Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לקנות מיצובישי לנסר 2008

אני דיי נעול על הרכב הזה ואפילו מצאתי אחת עם 40 אלף ק"מ יד 1 במצב טוב, המחירון שלה 69000 והמוכר רוצה 55 אלף ש"ח. המוכר אמר לי שהרכב הוא פרטי שלו שהוא אדם פרטי אך הוא רכש את הרכב ע"י "ליסינג מימוני" ובגלל זה ברשיון הרכב מופיע בעלים "כליסינג" לכן יש הפחתה של 8 אחוז. ( אני לא מבין בזה כל כך).

מה זה אומר ? האם עדיף כבר ללכת לחברת ליסינג ולקנות משם את אותו רכב אבל לקבל אחריות ואפשרות לטרייד אין עתיד ?

אשח לקבל עצה

mickey

פורסם

היי

ממודל 2007 היתה לי לאנסר כזו כשנה.

נסעתי איתה חמישים אלף ק"מ עם אפס תקלות

מאוד נהנתי מהרכב רק שהיא לא הכי חסכונית בדלק וטיפה כבדה בתאוצות

אם זה לא מפריע לך אז הרכב לטעמי ממש מצויין.

מה שכן, יש לו ביקוש של מי מלח באמצע האוקיינוס

חבר שלי רכש אחת כזו לפני חודש מליסינג עם אחריות שנת 2008 בארבעים ושש אלף ש"ח

הצעתי - לך תבדוק מה יש בליסינג עם אחריות וישור קו מלא לפני קניה על חשבונם (צמיגים, מצבר וכו)ואח"כ תחליט

פורסם

שלום מיקי,

ליסינג מימוני הוא למעשה הלוואה לרכישת רכב פרטי. מי שנוהג ברכב הוא אדם פרטי שמשתמש ברכב 2-3 שנים ואז מחזיר אותו לחברת הליסינג ו"מתגלגל" לרכב הבא. במחירוני הרכב מוגדרת הפחתה של 8% בגין עבר בליסינג מימוני ולכן צודק המוכר.

הפלוס ברכישת רכב שהיה בליסינג מימוני – רכב במצב הקרוב ביותר לרכב מבעלות פרטית, בשימוש אדם אחד.

המינוס – בעת מכירת הרכב בעתיד יהיה לך קשה להוכיח שהרכב היה בליסינג מימוני וכמו רכב פרטי, ולכן סביר שהקונה העתידי ידרוש ממך הפחתה גבוהה יותר במחירון, בדומה למכוניות מליסינג תפעולי.

רכב בליסינג תפעולי – זוכה גם להפחתה גבוהה יותר במחיר וגם לאחריות / פריסת תשלומים / התחייבות לטרייד אין. אך מצד שני, מי שתחזק את הרכב לא היה הלקוח הפרטי אלא חברת הליסינג (וקיים שוני בין חברות הליסינג בכל הנוגע לרמות התחזוקה).

העצה שלי – הכותרת פחות חשובה, יותר חשוב מצבו של הרכב. אם מצאת רכב במצב טוב, העברת אותו בדיקה עצמאית ומצב הרכב מניח את דעתך – תתמקח כמה שאתה יכול על המחיר ותסגור עסקה.

בהצלחה,

גיל מאוויס

שלום רב

אני מעוניין לקנות מיצובישי לנסר 2008

אני דיי נעול על הרכב הזה ואפילו מצאתי אחת עם 40 אלף ק"מ יד 1 במצב טוב, המחירון שלה 69000 והמוכר רוצה 55 אלף ש"ח. המוכר אמר לי שהרכב הוא פרטי שלו שהוא אדם פרטי אך הוא רכש את הרכב ע"י "ליסינג מימוני" ובגלל זה ברשיון הרכב מופיע בעלים "כליסינג" לכן יש הפחתה של 8 אחוז. ( אני לא מבין בזה כל כך).

מה זה אומר ? האם עדיף כבר ללכת לחברת ליסינג ולקנות משם את אותו רכב אבל לקבל אחריות ואפשרות לטרייד אין עתיד ?

אשח לקבל עצה

• תוכן חדש...