Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Diamond Vision בזול בדיל אקסטרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצאתי באתר http://www.dealextreme.com נורות פיליפס דיאמונד ויז'ן במחירים של 17$ ו-26$.

רשום בתגובות האנשים שרכשו אותן, שהן מקוריות וגם לפי התמונות הן נראות מקוריות.

האם ניתן לבדוק את מקוריותן איכשהו?

אני שוקל להזמין ,אבל אני לא בטוח שאלו הן הנורות המקוריות והן נמכרות במחיר זול כל כך.

קישורים לנורות:

http://www.dealextreme.com/p/h7-55w-5000k-diamond-vision-vehicle-white-light-headlamp-kit-pair-dv-12v-58751

http://www.dealextreme.com/p/h7-5000k-diamond-vision-vehicle-white-light-headlamp-kit-pair-dv-12v-44160#open full view

פורסם

נראה מזוייף, כמו 99% מהדברים באתר (גם כשהם טוענים שזה מקורי, זה לפעמים מזוייף - מנסיון).

ואם זה מקורי של פיליפס, בטוח לא מדובר בנורות המקוריות שמיוצרות בגרמניה. לכן גם האיכות בהתאם.

אם בא לך לחסוך כמה שקלים ולשים זבל סיני באוטו, שאחרי מספר ימים הציפוי הכחול שלו יתפורר לך בתוך כל הבית נורה, שיהיה בהצלחה.

נורות מקוריות קונים רק מאתרים רציניים (כמו powerbulbs.com).

פורסם

כל מה שנמכר בדיל אקסטרים מיוצר בסין(מנסיון של שנה וחצי של קניות משם),

גם אם רשום שמיוצר בגרמניה, זה לא אומר שזה אכן יוצר בגרמניה.

מה גם שמבחינת הביקורות על המוצר, יש רק אחת, וזה בכלל לא מייצג.

תמתין קצת, תראה אם יתפרסמו עוד ביקורות חיוביות, ואז תזמין.

אבל בכל מקרה תוצרת גרמניה - זה לא.

פורסם

הזמנתי כבר מספיק דברים ב-DX שנראים בדיוק כמו המקור, כולל כל הכיתובים, מתוך ידיעה ברורה שזה זיוף. על דברים מסויימים אין לי בעיה להתפשר ולחסוך כסף.

נראה לך הגיוני שבכל העולם זה נמכר במחיר 5X ושם אותו מוצר בדיוק במחיר X? אולי כן ואולי לא.

רק תזכור שלנקות את בית הנורה מכל הציפוי שעלול להתפורר יעלה יותר מלקנות זוג נורות מקוריות.

פורסם

יש לי גם שאלה בנושא של הנורות אז חבל לפתוח אשכול סתם, מישהו יודע כמה כסף עולה להזמין מהאתר DX ? ואם אפשר בבקשה קישור ללדים ללוח שעונים כי אני לא מוצא באתר (: ועוד משהו , powerbulbs גם שולח לארץ ? ואם כן כמה עולה שם מישלוח ?

פורסם

מה שתקנה בזול יעלה לך בסופו של דבר ביוקר..

הזמנתי מאיביי לפני חצי שנה ואף יותר בסכום של 35$,כולל משלוח 42$. קיבלתי לאחרי שבועיים וטפו טפו עובדות מושלם.

גם לי זה נראה חרטא,כל מה שהזמנתי בDX באיכות שלא אגיד את מילתה כאן.

פורסם

גם DX וגם PB שולחים בחינם.

DX מגיע בממוצע אחרי שבועיים (אפשרי גם אחרי חודש - הם לא מחזיקים מוצרים במלאי אלא רק מהווים צינור מול סוחרים סיניים).

PB מגיע תוך שבוע או פחות. אגב, יש להם גם קופונים עם הנחות: http://www.retailmenot.com/view/powerbulbs.co.uk .

גם ב EBAY יש הרבה זיופים וחשוב לבדוק את תגובות הקונים וציון המוכר. לא רק המחיר קובע.

פורסם

מחיר של התחתית של הריצפה. בערך חצי מהמחיר בפועל של אלו שמיוצרות בגרמניה המקוריות. לפני 3 שנים קניתי 2 סטים גרמניים מאתר בריטי, כל אחד ב50 דולר כולל משלוח.

עם זאת - במחיר הזה אולי כן שווה להמר, השאלה אם הן יספקו את הסחורה ויחזיקו מעמד במשך שנים.

אצלי נשרפה נורת DV ראשונה לאחר שעבדה נון סטופ מיולי 2008 וגם עברה בין 2 מכוניות.

להערכתי האשם המלא בשריפה זה אני כי פירקתי אותה ונגעתי כנראה בזכוכית.

[למזלי שכב אצלי סט חדש לגיבוי]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למי שמעוניין, יש בראשון בא.ת.ישן חנות שמוכרת דיימונד וויז'ן (הגרמניות עם תו תקן) ב150 ש"ח, בלו וויז'ן 120, אקסטרים וויז'ן גם 120 אם אני לא טועה. לא יודע אם אלה נחשבים מחירים טובים אבל במידה ויהיו מתעניינים אני אבדוק את שם החנות והכתובת.

ד"א, דיימונד וויז'ן גרמני עם תקן אירופאי בכל זאת נתון להצקות מצד החוק עקב היותו "לא חוקי"?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
למי שמעוניין, יש בראשון בא.ת.ישן חנות שמוכרת דיימונד וויז'ן (הגרמניות עם תו תקן) ב150 ש"ח, בלו וויז'ן 120, אקסטרים וויז'ן גם 120 אם אני לא טועה. לא יודע אם אלה נחשבים מחירים טובים אבל במידה ויהיו מתעניינים אני אבדוק את שם החנות והכתובת.

ד"א, דיימונד וויז'ן גרמני עם תקן אירופאי בכל זאת נתון להצקות מצד החוק עקב היותו "לא חוקי"?

מבחינת כחולים, לא נתקלתי בבעיה

לאחר 3 שנים של מעבר טסט (במכון טסטים זהה וקבוע) עם הנורות ובטסט האחרון דרשו ממני להחליף כי הן לא תקניות

attachment.php?attachmentid=169037&stc=1&thumb=1&d=1250966386

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם זה רכב שהגיוני שתהיה לו תאורה בצבע לבן ,אז אף אחד לא ידבר איתך.

(רכב יחסית חדש, יחסית יקר, עם פנס קדמי צלול שיש לו גרסאות שבאות עם קסנון )

לדוגמא: ב ZX זה לא יילך, בפיאט אונו זה לא יילך, בדיהטסו שרייד זה לא יילך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...