Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ישלי סובארו גראנד ליונה ידנית מודל 97 .. כבר השקעתי המון כסף כדי לשפר את המראה של האוטו ובסופו של הדבר יצרתי סובארו אמפריזה טורבו טבונים פתח טורבו במכסה מנוע ספויילר שקופייות מאחורה אינגל אייז מקדימה כוסאות ספורט גג נפתח

מגניזיום של סובארו טורבו בצבע זהב..

האוטו אצלי כבר 5 שנים ...והיום החלטי להתחיל לשפר את המנוע של אוטו... חשבתי על החלפת המנוע שאצלי (EJ16) למנוע EJ20 אבל אחרי שבררתי על הדבר לא יצאלי טוב אחרי כל הכסף שאני אצטרך וכמובן להחליף עוד המון דברים תשאר בעייה שאי אפשר לקבל אישור ממשרד הרישו על דבר כזה

אז אולי למישהו יש מושג איך אפשר לגעת למקסיסום כ"ס במנוע EJ16 .. האוטו סטנדרטי לחוטין מהצד המכני אפילו אין לי פלטר פתוח ...כלום

ןתודה מראש

פורסם

שיפור שקשה לגלות לא הופך אותו לחוקי.

עם הרכב הזה לא יצא לך יותר מדי ,בטח שלא בדרך חוקית ,תמכור אותו ותעבוד (עכשיו זה החופש הגדול ,הזדמנות מצוינת) ותקנה משהו עם פוטנציאל.

אם אתה לא מעוניין למכור את הרכב קרא את תגובתו של הדג מעליך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני פשוט לא מבין אותכם חברה .... אם היתה חושב על החלפת האוטו לא היתה פונה אליכם בשאלה כזו

ועכשיו הבנתי למה יש לאנו במדינה חוקים מעפנה ולא קשורים בכלל להגנה על הנהגים בכבישים כמו חוק שינוי מבנה

שנותים למשטרה להשקיע כסף וזמן כדי לחפש אילו שיש להם ספוילר או אגזוז רעש

פורסם

הבעיה ברכב הזה היא שכמה שתנסה להסוות אותו לגרסת הטורבו

ולתת לאנשים את הרושם כי לך יש גרסת מרוצים זה לא ילך כי מבט

לכיוון הסרן האחורי (במקרה וזה לא 4*4) יחשוף אותך כי הוא יהיה חסר שם.

בעניין שיפורים תנסה מנוע חדש או מחודש.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

פורסם
אני פשוט לא מבין אותכם חברה .... אם היתה חושב על החלפת האוטו לא היתה פונה אליכם בשאלה כזו

ועכשיו הבנתי למה יש לאנו במדינה חוקים מעפנה ולא קשורים בכלל להגנה על הנהגים בכבישים כמו חוק שינוי מבנה

שנותים למשטרה להשקיע כסף וזמן כדי לחפש אילו שיש להם ספוילר או אגזוז רעש

למדינה אין חוקים מעפנים כלשונך. המדינה מחוקקת חוקים כדי שילדים כמוך לא ימותו בכבישים בגלל טפשות.

אתה רוצה לשפר מנוע? כמה שנים אתה נוהג? מה הידע שלך בנהיגה ספורטיבים בכלל? אתה חושב

שלשפר מנוע ולרוץ איתו בקו ישר זה "ללא סיכון"?

המדינה מונעת ממך לקנות טורבו ולהתקין אותו בגלל ששם יושבים אנשים שיודעים קצת יותר ממך

וממני ומבינים כי שיפור רכב זו לא הבעיה השאלה כמה הרכב שלך יוכל להתמודד איתו או לחליפין כמה

הנהג יוכל לפני שימצא עצמו בתעלה.

מה שיש ברכב שלך מותאם לרכב שלך. כל שיפור מצריך שינוי מכלולולים והתאמות כגון גלגלים, בולמים ומה לא אחרת העץ

הקרוב יעשה לך מפגש לא ידידותי איתו.

פורסם

300HP , אני חושב שקצת הגזמת בתגובה שלך לדעתי "הילד" התכוון בצורתו שלו לחוק שינוי המבנה ז"א ספוילרים ופילטר פתוח וכדומה ופה אני נוטה להסכים אתו החוקים קצת "מעפנה" בקשר לעניין של שינוי "מבנה" .

לענייננו ולפותח השרשור , אתה יודע אני בחיים לא יבין מישהו שמשפר רכב מסוים כשלאותו רכב יש גרסה ספורטיבית ובמקרה שלך זה שמיים וארץ ממנוע עייף זללן ועצלן אתה מקבל מנוע חזק מאוד והנעה כפולה אז תן לי לשאול אותך שאלה למה ???

למה לזרוק כסף סתם הרי בשביל לשלם על כל השינויים האלו אתה בסוף תגיע ליותר כסף ממה שהיה עולה לך לרכוש את הדגם הספורטיבי (אימפרזה GT) ואתה לא תהיה חוקי , אני לא יודע כמה כסף כבר "זרקת" על הרכב שלך בשביל לגרום לו להראות כמו אימפרזה GT (אני בטוח שלא קצת) אבל לדעתי זה ממש חסר תועלת.

בקיצור שחרר , תמכור את שלך שים עוד קצת גובות ותרכוש לעצמך GT :twisted:

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

ממתי ספויילרים או פילטר פתוח אינם חוקיים? נניח והוא מתכנן להניח אמבטיה בתוך ספויילר אז בסדר, אבל ספויילרים

ממתי הם לא חוקיים? פילטר פתוח מה לא חוקי בו? מעולם לא עשה לי בעיות פילטר פתוח.

ובכלל לקנות GT מה קשור? איזו GT הוא כבר יכול לקנות? הרכב שלו שווה אולי 10K מה כבר יוסיף כדי להתקדם ל GT שנת 95שפוכה שכול היום ישקיע רק בתיקונים. לא נראה לי וחלילה לא מזלזל בו או בכיסו שהוא יכול להתמודד מול ההוצאות של GT. לא בדלק ובטח לא בחלפים, ביטוח והשד יודע מה.

ולפותח השרשור. יש לך מנוע בוקסר יש לו אחלה צליל תעזוב שיפורים לא ממש ישנה במנוע ישן שכזה.

פורסם

H300 הילד שאתה מדבר איתו נוסע יום יום מצפון לתל אביב .... 4 שעות מאחורי ההגה קיצור אני לא אסתבך איתך על כלום

ובקשר לחוקים של המדינה תדע לך שהם מעפנים ולא הגיונים בכלל אתה יכול לבדוק את זה ספוילר פלטר פתוח אגזוז רעש אפילו פתח הטורבו שישלי על מכסה המנוע לא חוקי כל הדברים האילו נכללים בחוק שינוי מבנה .....

השאלה שלי היתה איך אפשר להוציא מקסיסום כ"ס ממנוע EJ16 מקווה לראות תגובה מעניינת ולא סתם לזרוק מלים

פורסם

השמועה אומרת שמדבקת NO-FEAR מוסיפה לפחות 70 כ"ס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...