג שכמעט גרם למותך) שקילל אותך לא שונה מכל תגובת בבון אלים שדופק מכות למישהו שהסתכל עליו לא יפה.

פורסם
.....

מצד שני, מדובר כאן על נהגת שעשתה פניית פרסה וכמעט הרגה את הרוכב. במקרה הזה הוא במזל יצא חי. לא חסרים מקרים שהרוכב נהרג. .....

זאת פרשנות שלך, שלא מוזכרת בכתבה.

כן הנהגת גרמה לחסימת הכביש, עקב תיכנון לקוי של הפרסה (סיבוב ההגה) או בגלל שמראש אין מספיק מקום לביצוע פרסה.

כן, נכון שבמקרה כזה אסור על פי חוק לבצע פרסה אם אתה לא מסוגל לסיימו בבטחה וללא הפרעה לתנועה.

אבל האופנוען היה אלים וזאת עובדה.

פורסם
בהתחלה שקראתי את הכותרת זעמתי לחלוטין. עוד בן בליעל שהעיז להרים יד על אדם חף מפשע וחסר עונים. ככל שקרתי הבנתי את מהלך הסיפור. נכון מאוד, רוכב האופנוע התנהג בצורה מגעילה שלא תואמת שום קנה מידה של מוסריות בחברה נורמלית. נכון מאוד אין שום עוררין.

מצד שני, מדובר כאן על נהגת שעשתה פניית פרסה וכמעט הרגה את הרוכב. במקרה הזה הוא במזל יצא חי. לא חסרים מקרים שהרוכב נהרג.

רוכב האופנוע בגלל הכעס והעצבים מכך שחייו נמחקו כמעט במחי יד בגלל אוזלת ידה של הנהגת פלט קללה. דבר שאני עושה כל פעם שמישהו כמעט הורג אותי על הכביש.

בתגובה אבייה של הנהגת במקום להתנצל על כך ולבקש סליחה או לפחות לשתוק ולא לומר מילה כי אחרי הכל הבת שלו כמעט הרגה בן אדם בגלל הקלות ראש שלה, הוא קילל את רוכב האופנוע. זה האחרון בתגובה החל להכותו.

חס וחלילה אני לא מצדיק את התנהגות האופנוען. אבל באותה מידה שהוא הולך לתת את הדין גם הנהגת צריכה לתת את הדין בכך שכמעט גרמה למותו. לא ייתכן שרוכבי אופנועים נהרגים והנהגים יוצאים בעונשים קלים יחסית.

שמע נראה לי שנסחפת לגמרי, אין לי מושג מאיפה הבאת את התיאורים המופרכים האלה אבל זה ממש לא מה שרשום בכתבה.לטעמי אין שום הצדקה להכות אדם נכה, בטח שלא עקב ויכוח שהתפתח בכביש ולא משנה מה הסיבה.

פורסם

מה זה פה שכונה?

על מה להכות? נהגה עשתה טעות? כמעט הרגו אותי 1000000 פעם על הכביש והתגובה היחידה הייתה "סליחה עם היד"....

קורה שאנשים עושים טעויות על הכביש.

עזבו אתכם שטויות,קצת מוסריות גם להכות אבא ליד הבית שלו - לא מתאים.

פורסם
כל הכבוד לרוכב מקווה שהוא יצא עם עונש כמה שיותר קטן.

על מה כל הכבוד?

שהוא היכה אדם מבוגר ונכה שבכלל לא נהג ברכב?

זה שהרוכב "כמעט נהרג" זה פרשנות של פותח השרשור שלא מבוססת על כלום. כי בכתבה אי אפשר למצוא את זה בשום מקום.

לכלכ רוכב ולכל נהג יש "כמעטים", אז כל פעם נצא ונרביץ אחד לשני? :roll:

V5

פורסם

נכה, לא נכה, זה לא מעניין. הבת שלו עשתה טעות שכימעט עלתה בחיי הרוכב אז במקום להתנצל הנכה הגבר הזה פתח את הפה שלו וקילל את הרוכב. אם אתה מספיק גבר כדי לקלל מהרכב אתה מספיק גבר כדי לעמוד מאחורי המילים שלך.

פורסם

העניין הוא שהוא לא קילל קודם.

רוכב האופנוע קילל אולי מהעצבים.

והוא בתור אבא תגובה הטבעית שלו היא להגן על הבת שלו - ולפעמים זה מתבטא בקללות חזרה.

מצב לא נעים אין מה לעשות.

פורסם
נכה, לא נכה, זה לא מעניין. הבת שלו עשתה טעות שכימעט עלתה בחיי הרוכב אז במקום להתנצל הנכה הגבר הזה פתח את הפה שלו וקילל את הרוכב. אם אתה מספיק גבר כדי לקלל מהרכב אתה מספיק גבר כדי לעמוד מאחורי המילים שלך.

תצטט בבקשה מן הכתבה, את הפסקה שקשורה לכך שחיי הרוכב היו בסכנה.

וממתי מגיע על קללות לקבל מכות?

פורסם

אתה מתבלבל, יש הבדל עצום בין אגרוף או מכה עם קסדה שזו תקיפה פיזית שמטרתה לגרום נזק ממשי בגופו של הנתקף, לבין קללה שזו אומנם תקיפה אבל עדיין תקיפה מילולית. קיימת אבחנה מבחינה חוקית ביניהם, הן מבחינת חומרת המעשה ובין העונש.

פורסם

בהחלט מבין, ישבתי כמה חודשים בעצמי כשרכבתי על GS ומישהו חתך אותי וברמזור הבא כבר קרה מה שקרה

לקחתי על דעת עצמי סדנאות לשליטה בכעסים אחר כך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

והקשר בין מה שכתבת לבין הכתבה הוא?

אברה קדברה

• תוכן חדש...