Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19 VS פג'ו 306 VS אסקורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש רכשתי וולוו 740, שלצערי לא התאימה לאשתי בגלל הגודל, ולא לי בגלל הצריכה המצמררת.

בכל מקרה, למזלי מצאתי במהירות קונה, שאמור לבוא לקחת אותה בסוף השבוע, ועכשיו אני רוצה לרכוש רכב אחר.

למרות הנטייה הטבעית לחפש "הרפתקאות" (כמו עם הוולוו), אני מכריח את עצמי ללכת רק על אופציות שפויות.

ההתלבטות היא בין הרכבים הבאים, אלא אם למישהו ישנן הצעות מתאימות נוספות.

1. רנו 19 של חבר הפורום, ככל הנראה שמורה מאוד. 1.4L ידנית, 1993, 165K ק"מ, כולל ספר טיפולים (!!!), 5,000 ש"ח.

2. פג'ו 306, מטופלת, 1996, 1.6L ידנית, 160K ק"מ, 5,000 ש"ח.

3. פורד אסקורט אריקה, לא אחת ספציפית, 93-95, 1.6L ידנית.

הצרכים שלי (שהספיקו להשתנות מעט בחודש האחרון):

1. עלות אחזקה נמוכה, גם מבחינת דלק, גם מבחינת תחזוקה שוטפת וגם מבחינת תקלות ותיקונים (אמינות).

2. מספיק מרווח (3 בוסטרים). בגאז' לא קטן. עדיף שתהיה נוחה.

3. לא מעניין אותי ביצועים, מהירות וכד', אבל אני מעדיף שלא תהיה לגמרי עגלה. אני גר ונוסע כמעט רק במישור, ללא עליות.

אני מכיר את ההמלצה המקובלת פה לבחור רכב ע"פ מצב ולא ע"פ דגם בתקציב כמו שלי, ובכל זאת, מבקש את המלצתכם ע"פ הנ"ל, בהנחה שלפחות על הנייר, יש לי כמה מועמדות בעלי נתונים זהים פחות או יותר.

פורסם

לדעתי כדאי ללכת על הפיג'ו, נחשבת להכי חדשנית מבין המכוניות האלה וגם יש הרבה אקזפלרים כאלה, למקרה שתצטרך חלקי חילוף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נהגתי על רנו 19 שאבא שלי קנה לפני 22 שנה (מראשונות מודל 1990) - גם כאשר נסעתי לבד בעליה הייתי צריך לכבות את המזגן. וזה ברכב חדש במיטבו. עכשיו אתה מחפש רב בן 20 ורוצה להוביל בו משפחה? לדעתי צפה לעגלתיות מוחלטת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז קודם כל, אני לרוב לא נוהג בעליות.

דבר שני, אני לא בטוח ש-306 תהיה הרבה יותר חזקה, או שאני טועה?

דבר שלישי, הייתה לי רנו 19 שנת 94 1.4L ידנית במשך 4 שנים, היא לא ממש זכורה לי כעגלה, אבל אולי זה מכיוון שנסיעות כמו שתיארת (רכב מלא בעליות) היו די נדירות אצלי.

פורסם

כדי לחדד את הזכרון - אני מדבר על רכב חדש ובו נהג בלבד - בתנאים של חיפה. הדבר היחיד שנאמר לזכותו הוא ששירת את המשפחה די הרבה שנים, אבל אין לי מושג מה היו הוצאות הטיפול ותדירות התיקונים כיון שלא אני טיפלתי בתחזוקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...