Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

במסגרת הרפורמה של האוטובוסים בתל אביב, הרחוב שלי הפך לנתיב תחבורה ציבורית.

אני בעד תחבורה ציבורית, אבל הכניסה היחידה לחניה של הבניין שלי היא מהרחוב שהחל מעוד יומיים יהיה אסור לנסוע עליו.

מה עושים? למי ניתן לפנות? האם יש כזה דבר "אישור נסיעה בנת"צ לדיירי בניין X"?

תודה על העזרה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. מדובר בחניה חוקית שרשומה בטאבו?

או שסתם מישהו יום בהיר אחד החליט להפוך את הגינה בין העמודים של הבניין לחניה?

2. על איזה רחוב מדובר?

3. הכיוון ההפוך גם נת"צ?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בד"כ כדאי להצטייד באישור המראה שאתה גר ברחוב כגון חוזה שכירות או הסכם רכישת דירה.

ברגע שיש לך את הטפסים אני מאמין שכדאי לפנות לעירייה ולוודא מה קורה ואיך אפשרי להכנס לרחוב על מנת לחנות.

אני רוצה להאמין שניתן אישור פרטני לדיירים ברחוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני משערת שזו לא החניה היחידה שקיימת ברחוב, ולדעתי יוצב תמרור, אשר מאשר כניסה לדיירי הרחוב.

או שיסומן על האספלט חצים בצבע לבן בכניסה לחניה המתירים לנוע בדרך לרכב פרטי לצורך הפניה לחניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות.

מדובר ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב. החניה רשומה בטאבו על הבניין (יש 4 חניות לרשות דיירי הבניין).

הצד הנגדי אינו נת"צ, אבל אין ממנו פניה שמאלה (וכמובן מהחניה אין פניה לצד הנגדי).

פניה לעירייה- לאיזה אגף פונים? חנייה? זה קשור לעירייה בכלל?

פורסם

אם כבר שיקנה את הרחוב למה אוטובוס?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לפי http://busline.co.il/Web/TrafficChanges/308.aspx כתוב "ביום הפעלת הנת"צ יפוג תקפם של אישורי הנסיעה בנת"צ של תושבי האיזור".

כנראה שלשכנים שלך בצד השני (שבצד שלהם היה נת"צ עד היום) היו אישורי נסיעה שם.

יכול להיות שבמוקד העירוני 106 ידעו לעזור לך, אתה הרי לא היחיד עם העניין הזה.

עד אז - סע רק בקטע המינימלי ההכרחי לצורך ההגעה לחניה, וקח איתך באוטו כל הוכחה שיש לך למצב.

פורסם

אני מאמין שזה לא רק בעיה של חניה. בכללי גם למי שאין חניה פרטית זה מאוד מקשה לדוגמה בהעברת דירה/פריקת רכב מקניות מהסופר וכולי..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לגבי העברת דירה/פריקת ציוד - העצירה ממילא אסורה שם למעט במפרצים מסויימים.

הנת"צ הזה הוא לא לאורך כל היום, מותר לנוע ברכב פרטי בשעות מסויימות.

איך אני שמח שאני לא גר במרכז ת"א :roll:

פורסם

איכס, תל אביב.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..

• תוכן חדש...