Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הגלקסי 2 , לאור הביקורות הנרחבות באינטרנט עם דעה דיי חד משמעית שהסמסונג החדש הוא המלך של הסמרטפונים בכל קטגוריה כמעט .

אז האם שווה לרכוש אותו או להמתין לאייפון 5 ?

כיום לפי מה שראיתי הוא לוקח בענק את אייפון 4 וגם שאר המכשירים שקיימים,

העניין הוא שיש 8 שיפורים ידועים שהולכים להיות לאייפון 5 ואפילו איתם נראה כי המקסימום זה ששני הסלולריים ישתוו בנתוני הפתיחה.

אז לקנות או לא? זאת השאלה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצלחת איכשהוא לפספס את כל השרשורים בנושא בזמן האחרון?

בכל מקרה - עכשיו שווה לרכוש אותו רק אם ממילא אתה משלם יותר מ-300 שקל בחודש לחברת הסלולר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממליץ בחום להמתין על הגדר כרגע. אייפון 5 כבר בקנה, עוד כמה חודשים הוא יוכרז ולאחר מכן ישוחרר. אני מאמין שכל קניה שתעשה עכשיו תגרום לך להתחרט כשהוא ישתחרר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

החומרה של האייפון 5 מקסימום תהיה שווה לחומרה של גלאקסי 2.

יותר טובה ממנה היא לא תהיה,זה בטוח.

וגם אם כן,גם עם החומרה תהיה פי 2 יותר טובה עדיין הייתי קונה גלאקסי 2!

למה? במילה אחת-אנדרואיד!

איזה בעיות או באגים יש בגלאקסי2?

אין משהו שאי אפשר לפתור ע"י רום...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

מעבד כפול ליבה,זיכרון ראם גדול יותר,מאיץ גרפי חזק יותר ואולי מסך גדול יותר,אולי גם מצלמה 8m

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

התנסיתי בו השבוע. מאוד יפה ומהיר. רק המסך מגע ומערכת ההפעלה עדיין פחות טובים משל האייפון לדעתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

השאלה גם אם הוא נתקע פחות מהאייפון.

אותי לדוגמא ממש מעצבן שהאייפון מצלצל והפס שמחליקים אותו הצידה בשביל לענות לא עובד :evil:

ואין לי בכלל אייפון - אני פשוט רואה את זה קורה אצל חברים המון.

לי יש נוקיה E72 שנתקע כל יומיים...

פורסם
מעבד כפול ליבה,זיכרון ראם גדול יותר,מאיץ גרפי חזק יותר ואולי מסך גדול יותר,אולי גם מצלמה 8m

המצלמה לא מעניינת אותי. במידה ואני מסתדר עם הממשק והמעבד של האייפון הנוכחי, האם שווה לי לרכוש אותו כבר עכשיו?במידה ואני לא צריך את המצלמה המשופרת, והאייפון הנוכחי מספיק מהיר(היות והוא עובד חלק ולא נתקע וכן הלאה) בשבילי?

האם אוכל להוציא את המכשיר מאורנג' במחיר טוב יותר בגלל שבקרוב מגיע האייפון החדש?

פורסם

אייפון 5 עדיין לא הוכרז,ניראה לי רק בספטמבר,עד שהוא יגיע לארץ יקח עוד לפחות חודשיים,ככה שלרכוש מהמפעילות זה לא רלוונטי לחודשים הקרובים.

מי שאוהב אייפון עדיף כרגע לחכות ל5,למי שיש כיום 4,לא ניראה לי יהיה שידרוג משמעותי ל-5,אלה אם כן אתה פריק של חידושים ואתה חייב את הטכנולוגיה האחרונה.

אותי לדוגמא ממש מעצבן שהאייפון מצלצל והפס שמחליקים אותו הצידה בשביל לענות לא עובד :evil:

מה זאת אומרת לא עובד? לא נתקלתי בגלקסי במשהו נתקע או לא עובד,גם מחברים עם אייפון לא שמעתי תלונות.

