Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני בעל סיאט לאון 1.8 TSI DSG ההגה מרגיש כמו הגה של מחשב

אין תחושה ואין כלום

זה ממש מוריד לי מהבטחון בנהיגה יש איזה אפשרות לשפר זאת ?

פורסם

לבצע קורס נהיגה מתקדמת שיחזיר לך את הבטחון. ההגה אמנם לא מתקשר בלאון, אבל הוא יחסית מדויק ובעל משקל נכון, אין סיבה שהוא ירגיש ככה. לשפר אותו יכול להיות לא פשוט, בטח ברכב חדש, אבל יש סיכוי קטן שכיוון הפרונט דפוק ואולי שווה לנסות לברר זאת במוסך פרונט ייעודי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לבצע קורס נהיגה מתקדמת שיחזיר לך את הבטחון. ההגה אמנם לא מתקשר בלאון, אבל הוא יחסית מדויק ובעל משקל נכון, אין סיבה שהוא ירגיש ככה. לשפר אותו יכול להיות לא פשוט, בטח ברכב חדש, אבל יש סיכוי קטן שכיוון הפרונט דפוק ואולי שווה לנסות לברר זאת במוסך פרונט ייעודי.

רוני

רוני ניצן צודק ההגה הזה פשוט מרגיש גוייסטיק חסר רגש לחלוטין

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כבעלים של אחת אני לא מסכים עם הקביעה,סהכ זה לא הגה רע ויש רעים ממנו אבל-

בכמה מאות קמ הראשונים עם הרכב אכן היתה תחושה פחות טובה ממהגה-זה השתפר אחכ

אני קיבלתי את האוטו עם לחץ אוויר של 50 !!!!!psi מה שכמובן תרם לתחושת הריחוף של ההגה ולקופצנות יתר.

החלפתי את הצמיגים ל225\40\18 וזה הוסיף רגש ומישקל עוד יותר וכמובן אחיזה גבוהה יותר.

פורסם

תנסה לבדוק לחץ אוויר - ובמידה ואין שינוי מורגש, גש ותבדוק כיוון פרונט (ממליץ בחום על ה"מעבדה"...)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כבעלים של אחת אני לא מסכים עם הקביעה,סהכ זה לא הגה רע ויש רעים ממנו אבל-

בכמה מאות קמ הראשונים עם הרכב אכן היתה תחושה פחות טובה ממהגה-זה השתפר אחכ

אני קיבלתי את האוטו עם לחץ אוויר של 50 !!!!!psi מה שכמובן תרם לתחושת הריחוף של ההגה ולקופצנות יתר.

החלפתי את הצמיגים ל225\40\18 וזה הוסיף רגש ומישקל עוד יותר וכמובן אחיזה גבוהה יותר.

+1

אנא בדוק עודף ל"א!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
רוני ניצן צודק ההגה הזה פשוט מרגיש גוייסטיק חסר רגש לחלוטין

נו, זה הגה VAG קלאסי. הוא מדויק והמשקל שלו בסדר, לא צריך להתרגש מהעובדה שאין תקשורת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אבדוק לחץ אוויר בצמיגים בעיקרון כמה צריך להיות שירגיש הכי טוב גאנט מקורי וצמיגים מקורים של לאון 2011

מה שאני מרגיש זה שאני באוויר ולא בכביש אין תחושה ואין רגש לכבישש

בנסיעת מבחן לא שמתי לב לזה חוץ מי זה הרכב ממש מפנק בכל התחומים אני ממש מרוצה חוץ מהחלק הזה ואני ממש מעוניין איכשהו לשפר תמצב בלי לבטל תאחריות

• תוכן חדש...