Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה מוזר באירים?? הכלב הוא גרמני,

לא מוזר ששכב עם בני אדם,

גרמני עם אירי לא נשמע טוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

השאלה היא האם כעת תהיה חובה לפרסם על כל כלב שנמכר הודעת אזהרה בנוגע לנזקים אפשריים במקרה של מגע עם נוזלי הגוף שלו, בדומה להודעת האזהרה שמודפסת על חפיסות סיגריות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לזה אתה קורא ביזאר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

:shock:

ועוד כמה תווים ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה בדיוק המקום להזכיר שאם אתה מזיין אפרוח מת אז אתה פדופיל, זאופיל, נקרופיל והומו, הכל בבת אחת! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה?????@

:shock: :shock: :shock: :shock:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אוויר טוב - יש. נופים משגעים - יש. שמחת חיים -יש ויש.

אולי זה המחסור בגברים שווים שמשגע את האיריות...(או יותר מידי גינס בפאב) :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני מדמיין את השיחה הבאה:

"סבא...סבא... ממה סבתא מתה?"

תמשיכו כבר כיד הדמיון הטובה עליכם! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הזכרתם לי בדיחה:

שלושה כלבים נפגשים אצל ווטרינר, פינצר קטן, אמסטף עצבני, ודני ענק.

האמסטף מסתכל על הפינצר ושואל אותו: "למה אתה כאן?", עונה לו הפינצר :"תשמע אני זקן, כבר לא שולט על הצרכים שלי, משתין בכל מקום בבית, אז הבעלים הביא אותי כדי להרדים אותי."

מסתכל הפינצר על האמסטף ושואל: "ולמה אתה כאן?", עונה לו האמסטף: "תשמע יש לי פיוז קצר, ובזמן האחרון אין לי סבלנות, אני תוקף ונושך כל מי שמפריע לי, אז הבעלים שלי הביאו אותי לכאן בכדי שירדימו אותי"

שניהם מסתכלים לכיוון הרצפה בעצבות, מרימים את הראש ושואלים את הדני הענק "ומדוע אתה כאן?", עונה להם הדני: "בזמן האחרון מאוד חם, ובעלת הבית מתחילה להסתובב ערומה בבית, לפני כמה ימים היא התקופפה להרים משהו, ראיתי ולא יכולתי להחזיק את עצמי, קפצתי עליה מאחור ונתתי לה את כל מה שיש לי."

מסתכלים עליו שני הכלבים מלמטה ואומרים לו "אז גם אותך הביאו לכאן כדי שירדימו אותך", "לא" עונה להם הדני, "אותי הביאו בכדי לגזוז ציפורניים".

:lol:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אבל היא פתחה רגליים בהסכמה, לא היה אונס ולא כלום, אשמתו שהיא לא יודעת למה היא אלרגית? זה כמו שמישהו יבוא למסעדה יבקש לאכול בשר בזמן שהוא אלרגי, מה הטבח אשם?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...