Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני הכל אני רוצה להודות לחברה שענו לי על השאלות בפורום :-D

לפני מספר ימים קניתי סוף סוף יאריס ספורט 2006 יד 2 אחרי חיפושים של כמעט חודש.

שבוע לפני כן עשיתי בדיקה והכל יצא פיקס, בזמן העברת בעלות גיליתי שהאוטו ממושכן בכלל מהיד הראשונה (לפני 5 שנים), גם המוכר לא ידע (תבדקו את זה תמיד - יש דברים שאפילו המוכר לא יודע).

קצת מבאס, לא נורא מסדרים את העניין עם הבנק לאחר כמה ימים נפגשים והרכב שלי.

הבחור ממש לא רצה להיפרד מהאוטו, עוד סימן שאין מה לדאוג.

האוטו הוא הרכב הראשון שלי לכן אני אשמח לטיפים ועצות לשמירה שוטפת על האוטו (אם זה יהיה שרשור טיפים, גם טוב).

אתם יודעים... כמו מה להחזיק בבגאז', כל כמה זמן למלא צמיגים וכד'

ד''א נתונים יבשים:

טסט שנה

צמיגים חדשים

2006 יד 2

145K

58 אלף ש''ח כולל מערכת רצינית שהבחור שם

תודה,

תמונות בהמשך 8)

פורסם

תתחדש! במהלך השנה האחרונה הצטרפו כמה וכמה חברי פורום למועדון האקסלוסיבי של בעלי היאריס :wink:

טיפים? אין דגש מיוחד. אין מחלות ידועות או תקלות המצריכות מומחים, סה"כ מדובר ברכב פשוט מכנית וחשמלית, עם רכיבים אמינים ומוכחים ומנוע שיוצרו כמוהו כמה מאות אלפים (ויותר מזה) ברחבי העולם.

אם הרכב מטופל ולא מצריך ביקור במוסך לשם טיפול שגרתי, הייתי מציע לך לבדוק מה שלום הבלמים ולשקול שדרוג צמיגים. היאריס יודעת להתנהג וצמיגים טובים חיוניים אם ברצונך לדחוף אותה למגבלות. לחץ אוויר? כמו כל רכב, פעם בשבועיים עד חודש זה מספיק. אני מצאתי כי לחץ האוויר המומלץ מתקבל לאחר ניסוי וטעייה, 35 מקדימה ו 33 מאחורה עם צמיגי טויו T1R.

שיהיה בהצלחה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת יפה מאוד!

תתחדש!

זכית ברכב עם יופי ואופי, מקווה שתהנה איתו גם בפניות וגם בישורת.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

תתחדש! אוטו חמוד ומגניב!

אני לא יודע אם יש לך שנים של ניסיון בנהיגה או לא, אבל מכיוון שזהו רכבך הראשון, אתן גם כמה טיפים גם לנהג החדש, באותה הזדמנות.

כדי לשמור על הצבע הנפלא הזה אני ממליץ לך לחנות באזורים מוצלים, לא ליד עצים, לא ליד מכוניות אחרות, לא במקומות בולטים. לנגב כל חרא שאתה רואה מיד! ווקס פעם בחודש אחרי השטיפה. אם אתה לא עצלן, כיסוי זה מוצר מצוין ומגן מכל נזק אפשרי.

למרות שזה רכב חדש, אל תשכח לבדוק מדי פעם שמן ומים, ולחץ אויר בצמיגים.

כמו לכל רכב משומש שהרגע נקנה, אמליץ לשלוח אותו למוסך שאתה סומך עליו, שיבדקו מה מצב הנוזלים ואם דרוש טיפול קטן. תבדוק מתי נעשה טיימינג. אם צריך, אל תתבייש לבדוק באיזה שמן ומים הם משתמשים, מה בדיוק הם מחליפים וכו'. השתמש תמיד בשמן ונוזל קירור האיכותיים ביותר! בהזדמנות, תשתדל תמיד למדוד צריכת דלק.

מכיוון שזה גם רכב ראשון, בהתחלה סע בזהירות, תלמד את האוטו, תתרגל העברת הילוכים נכונה:

קח עוד נוסע איתך לאוטו, ונסה להעביר הילוכים הכי חלק שאפשר. תשתדל שהנוסע יהנה מהנהיגה שלך.

כשתראה שהתנהלות עירונית כבר קלה עבורך, ואתה מעביר הילוכים מצוין גם במהירות גבוהה תחת לחץ, אתה מוזמן לתת קצת בגז בכבישים מאתגרים יותר... אל תתלהב ליד החברה.. נכון, זה רכב ספורטיבי, אבל אתה לא במסלול.

