Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא מבין כל כך במכוניות אבל ברצוני לרכוש מכונית מיני חדשה.

אני צעיר עם חברה שעובר לתל אביב.

אוטו שאני מחפש צריך להיות חיסכוני, אוטומט, נוח לשימוש וקל\זול לתחזוקה

ירידת ערך בשלוש שנים גם משהו שאני רואה כתנאי כי אין ברצוני לרכוש רכב שירד 50% במחירו.

המכוניות שאני מטלבת לגביהן הן:

מאזדה 2

טויוטה יאריס

סקודה פאביה ספייס

סיאט איביזה

הכי ניראת לי סיאט איביזה אבל אני יודע שמאזדה וטויוטה יהיו לי יותר זולות להחזקה. אני גם לא מאמין לצריכת הדלק שסיאט פירסמה שהיא 18ק"ש לליטר, לדעתי היא הרבה יותר קרובה למה זמאזדה מציעה 11 ש"מ לליטר. מצד שני קראתי על סקודה שהיא מוכונית מעולה.

תעזרו לי בבקשה... לפחות לצמצם בינהן שאני יוכל לעשות מבחן נסיעה או תציעו לי רכב מחברת אחרת שלא חשבתי עליו עד עכשיו.

תודה

פורסם

אחי, שמעתי שהורידו את המחיר של הפביה למשהו כמו 84 אלף לידני כולל חבילת ספורט. אם זה באמת המחיר תתנפל כי זה אחלה אוטו באחלה מחיר. הורידו אותו ביותר מעשרת אלפים שקל. בהצלחה

פורסם

אהלן חבר:)

ברשותי סיאט איביזה חדשה ידנית ,הרכב פשווט תעענוג ,לגבי צריכת הדלק -אף יצרנית רכב לא תיתן לך את התוצאות המדוייקות,בידנית אני עושה 1\11 בעיר.

עד ל-1\18 בן עירוני,מאמין שבאוטומט המספרים לא רחוקים.

בהצלחה:)

פורסם

ישנם מבצעים גם בסיאט גם ב סקודה על רכבי המיני שלהם , אני אישית הייתי לוקח את הרכבים לנסיעות מבחן וממיין הכל לפי מחיר , צריכה ,אבזור ואחזקה .

במידה ואתה משיג את אחד ממנועי ה 1.2 TSI במבצע אז בוחר אותו בלי להניד עפעף , צריכה מצויינת (מה שמחפשים ממכונית מיני) ,זמינות כוח טובה בהרבה משאר הרכבים ומנוע יחסית אמין .

auto emocion

פורסם

קודם כל, אתה לא מחפש מכונית מיני חדשה אלא סופר-מיני חדשה. מכוניות מיני קטנות מהסופר-מיני.

הפאביה והאיביזה שבמבצע הם לא דגמי ה-TSI שצריכת הדלק המוצהרת שלהם היא 1:18 וכאלו אלא דגמי ה-1.4 וה-1.6. רכבים טובים שבמסגרת המבצע גם בהחלט הופכים לאופציה מעניינת, אבל ברוח הימים האחרונים הם לא הכי חסכוניים בדלק. מה גם שלא מדובר על הדגמים האוטומטיים אז בכלל הרלוונטיות שלהם אליך מוטלת בספק.

דגמי ה-1.2TSI עם גיר ה-DSG יהיו חסכוניים ממאזדה 2 ולדעתי גם יהיה סחירים לא פחות בעתיד. אם אין לך בעיה עם זה שאין מספיק מידע כדי להגיד לך אם מדובר במנועים וגירים אמינים ואתה מוכן לקחת סיכון מחושב בנושא - לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...