Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אתמול עצרו אותי שוטרים באמצע הלילה מפני שטענו שאני רשום להם במסוף שאני נוסע בפסילה. לי לא היה שמץ על מה הם מדברים והם מצידם עיכבו אותי ולא נתנו לי לנהוג הביתה וחיכו שתגיע משטרת תנועה לבדוק אותי.

שאלתי את השוטרים במה מדובר הם אמרו לי שהם לא יודעים רק רשום בפסילה.

בסופו של דבר התנועה לא הגיע והשוטרים שיחררו (היו מאוד נחמדים) אותי ואמרו לי ללכת מחר (יום שישי) לאגף התנועה בדרום ת"א

הלכתי לתחנה ושמה אמרו לי אין מישהו שיטפל בך תבוא ביום ראשון למרות שהקבלת קהל שלהם בשישי היא עד אחת וחצי בצהריים.

יש למישהו מושג מה זה השטות הזאת? הרי אם אני בפסילה לשוטר אסור לשחרר אותי ולהגיד שאני יכול לנסוע והם עשו את זה.

מה הולך פה אני באי וודאות.

ד"א הייתי בפסילה לפני כשנה וחצי למשך חמישה חודשים הפקדתי בבית המשפט את הרישיון וכשחלף הזמן הלכתי וקיבלתי אותו אני לא מאמין שיש לזה קשר אבל. ולא זכורה לי שום עבירת תנועה שביצעתי חוץ מזה.:?

פורסם

כן כנראה שיש קשר לעובדה שהיית פסול.

הפסילה עדיין מופיעה במחשב, ולכן כל פעם שתעצר תופיע כפסול.

לכן עליך לגשת לתחנה כדי שיסירו לך את הפסילה מהמסוף, וכדי למנוע התקלויות מסוג זה כדי להוסיף לרשיונות הרכב גם אישורים שבהם היית פסול וסיימת את תקופת הפסילה.

*על מה נפסלת שכרות/ מהירות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נפסלתי על פגיעה בהולך רגל

ד"א איך זה יכול להיות שזה קשור לפסילה שהיתה לי אם לפני כמה חודשים רכב נכנס בי באופנוע מאחור והגיע לשמה משטרת תנועה ולא ציינה שאני פסול רישיון או משהו כזה.

אין לי אף עבירה חוץ מזאתי טפו טפו טפו.

פורסם

אני רק משערת, אולי לא בדקו אותך במסוף, יכל להיות שהמסוף לא היה תקין.

בכל אופן כדי להסיר את הפסילה וכדי שלא תעצר שוב פעם על כך, הפתרון הוא לגשת לתחנה ולהסיר את הפסילה, ולקבל על כך אישור שיהיה עימך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מבין למה "עלוב"

נציגי האגף העלוב הזה פעלו לפי הנוהל ולפי הנתונים (המוטעים)שהיו להם.

אחר כך העלובים האלה שיחררו אותך על סמך המילה שלך.

טעויות קורות גם במערכות לא עלובות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לא מבין למה "עלוב"

נציגי האגף העלוב הזה פעלו לפי הנוהל ולפי הנתונים (המוטעים)שהיו להם.

אחר כך העלובים האלה שיחררו אותך על סמך המילה שלך.

טעויות קורות גם במערכות לא עלובות.

כן הבעיה היא שכשאני יגיע לאגף הזה ביום ראשון ועדיין הם יראו שאני בפסילה אני מבחינתם בפסילה על לא עוול בידי.

אז הוא לא יהיה עלוב צודק ידידי, הוא יהיה רקוב.

פורסם

לדעתי עלוב העניין ששחררו אותו בגלל שהאמינו למילה שלו.

ממתי מאמינים למילה של מישהו שעיקבו אותו כשרשום להם שחור על גבי לבן ?

ועלוב שלא היה אף אחד שיקבל אותו למרות שהוא הגיע בשעות הקבלה.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תוכן חדש...