Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בשל הזמן הפנוי שיש לי החלטתי לתרגם לכם כתבות שונות ממאגאזינים ואתרים רוסיים. כתבות כמובן קשורות לנושא האהוב אלינו, אשר הינו נושא של עולם הרכב.

רציתי לשאול אותכם אם זה בכלל יעניין מישהו כאן ויש טעם לעשות את זה.

חייב לציין שאני לא מתרגם מקצועי, אבל אשתדל שיהיה רשום מעניין.

אז נתחיל...

"מכוניות הכי טובות ברוסיה"

בחירתן של מכוניות הכי טובות ברוסיה נעשית על פי דירוגם של גולשים, אשר מצביעים באתר אינטרנט של התחרות ובוחרים את דגם הרכב אשר טוב ביותר בקטגוריה שלו. המועמדות אשר השתתפו בתחרות הינן מכוניות אשר נמכרו לאורך כל שנת 2010 בשוק הרוסי. מתן הציון לרכבים מתבוסס על קריטריון של "מחיר-איכות" בסגמנטים שונים של הדגמים המוצגים. סקר הקיף כ-700.000 גולשים!

בשנה הנוכחית אודי היא זו אשר הצליחה הכי הרבה. זוהי חברה אשר לקחה 5 מקומות ראשונים בקטגוריות השונות בתחרות. שתי קטגוריות החשובות ביותר אשר בהן אודי כיכבה, הינן "רכבי פאר" עם AUDI A8 אשר הצליחה להתגבר על BMW 7 SERIES ו MERCEDES BENZ S CLASS. בקטגוריות של "קרוסאוברם יוקרתיים" אודי הובילה על מתחרותיה עם Q5.

גם בקטגוריית "גולף קלאס פרימיום", אודי כיכבה עם A3, אשר זכתה למספר קולות אוסטרונומי, כ-231,910 קולות.

הכי חם היה בקטגוריית "גולף קלאס" אשר הקטגוריה החשובה ביותר בשוק הרוסי. זוכה בקטגוריה היא MITSUBISHI LANSER, אשר עקפה את יריבותיה GOLF VW ואת MAZDA 3.

בקטגוריית "הביניים" הזוכה הינה MAZDA 6 אשר עקפה את HONDA ACCORD ואת VW PASSAT CC.

בקטגוריית "ביזנס אוטו" הזוכה הינה BMW 5 SIRIES. בקטגוריית "קרוסאובר קומפקטי" הרוסים בחרו ב VW TIGUAN, ובקטגוריית "שטח בגודל בינוני" VW TOURAG הוא זה אשר זכה.

בקטגוריית "שטח בגודל בינוני פרמיום" זכה PORSHE CAYENNE. בקטגוריית "שטח בגודל מלא-גדול" TOYOTA LANDCRUISER 200 הינו הזוכה.

בשנה נוכחית התווספה קטגוריה חדשה, אשר נקראת "בחירת המערכת". קטגוריה זו משקפת את בחירתם או יותר קונצנזוס של כתבי רכב השונים במערכת של "אוטומאיל.רו". בקטגוריה זו CITROEN DS3 היא זו ששבתה את ליבם של עיתונאים.

ליצרנים אשר זכו מגיע כבוד רב, כיוון ששבו את ליבם של רבים בשוק הרוסי, אשר הינו שוק רבוי במותגים ומתחרים מבית ומחוץ לו.

כל הקטגוריות עם מנצחים:

"סופרמיני" ----------------------------------Toyota iQ

"מכונית עירונית"-----------------------------Audi A1

"גולף קלאס"--------------------------------Mitsubishi Lancer

"גולף קלאס פרמיום"-------------------------Audi A3

"ביניים"------------------------------------Mazda 6

"ביניים פרמיום"-----------------------------Lexus IS

"ביזנס אוטו"--------------------------------BMW 5 серии

"פאר"-------------------------------------Audi A8

"קרוסאובר קומפקטי"-------------------------Volkswagen Tiguan

"קרוסאובר קומפקטי פרמיום"------------------Audi Q5

"שטח בגודל בינוני"---------------------------Volkswagen Touareg

"שטח גודל בינוני פרמיום"---------------------Porsche Cayenne

"שטח בגודל מלא-גדול"-----------------------Toyota Land Cruiser 200

"מיניוואן"------------------------------------Mercedes R

"רודסטר\קבריאולט"--------------------------Audi R8 Spyder

"קופה"-------------------------------------Bugatti Veyron

"רכב רוסי"----------------------------------UAZ Patriot

"רכב חלומות"-------------------------------BMW X6

"בחירת מערכת"-----------------------------Citroen DS3

אתר אינטרנט של תחרות: http://bestauto.mail.ru/

כתבה עצמה: http://auto.mail.ru/article.html?id=33818

מקווה שנהניתם

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

איזה משוגע לוקח קאיין לשטח? :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הכי אהבתי את בחירת המערכת!

מוזר לי קצת שאודי A1 יכולה להתחרות עם קליאו וכו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הכי אהבתי את בחירת המערכת!

