Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אולי לא הכי ברורה אבל הסיפור שלי הוא כזה.

לפני 4 חודשים קניתי גולף gti חדשה.

לאחר מספר ימים שמתי לב לבעיה של רעש מציק בסלד שבין 2000-3000 rpm

הבעיה לפי כל הפורומים בחול שהיא ידועה ולא היה לה פתרון והכרה עד לפני זמן קצר כאשר הודיעו בvw כי יש פתרון לבעיה וגם מוצר שיפתור אותה.

הבעיה לא גורמת לשום דבר פרט לרעש זר שלא אמור להיות ברכב בסלד האמור,

לפי הבנתי מדובר בבעיה מוכרת למנועי 2 ליטר tsi ולא היה פתרון והכרה עד עכשיו.

Tsb 2024061

העניין שכיום יש פתרון ידוע ולהלן קישור לפתרון הבעיה עם המוצר הנדרש.

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=20401&highlight=wastegate

אז עכשיו מה עושים מול היבואן על מנת לתקן את הבעיה,

שהרי אם אני ידבר הם ימרחו אותי מפה ועד הודעה חדשה (במוסך) לך תוכיח תראה להם קישורים ברשת וכו וכו.

אז איך ניתן לפתור את הנושא הנל במהירות וללא סחבת...?(עד כמה שניתן)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שזה תקין, אבל הריקול יצא רק עכשיו, אני התלוננתי יומיים לאחר קבלת הרכב על בעיה של רעש לא קשור.

השאלה איך להציג את העניין כי אין לי מושג איך , יחשבו שנדפקתי בראש , כי זה היה חודש של טרטור שלם עם נושא הרעש הזה, והביאו את מנהל התפעול שלהם לשמוע את הרעש. (של החטיבה),כבר התחילו צחוקים בנושא בין עובדי המוסך.

עכשיו אני יבוא עם מה? מודעה באינטרנט?

קצת קלוש.... 

פורסם

הסרטון מציג את הנושא, אבל מציין במפורש שזה לא פתרון רשמי של החברה. just a guy in his garage

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בסרטון שמצורף בקישור הבחור אומר בפירוש שזהו לא תיקון שהוכר ע"י היצרן.

"this procedure has nothing to do with volkswaggen...it's not the way they do it...it's not a fix they authorized...this is just a guy in a garrage, who bought this clip for 75$"

"שינוי טכני זה אין לו שום קשר עם פולקסווגן... זו לא הדרך שבה הם מתקנים את התקלה... זהו לא שינוי טכני המאושר על-ידם... זהו רק בחור במוסך שקנה את התופסן הזה ב75 דולר"

אי לכך, גם אם התקלה הוכרה ע"י היצרן, כרגע הם ימרחו אותך שאין פתרון זמין שהיצרן אישר והפיץ.

המוסך לא יקח אחריות על פתרון שלא מאושר ע"י היצרן - SIMPLE AS THAT.

המלצה? אם הרעש מפריע לך עד כדי כך, קנה את התופסן בעצמך ותבצע את האמור בסרטון, לא אמור להיות מסובך.

ורק לשם השקט הנפשי שלך גרידא, אם זה עד-כדי כל מציק לך, אז תראה את הסרטון לבעל המוסך, ותצלם את הרכב שלך אחרי השינוי ולפני השינוי (בזמן הרעש ואחרי השינוי שעשית שאין רעש).

אם הוא בן אדם שמבין עניין, ויש מה לדבר איתו, הוא יבין את הטעות שלו. תזכור שהוא רק בן אדם כמוך.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

גם לי יש את הרעש המציק הזה ולמרות שאין לו שום השפעה על תפקוד הרכב הייתי שמח להיפטר ממנו.

שבוע אחרי שקיבלתי את הרכב הלכתי למוסך וקיבלתי תשובה דומה לשלך - "לא שומעים שום רעש, על מה אתה מדבר?".

מצאתי עוד ת'רד בנושא שמפרט עוד קצת על התיקון:

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5194069-Wastegate-Actuator-Rod-rattle-SOLVED/page3

אני מתכנן לחכות עוד חודש עד שיהיה יותר מידע בפורומים על התיקון הרישמי עם החלק הנ"ל, ושהוא יהיה נפוץ יותר (לפי מה שהבנתי הזמינות שלו די מוגבלת כרגע), ואז ללכת למוסך שוב ולבקש את התיקון כאשר בידי ה TSB הרלוונטי.

פורסם

תעלו לפה מידע מדוייק יותר כשיהיה לכם. אני בכלל לא שמתי לב לרעש עד ש- joker הצביע עליו בפני... אולי אני צריך לעבוד בצ'מפיון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרעש הזה אצלכם (TSI) ידוע כבר מזמן, לא יצא שום ריקול בחו"ל על זה, וגם לא יצא.

