Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעבוד רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שקראתי כמה מאמרים פה שמסבירים להתרחק מרכב משועד.

באתי לקנות רכב ובזמן העברת בעלות הופיע שהרכב ממושכן.

בדיקה זריזה של בעל האוטו עם הבנק הראתה כי פקידת הבנק שכחה להוריד את המשכון והיא העבירה תא הטפסים הרלוונטים לרשם המשכונות.

לפני כמה ימים הייתי ברשם המשכונות והם הוציאו לי טופס שהרכב כבר לא ממושכן.

היום היינו שוב בדואר כדי להעביר בעלות אבל בדואר עדיין רשום שהרכב משועבד לבנק.

האם יש עוד מקום שהבנק בודק בלבד רשם המשכונות או שלוקח לזה זמן להתעדכן?

תודה.

פורסם

אין סיבה אמיתית להתרחק מרכב משועבד. צריך להבין כי משמעות השעבוד היא שהרכב משמש כבטוחה לאשראי כלשהו שניתן לבעליו. במידה והחוב שולם, למעשה אין עוד צורך בבטוחה הזאת.

מה שקורה בפועל זה שבבנק לעתים לא מקפידים על פניה לרשם המשכונות לצורך ביטול השעבוד, ואז הרכב לכאורה "תפוס" למרות שלא עומד דבר ממשי מאחורי זה.

למיטב זכרוני, מרגע שהבנק פונה לרשם המשכונות, הסרת השעבוד לא אמורה לארוך זמן רב. למעשה, הרכב הראשון שרכשתי היה משועבד. המוכר ואני הגענו לסניף הבנק שלו, החוב סולק באמצעות הכסף ששילמתי תמורת הרכב ותוך זמן קצר כבר היינו בסניף הדואר הקרוב לצורך ביצוע העברת בעלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

+1

אני גם רכשתי רכב חדש עם שיעבוד,זה רק נשמע לא טוב,סך הכול לקחתי הלוואה מהבנק והוא בתמורה כדי להבטיח שאם אני לא אשלם רשם את הרכב בתור שיעבוד.זהו. זה מה ששיעבוד אומר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שאני יודע:

הסרת שעבוד מול רשם המשכונות לא מתרחשת מיידית.

הבנק מוציא טופס ושולח לרשם המשכונות בקשה להסרת שעבוד.

זה יכול לקחת שבועיים- שלושה, א ב ל לך אמור להספיק שיהיה לך העתק שהטופס נשלח לרשם המשכונות (משרד המשפטים).

מצוינים שם כל פרטי הרכב והחייב, חתימה וחותמת של הבנק שמאשר את בקשת הסרת השעבוד.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

יש לי טופס מהבנק וגם מרשם המשכונות עצמו שהוציא טופס שהמשכון הוסר.

אבל בדואר משום מה עדיןי מופיע שיש שעבוד לרכב.

פורסם

לוקח למחשבים של משרד הרישוי (ושל הדואר) בערך שבוע להתעדכן בדברים האלו. תמתין בסבלנות עוד כמה ימים. אם זה עדיין לא יורד, יכול להיות שיש שיעבוד או עיקול נוספים על הרכב, צריך לגשת למשרד הרישוי ולהוציא פלט מחשב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...