מוזר לי קצת שאודי A1 יכולה להתחרות עם קליאו וכו

כנראה הם היו צריכים לעשות עוד קטגוריה "מכונית עירונית פרמיום".

פורסם

כן RomanGLX10, זה מעניין. לדעתי, זה יכול להרחיב לנו טיפה את הפרספקטיבה ברכבים ומכוון שהמבחן נעשה ברוסיה (מדינה שכיום אינה עשירה במיוחד) אז אולי הוא יותר רלוונטי לנו ממבחנים מקבילים המתבצעים באירופה.

רק שני דברים:

-חבל כי המאמר קצר כל כך.

-מה זה "גולף קלאס"/"גולף קלאס פרימיום"?

פורסם
תראה משהו מצחיק:

אהבתי, לוקחים מכוניות עם צמיגי כביש לשטח, ראיתי אסקלייד שעבר התאמה לשטח, הבסיס עליו האסקלייד בנוי הוא מצויין, הרי מדובר על טאהו\סברבן עם שינוי צורה קל.

DSC01576.JPG

רוסיה לא מדינה ענייה כמו שכולם חושבים, שוק היבוא האישי שם הוא די גדול, אני שלחתי ML350 וג'טה ללקוח באוזירבייג'ן, מדינה די לא מפותחת, הקטע הכי מצחיק היה שהרכב מיוצר עם חלונות כהים בחלקו האחורי ועשו על זה בעיות בהכנסת הרכב למדינה, מה שנפתר בתשלום של סכום מסויים לאדם מסויים שחותם על מסמך מסויים.

היו הרבה לקוחות מרוסיה עצמה, ובחברת השילוח שעימם הייתי עובד (חברה רוסית) היו תמיד מכוניות יפות ויקרות שמיועדות למשלוח לרוסיה.

מה שהכי מוזר זה שהטוארג והקאיין הן בקטגוריה נפרדת כאשר מדובר על אותו הרכב.

haters will hate

פורסם

ברוסיה יש אנשים עם הרבה מאוד כסף שאוהבים מכוניות יקרות, מה שכן יש הרבה הרבה מאוד אנשים עניים אשר אין ביכולתם לחיות בכבוד.

פורסם

מעניין לדעת.

כל הכבוד על היוזמה, תמשיך ככה.

אני חושב שזה די מעניין לדעת מה קורה במדינות אחרות, במיוחד בכאלא שפחות שומעים עליהן (בנושא שוק הרכב כמובן) 

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אולי אני לא מכיר מספיק,

אבל נראה יש לעשות הבדלה בין מה שקורה במוסקבה והסביבה ושאר המדינה. זו עיר שמתפתחת בצורה מטורפת ונהייתה יקרה מאוד מאוד ומאוכלסת בכל מיני "טחונים" שעושים רייסים על הכביש הסובב. לא נראה לי שזה המצב בשאר המדינה.

בוא נגיד ככה אני לא בטוח כמה בוגאטי ויירון נמכרו מחוץ לגבולות הבירה.

יואב :arrow:

פורסם

אם המספרים שרשומים על התמונה מציינים את מספר המצביעים, אז המספר מגיע למיליון מצביעים בערך, ולא 700 אלף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אולי אני לא מכיר מספיק,

אבל נראה יש לעשות הבדלה בין מה שקורה במוסקבה והסביבה ושאר המדינה. זו עיר שמתפתחת בצורה מטורפת ונהייתה יקרה מאוד מאוד ומאוכלסת בכל מיני "טחונים" שעושים רייסים על הכביש הסובב. לא נראה לי שזה המצב בשאר המדינה.

בוא נגיד ככה אני לא בטוח כמה בוגאטי ויירון נמכרו מחוץ לגבולות הבירה.

מסכים איתך לגמרי. רב האוליגרכים למניהם חיים בערים גדולות כמו מוסקווה, סנט-פטרבורג ועוד כמה וכמה. רב האוכלוסיה ענייה מאוד, ישנם פערים עצומים במשכורות של שכירים בין ערים השונות, השחיטות חוגגת וכמו שאומרים העשירים נהיים עשירים יותר ועניים - טוב הם גם ככה כבר אוכלים הרבה קש.

אני בטוח שבשביל רב המצביעים בוגאטי וירון היא בגדר חלום ורק בגלל זה בוחרים בה.

לי היה מעניין יותר להציג לחברים כאן בפורום את עדפותיהם של אנשים בקטגוריות של מכוניות קטנות, משפחתיות ומשפחתיות גדולות. כל מיני רכבי פאר פחות אקטואלים בשבילנו כאן כמו גם כן עבור רב האנשים ברוסיה.

אישית הופתעתי מאוד שמאזדה 3 הנמצאת במקום השלישי, כיוון שכאשר ביקרתי במוסקבה לפני שנתיים ראיתי בלחץ שתי מאזדות 3 וגם הן היו 2.0 ליטר ולא 1.6.

יש יותר מ-700.000 מצביעים כי כנראה אנשים ממשיכים להצביע גם עכשיו אחרי ספירת הקולות והצגת הנתונים.

• תוכן חדש...