אני גם בטוח שרוב הלקוחות שנוסעים עם המנוע הזה מידי יום לא יודעים על מה אתם מדברים.

מי שזה כל-כך מציק לו שישתמש בפתרון שמציאים בחו"ל, צ'מפיון לא קשורים בכלל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ריקול כנראה שלא יצא, זה נכון - לא ישלחו זימון לכל בעלי המכוניות שיגיעו לתיקון.

אבל נראה שבקרוב יהיה תיקון רישמי למי שיתלונן על הרעש.

צ'מפיון בתור היבואן הרישמי אמור לבצע את התיקון הזה במסגרת האחריות למי שמבקש - זה בטוח.

ברגע שיהיה TSB רשמי לתקלה צ'מפיון אמורים לכבד אותו.

הרשרוש הזה בהחלט יכול להוות בעיה במכירת הרכב בעתיד ולכן לדעתי כדאי מאוד להיפטר ממנו.

זה נשמע כאילו יש נחש אכסן (Rattle Snake) בתוך המנוע.

פורסם

יש לי גולף 160 .

אני חושב שיש לי את הרעש הזה בתורים נמוכים.

אבל שאני סוגר את החלון זה נעלם.האם אצלך גם כך?

כאשר אני נוהג עם חלון פתוח אני שומיע רעש כמו חלק שמפורק שרוטט בחוץ.האם זה אותו רעש שמדובר?

שאני נוהג במהירות מעל תורים נמוכים .אין זיכר לרעש.

הייתיי לפני חודש במוסך בשבל טיפול ועשו לרכב ריקולת.זה מה שסיפרו לי במוסך.

למרות שלא הזכרתי להם את הבעיה עם הרעש .אבל עדיין הרעש קיים.

זה לא מפריע לי בגלל שאני כל הזמן עם חלון סגור.אבל שאני עם חלון פתוח אפשר לשמוע את הרעש.

אבל אמרו בו שזה קשור רק למנועי 2.0 ולא יודיע אם מדובר על אותו רעש ואותו בעיה.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

ככל הידוע לי התיקון הוא רשמי של VW, בוידאו הבחור מציין ש"הפרוצדורה" היא לא הפרוצדורה הרשמית של VW.

"This procedure has nothing to do with VW, it's not the way they do it..."

יש TSB ומספר חלק של VW, אפשר לקנות גם באופן פרטי למרות שאני לא רואה שום בעיה שצ'מפיון יטפלו בעניין ללא עלות בתוך תקופת האחריות.

כתבתי על זה לפני כחודש בדסקס:

http://daskess.com/discussions/48

עצתי היא לגשת לאחד מהמוסכים של צ'מפיון עם הTSB ומספר החלק ולתת להם לעשות את הבירורים, זה אמור להיות כבר מתועד במחשבים שלהם. (אם יעשו בעיות ניתן להרוג שתי יונים במכה אחת[סליחה מראש מארגוני תנו לחיות לחיות] ולחסום את הכניסה עם GTIיים ואוהלים :wink: )

לי אישית זה לא מפריע מספיק כדי לגשת ולטפל בזה עכשיו. :|

ממש לא הייתי משלם מכיסי לתיקון הזה.

פורסם

אם מוכרז ריקול לא צריכה להיות בעיה,

לפני מספר חודשים נודע לי שיצא ריקול על סלילי הצתה לגולף GTI דור 5 מנוע TFSI ,

למרות שלא היתה אצלי שום בעיה, חשבתי לעצמי :מה אכפת לי לקבל סט חדש, הרכב בן 5 וזה עלול להיות עסק יקר אם וכאשר.

ניגשתי למוסך מורשה כלשהו עם מספר השילדה , הם בדקו ואכן התברר שקיים RECALL, קיבלו אותי על המקום, החליפו רביעייה ולהתראות.

כמובן לא נותנים לאחר ריקול שום חשבונית או פתק שמוכיח שזה התרחש ... :) ממש העלמת עדויות.

אגב טוב שאתם אומרים - אם הבעיה היא בפורק, אז אני לא אחליף פורק. חשבתי סתם להחליף לפורק של MK6 כי נאמר שהוא יותר טוב וכי מתגלים כשלים בפורק של דור 5 בשלב מסויים, חשבתי להקדים תרופה למכה אבל לא רוצה רעשי לוואי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דווקא התיאור (של ג'וקר?) על פחית שבה מסתובבות סיכות נשמע לי מתאים יותר :-)

זה של רן במקור :) .

עדכון לאלו שלא יודעים :

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=20401&highlight=wastegate

להלן כתבה עם מספר TSB רישמי של VW

VW officially released TSB #2024061

אז יש קריאה רשמית כבר בנושא, אני מברר היום עם המוסך

• תוכן חדש...