Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו נסע במסלול הקרטינג הזה אי פעם?

יש שובר הנחה של 50% ורציתי לדעת האם שווה להזמין?

מכוניות הקרטינג חזקות או שמדובר בצעצועים סה"כ?

http://www.buy2.co.il/North/DailyDeal/Index/a954be24-4866-4b80-8d45-9c3cd34a529c?SideDeal=Y&utm_source=zap&utm_medium=zap_deals&utm_campaign=dailyDeal_a954be24-4866-4b80-8d45-9c3cd34a529c

תודה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אוקי סבבה, עכשיו לשאלה המכריעה, האם הקרטינג חזקים מספיק? :) או שזה בסגנון של שפיים (בעעע).

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

סיכמנו עניין דני, לא הולך לזה...

עדיף למצוא איזה סללום של חניה עם הקראטינג סוויפט

בס"ד

פורסם
סיכמנו עניין דני, לא הולך לזה...

עדיף למצוא איזה סללום של חניה עם הקראטינג סוויפט

אני יותר ממליץ על סללום בקונוסים של מע"צ שצובעים כבישים בלילות, הרבה יותר אדרנלין.:wink:

ברצינות אבל, המחיר שלהם רק עולה מפעם לפעם, פעם הייתי מתנחם בעובדה שזה זול אז הייתי הולך (וגם אז לא היה רישיון), המחיר לא שווה את מה שבקושי ומקבלים.

פורסם

כן אבל קצת תסביכים בלי הגה כוח, כל סיבוב זה וואחד סיבוב

בס"ד

פורסם

פעם כשזה היה אלפא קארטינג זה היה עדיף.

היום הביאו קארטים חדשים, איטיים וגם עם בורג מהירות פתוח הם עגלות למרות שהם לא פותחים לאף אחד.

לא מזמן באנו לשם קבוצה גדולה של חובבי רכב, פעם ראשונה בחיים שבאמצע המקצה עצרתי ולא הייתי מוכן לסוע באותו קארט, ופעם ראשונה שלקחנו זיכויי על המקצה השני. לא מומלץ בכלל.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

מסלול נחמד לא יותר,אם 50% הנחה שווה לבקר,מחיר מלא לא הייתי ממליץ.

המסלול די קטן אבל תכני.

הקארטים די עגלות עם בורג נעילה סגור.

אני אישית תמיד נוסע עם בורג פתוח לגמרי[חבר טוב שלי עובד שם] והמהירות שלו מספיקה ויותר יחסית למסלול.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כשזה היה אלפא קרטינג היה הרבה יותר טוב לדעתי.

בקארטים הישנים, אם היו מסירים את המגבלה הם נסעו מאוד מהר יחסית למסלול, החדשים פחות. כמו כן הקארטים מכוילים בצורה שונה מקארט לקארט ככה שיש סיכוי שילדה בת 12 תעקוף בסיבוב רק כי התמזל לה לתפוס קארט שמוגבל פחות :?

המסלול עצמו לדעתי לא רע בכלל.

• תוכן חדש...