Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שיש לי 2 חתולות שהן חלק אינטגרלי מהבית ולא בא לי שהריסוס/הדברה תיקח גם אותן (בינתיים..).

בנוסף יש גם הולכת על שתיים בת 1.9 שהרצפה היא חלק מהטרטוריה שלה.

מה עושים בתור עזרה ראשונה דחופה ומה מומלץ לטיפול מתמשך?

העונה הצדיק יזכה בחולצה ותקליט.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אכלתי הרבה מרורים מהנבלות הקטנות האלו בדירת הסטודנטים שלי. בכל פעם שהייתי שוכח להוריד את הזבל ויוצא ללימודים בבוקר, בכל פעם שהייתי שוכח פירור הכי קטן של עוגה על השיש, בכל פעם שהייתי קונה קופסת שוגי - הנבלות האלו היו מתקיפות לי את המטבח. זה הגיע למצב קיצוני שהייתי חייב לאכסן הכל במקרר או במקפיא. כן, זה כולל קופסה פתוחה של שוגי ופלפליה. אל תשאל אותי מה הם רצו מהפלפל השחור.

אחר כך התחלתי בקרב המאסף. בכל פעם שתקפו, הייתי עוקב אחרי השיירה ובסבלנות אין קיץ אוטם את הפתח ממנו חדרו הפעם. אחרי שעברתי על כל המטבח + הכיור + הקאנטים מאחורי המגירה של הנעליים העסק נרגע. היום אני יכול לשכוח את השקית של הזבל בלי לדאוג מנמלים. מצד שני, זבובים זאת כבר בעיה אחרת לגמרי :roll:

אני מניח שאם אתה גר בקומת קרקע העסק יהיה הרבה יותר מסובך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בפעם האחרונה שנמלים נכנסו "לדלי-פקאן" שלי לפני 3 שנים בערך החלטתי שאני לא מוותר להן.

הכנסתי אותו למקרר והחלטתי שבסך הכל הוא הושבח במנת חלבון נוספת - נהנתי מכל כף.. (עם חלב כן).

לעניינו, עד שאתחיל לחפש את את מקורות הנמלים (אני גר בקומה-2 בלי מעלית -ככה שיותר קשה להן להגיע אלי).

אני קודם מחפש פתרון נקודתי להדברה ביתית ללא כימקילים - המלצות?

ואח"כ להדברה של איש מקצוע - כנ"ל.

-

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תתחיל בחיפוש ואיטום של פתחי היציאה שלהם, לפחות שתקבל עיצה לגבי הדברה ידידותית לדיירי הבית שאינם הולכים על שש או על שמונה.

זה יקנה לך שקט יום יומיים.

אצלי הנמלים היו תוקפות את האוכל של החתול, עד ששמתי אותו בקערה שהוצבה בצלחת מלאה מים, על תקן חפיר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לא מעט נמלים על שרשורים בפורום.

שום ריסוס לא עוזר נגד נמלים, רק חסימת הגישה לאוכל.

כל דבר שמושך אותן חייב להיות סגור הרמטית,

כל פירור חייב להיזרק לפח, אסור להפקיר שום דבר עם רמז של סוכר.

את קערות האוכל של החתולות אפשר להניח בתוך קערות גדולות יותר, מלאות במים.

עדיין יהיו כמה נמלים שיצליחו לשחות ולהגיע לאוכל, אבל הרוב יוותרו.

אפשר גם לאלף את החתולות לצוד נמלים, אבל סיכויי ההצלחה לא משהו.

DSCF5679-small.jpg

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש חברה מיקצועית וטובה שנקראת "דויטש" . מרססים גם נגד נמלים.

כל מה שאתה צריך לעשות זה להרים טלפון ולהתייעץ איתם בקשר לבע"ח שיש ברשותך (לא כולל הנמלים :wink: )

לדעתי רק בזמן הריסוס אסור להם להיות בדירה. אח"כ אפשר,אבל עדיף להתייעץ איתם טלפונית.

פורסם

נמלים לא אוהבות קינמון.

הדרך הכי אקולוגית היא לאתר את הקינים שמהם הן מגיעות ולפזר כמות נדיבה של קינמון טחון על הקן - הנמלים ינטשו אותו.

כמו כן אפשר לפזר קינמון סביב הפתחים שדרכם הן נכנסות.

בהצלחה, אורי

פורסם
מצטרף להמלצה על הקינמון-עובד בדוק !

במקרה הגרוע ביותר- הפתרון היעיל הוא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3334848,00.html

בהצלחה :)

אם כבר הוזכר שם דוב נמלים - אז למה המציאו לו שם כזה? רק בגלל שהוא אוכל נמלים?

חמור מסתובב בג'ונגל ורואה כל מיני חיות בפעם הראשונה.

לפתע החמור נתקל בחיה מזורה - והוא שואל אותה: "חיה, תגידי, מה את?"

אומרת לו החיה: "אני כלב זאב!"

אומר החמור: "רגע...רגע.. כלב או זאב? אתה לא יכול לבלבל אותי רק בגלל שאני חמור..."

אומר לו כלב-הזאב: "לא, זה אמיתי! אבא היה כלב, אמא הייתה זאבה, וכך נולדתי אני, כלב זאב"

החמור הודה לו על ההסבר והמשיך בדרכו.

לאחר מספר קילומטרים הוא פגש בג'ונגל עוד חיה מוזרה.

שואל אותה החמור: "מה את? "

עונה לו החיה: "חמור יקר, אני דוב נמלים"

אומר לו החמור: "לאאאאא!"

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
יש לא מעט נמלים על שרשורים בפורום.
טוב.

ככה, ערכתי פגישת חרום עם החתולות במטבח (אין לנו מטבחון), הוחלט שדב נמלים קצת גדול עלינו בינתיים.

הן מבחינתן לא מוכנות להתעסק בזוטות כמו נמלים.

בינתיים רכשתי את המוצר הזה בטבע קסטל - עלה לי 99 ש"ח:

2161spraysmall.jpg

ורק עכשיו שמתי לב שרשום מאחור בקטנה שחתולים עלולים להיות רגישים אליו ויש להשתמש במתינות..

אולי מתקפה מתונה של הדבר הזה עם קינמון יעשה משהו..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

שום ריסוס לא עוזר נגד נמלים, רק חסימת הגישה לאוכל.

לפני שבועיים הותקף מקום העבודה שלי בנמלים והיעד שלהן היה כמובן מקור אוכל (פינת קפה, מטבחון).

עוד באותו יום הבאתי שני מיכלי K500 (יעודי לנמלים) ובעית הנמלים נפתרה, חומר מדהים!

ברור שלא הייתי משתמש בחומר הזה בבית כשהילדה חורשת את כל הבית בזחילות, אבל במקומות עבודה זה יעיל מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נמלים זה כמו חלודה. תסתום חור אחד והם יבואו מהחור השני.

סתימת החור היא רק סתימת הנתיב שלהם.

צריך לחסל את הקן.

בשביל זה המציאו את הדיזיקטול.

אתה שם רבע כפית ליד המקום שהם יוצאים או מגיעים אליו, וזהו.

חיסול מוחלט עד לעונה הבאה.

לי יש גינה אז כל קיץ אני ממליח אותה בדיזיקטול ויש לי שקט לא רק מנמלים אלא גם מכל שרץ אחר שחי באיזור.

ובתקופה שהיה לי כלב, זה לא הזיק לו.

• תוכן חדש...