Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי כבר שנה שנייה שאני מחזיק בתא המטען כיסוי 4 עונות של דוד פוגל בבגאז', לא משהו יקר מדיי (200 ש"ח +/-) ועם זאת גם לא ברור כמה איכותי. גם ככה הוא נועד רק למקרים שאני צריך להחנות מספר שעות רצוף בשמש.

אז היום לא תפסתי חנייה מוצלת בעבודה ונאלצתי לכסות את הרכב, בזוית העין של מנהל הפחחיה אצלנו בעבודה הוא ראה את כיסוי הרכב שלי ורץ אלי בריצת אמוק בדרישה שאסיר את הדבר הזה מהרכב. אחרי שהבנתי שאף אחד לא מת ולא קרה שום דבר, שאלתי אותו לפשר הדרישה:

בחיים הקודמים שלו, כשניהל פחחיה בגרמניה במשך 25 שנה, קרה שאנשים באו לחדש את הצבע ברכב בגלל שאותו הכיסוי ממש שייף את הצבע של הרכב כמו נייר זכוכית עדין בגלל התנודות שלו עם הרוח.

ככה הוא מספר,ואני מצידי שואל:

1. האם הרוחות בגרמניה חזקות מדיי שהכיסוי עלול לגרום לכזה נזק?

2. האם מדובר במיתוס?

3. האם להמשיך להשתמש בכיסוי? או לחילופין לקבל המלצה לכיסוי אמיתי שלא יגרום לנזקים?

בברכת שבת שלום

והמשך ערב טוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

פעם ראשונה אני שומע,לי גם יש כיסוי של דוד פוגל,מצטרף לשאלות שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר כזו תופעה.

השתמשתי בכיסוי זה 5 שנים על פולו שהיתה לי , ובנוכחי מדגם יותר חדש במידה גדולה יותר , 3 שנים על הגולף הקודמת ועוד שנה על הנוכחית (בחורף לא) ואף פעם לא ראיתי תופעות כאלה.

מה שכן, אני מכבס אותו מפעם לפעם כדי שלא יהיה מלא לכלוך, וגם מקפיד לקשור אותו כמו שצריך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי במצב של רכב מאובק ברמות קשות .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

1. כן

2. לא

3. לא

תחנה במקומות מוצלים ותמעיט את השימוש בכיסוי לרכב.

על כל אוטו, טוב כמעט על כל אוטו (יש פה פנאטיים לניקיון - שאפו!), מצטברת שכבת אבק בצורת גרגירי חול,

כאשר הכיסוי זז ברוח הוא כמו משייף את צבע הרכב. הדבר לא יגרום לכך שתראה הבדל בעין אחרי פעם פעמיים או

תריסר פעמים, אבל במשך שנים הצבע ידהה, ירדו שכבות מהצבע והכל בגלל הכיסוי.

פורסם

תכליתו היא להגן מפני השמש, בייחוד על הפלסטיקים בתוך הרכב.

אני הפסקתי להשתמש בו (ריפדתי את הבגאז' בכיסוי למקרה ששקית חלב תישפך לי).

מכיוון שאין לי חניה פרטית ואני מעוניין להגן על האוטו מהשמש מבלי להשתמש בכיסוי,

אני מחנה אותו במקומות מוצלים ומזיז אותו ממקום למקום בהתאם לכיוון השמש.

פורסם

להזיז ממקום למקום?

עם כמה שרוצים לשמור על הרכב,זה כבר מוגזם.

אני אישית שם על הרכב החדש כיסוי,אבל עכשיו די גרמתם לי לפקפק בכדאיות הכיסוי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי אני לא מבין אותך,אתה מתכוון לזה שאתה בבית,וכול כמה שעות מזיז אותו?

פורסם

לפחות פעם ביום, לפעמים פעמיים.

אני עם אותו רכב כבר 10 שנים, הוא נוסע יותר טוב מרוב המשפחתיות הצובעות את כבישי ארצנו בצבען המטאלי :)

פורסם

שמע,כול הכבוד אם כך.

שווה לקנות ממך רכב. 8)

• תוכן חדש...