אם האצבע לא מחליקה על המסך אז מומלץ לשם כיסוי מסך מט.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

המלך? לא, אבל עם שיפורים קלים הוא יהיה פסיכי :)

הגלקסי עושה בעיות רק למי שנשאר על הרומים המקוריים של החברות הסלולריות או של סמסונג בכלל - זה מקביל לרחצה בשירותים כימיים.

הגלקסי 2 בהחלט אחד המכשירים הטובים של השנה - אבל אל תשכח ש 2012 בפתח.

מוטורולה ו HTC מבאסות מבחינת תכנות ראשוני, בסמסונג אתה פשוט מקליק ומתחיל לקנפג :) זה היתרון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
התנסיתי בו השבוע. מאוד יפה ומהיר. רק המסך מגע ומערכת ההפעלה עדיין פחות טובים משל האייפון לדעתי.

לא שיחקתי מספיק עם מערכת ההפעלה של האייפון, אבל המסך מגע בגלקסי בטח לא פחות טוב. יש במכשיר גם המון אפשרויות קונפיגורציה שבאייפון אין (או מסובך לבצע).

ואין לי בכלל אייפון - אני פשוט רואה את זה קורה אצל חברים המון.

לי יש נוקיה E72 שנתקע כל יומיים...

לי הוא נתקע עד עכשיו פעם אחת (אצלי כמה שבועות).

הפס לא עובד - באייפון ראיתי את זה קורה אצל אנשים כשהיד שלהם מלוכלכת או מזיעה. אצלי במכשיר יש פתרון לזה - הורדתי shakecall.

לי היה נוקיה E71 והוא נתקע אולי פעם בשלושה חודשים, אגב.

המצלמה לא מעניינת אותי. במידה ואני מסתדר עם הממשק והמעבד של האייפון הנוכחי, האם שווה לי לרכוש אותו כבר עכשיו?במידה ואני לא צריך את המצלמה המשופרת, והאייפון הנוכחי מספיק מהיר(היות והוא עובד חלק ולא נתקע וכן הלאה) בשבילי?

האם אוכל להוציא את המכשיר מאורנג' במחיר טוב יותר בגלל שבקרוב מגיע האייפון החדש?

אני מניח שבעוד כמה חודשים, כשיתקרב האייפון החדש, תוכל להוציא את האייפון 4 במחיר טוב יותר. בשביל לקבל מחיר טוב על הגלקסי S2 תצטרך לחכות עוד הרבה זמן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נקודות תורפה שמצאתי במכשיר עד כה:

המכסה סוללה דק מאוד ופלסטיקי. אין ספק שהקליפסים ישברו ואז יהיה צורך לקנות מכסה אחר.

למרות שהשקע טעינה הוא מיקרו USB סטנדרטי אי אפשר להשתמש בכל מטען. המטען של המכשיר הוא בעל 4 פינים. רוב המטענים בשוק הם של 5 פינים. כשמחברים למטען אחר (לדוגמה מטען רכב) המכשיר נכנס למצב "רכב" ונשאר שם עד שעושים לו שחזור הגדרות יצרן.

אסף

פורסם
מניסיון - אל תרכוש עכשיו.

חכה כמה חודשים. פתאום כל הבאגים ובעיות צפות להן.

:mm_yeah:

האייפון אצלי מחודש ינואר, נתקע פעם אחת בלבד וגם זה בגלל הפריצה.

הE72 באמת מכשיר דיי בעייתי לפי מה ששמעתי, ה E71 שהיה לי היה מצויין.

אני לא מוצא טעם לרוץ ולרכוש מיד את המוצר הכי חם בשוק, תתגלח על חשבון אחרים וכשיוציאו גרסת תוכנה חדשה וכל הבאגים ימופו ,המחיר ירד ואז יהיה הזמן לרכוש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...