Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

שאלה לא הכי קשורה למוטוריקה, אך בכל זאת די כללית. רציתי לשאול מה לדעתכם הדרך הכי מהירה להגיע מראשל"צ לנתניה בשעות הבוקר \ בשעות הערב?

כשאני אומר מהירה, אני מתכוון איך ניתן להמלט מהפקקים והכבישים החסומים? אני נהג חדש ולא מכיר יותר מדי דרכים וקיצורים.

כמו כן, האם לדעתכם נסיעות יומיומיות לנתניה וחזור נסבלות? אין משהו שאני שונא יותר מלנסוע דרך ארוכה בפקק.

אודה לתשובותיכם.

פורסם

אי אפשר להמלט מהפקקים.

אם יוצאים מראשל"צ בשעה 8 בבוקר - מגיעים לנתניה באיור 9:20

אין יותר מידי אפשרויות, אני ממליץ לא להכנס לאיילון, אלא להמשיך בגהה (כביש 4) עד מורשה, במורשה לצאת לכביש 5 עד גלילות ומשם התנועה זורמת ואין פקקים.

כביש 4 פקוק כולו בשעות האלו, החל מגשר ראשון או מחלף חולון מזרח ועד צומת גהה.

אחרי גהה העמס משתחרר, ויש עומס נוסף על כביש 5 ממורשה עד הכפר הירוק.

בכביש 1/איילון המצב גרוע יותר, אלא אם אתה מוכן להשתמש בנתיב בתשלום, שיכול לחסוך לך די הרבה זמן, אבל המחיר בשעות הבוקר יקר.

לגבי אם זה נסבל או לא - הכל עיניין של הרגל.

אם רוצים לא לעמוד בפקקים צריך לצאת בשעה 6:30 בבוקר או אחרי שעה 10.

פורסם

הכי מבאס אבל גם הכי פחות זמן בבוקר...רכבת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כביש 6 אופציה? אם כן אז אתה יכול ליסוע עד ניצני עוז ואז דוך עד נתניה ,לא יהיה לך הרבה פקקים בדרך.

אתה גם יכול לעלות בקסם וליסוע בכביש 5 עד גלילות ומשם לכביש החוף ,אבל אם כבר אתה נוסע בכביש 6 עדיף לך עד ניצני עוז לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם אחת יצא לי לנסוע מראשון לציון לכיוון נתניה. לא נעים בכלל - פקקים רצינים. אבל כמו שלפני אמרו מגהה זורם בכביש 4, ואז אפשר לנסוע דרך האזור תעשיה של נתניה (אז נכנסים לתוך אוזר בנוי ונוסעים 50, אבל זורם בד"כ).

כביש 6 אופציה? אם כן אז אתה יכול ליסוע עד ניצני עוז ואז דוך עד נתניה ,לא יהיה לך הרבה פקקים בדרך.

אתה גם יכול לעלות בקסם וליסוע בכביש 5 עד גלילות ומשם לכביש החוף ,אבל אם כבר אתה נוסע בכביש 6 עדיף לך עד ניצני עוז לדעתי.

מכפר יונה עד לנתניה יש פקקים. לכן לדעתי גם כביש 6 לא אופציה.

פורסם

בכביש 1/איילון המצב גרוע יותר, אלא אם אתה מוכן להשתמש בנתיב בתשלום, שיכול לחסוך לך די הרבה זמן, אבל המחיר בשעות הבוקר יקר.

כמה באמת עולה הנתיב המהיר בבוקר, בממוצע?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש את WAZE אבל אין עדכוני תנועה בזמן אמת.

למה לא? אפשר לתכנת את זה בהגדרות. הוא גם בונה לך את המסלול הכי פחות עמוס.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אני נוסע בדרך הזאת כל בוקר וחוזר בערב (מן הסתם)

בבוקר יוצא ב 9 מגיע ב 9:50 כביש 2 (החוף)

בערב יוצא ב 17 מגיע ב 18:00 כביש 4

בעיקרון בחזרה יש קצת פקק עד מורשה משתחרר וזורם עד נתניה

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

כביש 6 לא מומלץ לנתניה בבוקר.

עוד בתקופת השירות הצבאי שלי אני זוכר את הפקקים מצומת בית ליד לנתניה שלפעמים עוד התחילו עוד מכפר יונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הניסוח הנכון הוא : הדרך הכי פחות איטית.

בבוקר כביש 4 הוא גם לא פיקניק, העומס יכול להימשך לפעמים גם אחרי צומת בני דרור.

מצד שני איילון ייפתח אחרי רוקח או אפילו לפניי ואז עד נתניה אתה נוסע חלק ככה שהחלק הבעייתי הוא בין ראשון לתל אביב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כביש 6 לא מומלץ לנתניה בבוקר.

עוד בתקופת השירות הצבאי שלי אני זוכר את הפקקים מצומת בית ליד לנתניה שלפעמים עוד התחילו עוד מכפר יונה.

לרוב שוליים לעומת איילון\כביש 4, אלא אם יש תאונה או משהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...