Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מצילת חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השארתי פניה לאחת החברות שמציאות את הקורס, התקשרו אלי והסבירו לי מה הולך שם וכו', הסברתי להם שאת הרישיון קיבלתי לפני שבוע וחצי (תקף מה13/6/11) ומתי כדאי בכלל לחשוב על הקורס כי הרי שעוד לא רכשתי יותר מדי מיומנות בסיסית, הבחור בטלפון טען שכדאי אחרי כחודשיים (עוד בתקופת המלווה אפילו) כדי לא להתרגל לנהיגה לא נכונה וישר ללמוד איך לנהוג נכון, רציתי לשאול מה דעתכם כי הרי שהאנשים שם קצת פחות אוביקטיביים...

ואם באמת כדאי לעשות את זה עוד מעט, על איזו חברה אתם ממליצים?

פורסם

לטעמי כדאי לחכות בערך 4 חודשים. פחות אם אתה נוסע הרבה, יותר אם אתה נוסע מעט. בנוגע לבחירת הקורסים: הקורס שהוצע לך הוא הקורס הבסיסי של חברת "מסלולים" השייכת לראם סמואל. זהו קורס קבוצתי שבו נוגעים בבסיס של נהיגה מתקדמת: ישיבה, מראות ובלימות חירום, ובזה בערך זה נגמר.

לדעתי, עדיף לך קורס אישי. לקורס כזה מספר יתרונות: הוא מועבר אחד-על-אחד ומאפשר התקדמות טובה יותר. בנוסף, הדגשים שלו הם דגשים לנהיגת כביש רגילה, וגם המדריכים הם בדרך כלל אנשים מוכרים בתחום, ולא מדריכים זוטרים וכמדומני שאלו גם קורסים זולים יותר. ישנם מספר מדריכים טובים (מאוד) בתחום וקשה לקבוע מי עדיף: און יעקובסון, ליאור לוי, אייזיק דוידוביץ' ודני גלטר. אני אישית חושב שהייתי הולך עם זה האחרון.

אם בכל זאת אתה רוצה קורס קבוצתי ודגשים של שליטה ברכב, בלימות והחלקות, הייתי ממליץ דווקא על ההדרכות של אלטרנתיבי. לאחר קורס בסיסי במגרש שלהם תוכל לעבור גם הדרכת כביש, שבה ניתן לקבל הדרכה גם מהמנכ"ל איתי אלון, שהוא לדעתי באותו סדר גודל של המדריכים שהזכרתי קודם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...