אל תמהר לחשוב שאתה כבר מומחה לנהיגה ברכבך. הוא עדיין לא צפוי כמו שתחשוב שהוא, תלחץ קצת חזק מדי, ותראה שאתה יכול בקלות מאוד לפגוש את מעקה הבטיחות.

תמיד תשמור מרחק, ושמור על מבט לרחוק. דמיין שכולם רוצים למעוך אותך, ותתרחק מנהגים אחרים כשתוכל. אתה לא תאמין איזה שטויות אנשים עושים בכביש...

קח את הזמן, תהנה מהרכב, וסע בשלום.

אה, ותתחדש :)

Honda civic EJ6

פורסם
דבר ראשון, תתחדש ! רכב מצוין!

דבר שני, איזה מנוע יש לו וכמה כוחות סוס?

תודה רבה, 108 כ''ס מנוע 1500.

פורסם
תתחדש! אוטו חמוד ומגניב!

אני לא יודע אם יש לך שנים של ניסיון בנהיגה או לא, אבל מכיוון שזהו רכבך הראשון, אתן גם כמה טיפים גם לנהג החדש, באותה הזדמנות.

כדי לשמור על הצבע הנפלא הזה אני ממליץ לך לחנות באזורים מוצלים, לא ליד עצים, לא ליד מכוניות אחרות, לא במקומות בולטים. לנגב כל חרא שאתה רואה מיד! (אם לא מיד מה זה עושה?) ווקס פעם בחודש אחרי השטיפה. אם אתה לא עצלן, כיסוי זה מוצר מצוין ומגן מכל נזק אפשרי.

למרות שזה רכב חדש, אל תשכח לבדוק מדי פעם שמן ומים, ולחץ אויר בצמיגים. (כל שבועיים שלוש?)

כמו לכל רכב משומש שהרגע נקנה, אמליץ לשלוח אותו למוסך שאתה סומך עליו, שיבדקו מה מצב הנוזלים ואם דרוש טיפול קטן. הדבר היחיד שהיה לא תקין בבדיקה הוא: מצבר נוזל, מדוע זה קורה?? תבדוק מתי נעשה טיימינג. אם צריך, אל תתבייש לבדוק באיזה שמן ומים הם משתמשים, מה בדיוק הם מחליפים וכו'. השתמש תמיד בשמן ונוזל קירור האיכותיים ביותר! בהזדמנות, תשתדל תמיד למדוד צריכת דלק.

מכיוון שזה גם רכב ראשון, בהתחלה סע בזהירות, תלמד את האוטו, תתרגל העברת הילוכים נכונה:

קח עוד נוסע איתך לאוטו, ונסה להעביר הילוכים הכי חלק שאפשר. תשתדל שהנוסע יהנה מהנהיגה שלך.

כשתראה שהתנהלות עירונית כבר קלה עבורך, ואתה מעביר הילוכים מצוין גם במהירות גבוהה תחת לחץ, אתה מוזמן לתת קצת בגז בכבישים מאתגרים יותר... אל תתלהב ליד החברה.. נכון, זה רכב ספורטיבי, אבל אתה לא במסלול.

אל תמהר לחשוב שאתה כבר מומחה לנהיגה ברכבך. הוא עדיין לא צפוי כמו שתחשוב שהוא, תלחץ קצת חזק מדי, ותראה שאתה יכול בקלות מאוד לפגוש את מעקה הבטיחות.

תמיד תשמור מרחק, ושמור על מבט לרחוק. דמיין שכולם רוצים למעוך אותך, ותתרחק מנהגים אחרים כשתוכל. אתה לא תאמין איזה שטויות אנשים עושים בכביש...

קח את הזמן, תהנה מהרכב, וסע בשלום.

אה, ותתחדש :)

אני רוצה "לנסות" את האוטו, מגרש חניה ריק\כבישים הם מחוץ לתחום בגלל בטיחות ומשטרה, איזה חלופה יש לי? אני גר באשדוד

פורסם

לגבי הבגאז,אל תעשה ממנו מיני-מחסן,שים משולש,אפוד זוהר וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה, 108 כ''ס מנוע 1500.

עד כמה שאני יודע לT ספורט יש 109 סוסונים.

ולפי ויקיפדיה יש 110. גם נתונים של 113 כ"ס כבר ראיתי כמו גם 105.

אני חושב שנתון ה 108 כ"ס הוא הנתון האמיתי, יש לו איזכור בפרוספקטים רשמיים וזה גם המספר שמופיע ברשיון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה אוטו ונראה טוב.

היה סוג של חלום שלי לפני כמה שנים.

עצה: התרחק כמה שאתה יכול מאוטובוסים. הם לא רואים בעיניים.

• תוכן חדש...