Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של זוגתי (קורולה 2001) ישנה אזעקת בוש. לאחרונה האזעקה לא תמיד מגיבה לניטרול מהשלט וצריך מספר רב של נסיונות עד שמצליחים לנטרל את האזעקה. החלפתי סוללה בשלט והמצב לא השתפר. כמו כן אני מקרב את השלט ממש קרוב לאזעקה אבל אין שיפור. לפעמים עובד טוב ולפעמים לא מגיב או דורש ברבה ניסיונות.

יש למישהוא מושג מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הצרה הזו?

תודה

פורסם

זה המקלט במוח האזעקה שנחלש עם השנים.

כשעבדתי בתחום, הפתרון היה החלפת מוח קומפלט (באזעקות יקרות מאד אפשר לשלוח אותו לתיקון), למרות שאני באמת לא מבין מה יש לו "להחלש". הרי מדובר ברכיב אלקטרוני:roll: , אבל אולי לאחד מאלקטרונאי הפורום יש הסבר הגיוני.

פתרון ביניים עשוי להיות שחרור האנטנה (מן חוט שחור שיוצא ממוח האזעקה ולא מחובל בצד השני לכלום) למקום קרוב יותר החוצה.

לעיתים (רחוקות) זה עוזר מספיק כדי לדחות את ההחלפה

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
זה המקלט במוח האזעקה שנחלש עם השנים.

כשעבדתי בתחום, הפתרון היה החלפת מוח קומפלט (באזעקות יקרות מאד אפשר לשלוח אותו לתיקון), למרות שאני באמת לא מבין מה יש לו "להחלש". הרי מדובר ברכיב אלקטרוני:roll: , אבל אולי לאחד מאלקטרונאי הפורום יש הסבר הגיוני.

פתרון ביניים עשוי להיות שחרור האנטנה (מן חוט שחור שיוצא ממוח האזעקה ולא מחובל בצד השני לכלום) למקום קרוב יותר החוצה.

לעיתים (רחוקות) זה עוזר מספיק כדי לדחות את ההחלפה

תודה על התשובה המפורטת. האם אתה יכול להסביר לי היכן אני מוצא אצ החוט השחוא (האנטנה) האם זה משהוא חיצוני שקל להגיע אליו?

תודה

פורסם

לפני שאתה ממהר לפתרונות היקרים, כדאי לבדוק עוד משהו אחד.

פעמים רבות כששלטי אזעקה נחלשים או מפסיקים לעבוד כלל וגם החלפת סוללה לא עוזרת, זה קורה בגלל מעט קורוזיה.

פתח את השלט ונקה ככל יכולתך (נייר לטש, פצירת ציפורניים או כל אמצעי אחר שיכול לעזור) את המגעים בשלט בהם הסוללה נוגעת. גם אם לא ממש נראה לך שיש קורוזיה.

החזר את הסוללה למקום (תוודא שהמגעים נצמדים לסוללה בחוזקה) ותבדוק אם יש שיפור. אצלי זה תמיד שיפר משמעותית, שלט שבקושי עבד ממטר על אזעקה ישנה הצליח לדרוך/לנתק את האזעקה ממרחק של 40 מטר לאחר ביצוע הפעולה הפשוטה הזו.

פורסם
לפני שאתה ממהר לפתרונות היקרים, כדאי לבדוק עוד משהו אחד.

פעמים רבות כששלטי אזעקה נחלשים או מפסיקים לעבוד כלל וגם החלפת סוללה לא עוזרת, זה קורה בגלל מעט קורוזיה.

פתח את השלט ונקה ככל יכולתך (נייר לטש, פצירת ציפורניים או כל אמצעי אחר שיכול לעזור) את המגעים בשלט בהם הסוללה נוגעת. גם אם לא ממש נראה לך שיש קורוזיה.

החזר את הסוללה למקום (תוודא שהמגעים נצמדים לסוללה בחוזקה) ותבדוק אם יש שיפור. אצלי זה תמיד שיפר משמעותית, שלט שבקושי עבד ממטר על אזעקה ישנה הצליח לדרוך/לנתק את האזעקה ממרחק של 40 מטר לאחר ביצוע הפעולה הפשוטה הזו.

PLATINUM ניסיתי את הצעתך למרות שהמגעים נראו נקיים כחדשים. הייתי קטן אמונה אולם להפתעתי השלט חזר לעבוד ועכשיו הוא מתפקד גם ממרחק של כ 20 מטר. קודם הוא לא עבד ממרחק של כ 20-30- ס"מ.

ענק!!!!

תודה רבה. חסכת לי הוצאות מיותרות. במוסך אמרו לי להחליף אזעקה.

תודה ושבת שלום.

• תוכן חדש...