Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי ליד לב המפרץ, בכביש שירות שפונה ימינה לכיוון המכללה למנהל וכל אלו.

עצרתי בדיוק בצד כדי להוריד נוסעת (מותר שם כי יש מפרץ חניה).

עמדתי איזה 10 שניות, כשנהג טוסטוס עם מספר 73-258-73 נכנס בי מאחורה, שרט לי עם הכידון את הצד וברח לו.

התחלתי מרדף כדי שיעצור וייתן לי את הפרטים שלו, אבל הוא התחיל להתחמק.

נסעתי אחריו כמה רחובות והוא התחיל להתפרע, עד שהוא כמעט פגע בסוואנה שחסמה את הנתיב שלו.

הוא עשה פרסה וטס משם. בגלל שאני עם אוטו, לא יכולתי לעשות אותו דבר אז עזבתי אותו בלית ברירה.

אחרי שעצרתי והנהג של הסוואנה גם נבהל ממנו וירד מהאוטו, ראיתי שנהיה לי פנצ'ר בגלגל בגלל שפגעתי במדרכה באיזשהו רגע או שהיה שם משהו על הכביש (אין לי מושג).

עכשיו יש לי שריטה על החלק האחורי-שמאלי של האוטו, אבל זה לא מספיק משמעותי בשביל לצבוע, והחלפתי צמיג ב190 ש"ח.

התקשרתי לביטוח והם ביקשו טופס מהמשטרה.

הלכתי למשטרה והם רוצים מליון מסמכים אז אני אביא להם מחר.

הבעיה היא שהם אפילו לא יזמינו אותו לחקירה ולא יהיו לחתיכת חרא הזה השלכות למעשים שלו.

לתקן את הצבע זה גם אידיוטי כי רק ההתעסקות עולה לי בזמן, יותר ממה שיעלה התיקון (אני בכל מקרה רוצה לצבוע את האוטו עוד כמה חודשים).

איך אפשר באמת לעשות פה צדק?

לתבוע?

לא לתבוע?

מה שכן ברור זה שבפעם הבאה שאני רואה את הטוסטוס הזה חונה איפשהו, אני מפרק אותו לגורמים, או שאני גורם לזה שיתנו לו קנס כלשהו.

ואם אני רואה שהבעלים קרוב, אני מתקשר לכמה חברים שיבואו להסביר לו מה זה כבוד לרכוש של אחרים.

מי שהייתה איתי באוטו ממש נבהלה מכל המצב הזה ועכשיו היא במצוקה נפשית (האמת היא שגם אני קצת, כי אני רואה שאין צדק ואין לי שום צורה חוקית לגרום לצדק).

אפילו שיזמינו אותו לחקירה ויתנו לו קנס של 100 ש"ח רק על זה שהוא ברח, זה גם יספק אותי.

אני בטוח שאם זה היה בחור עם CBR, הארלי או משהו מעל 150 סמ"ק, הוא היה עוצר ומחליף איתי פרטים.

אני מתעב את הטוסטוסונים הדפוקים האלו וצריך לדעתי להעלות להם את הביטוח אפילו יותר.

אלו לא אופנוענים, אלו ילדים דבילים על אופניים ממונעות.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תן לי להבין-

היית קורבן של פגע וברח,יצאת למרדף פרוע,סיכנת את משתמשי הדרך,כמעט גרמת לתאונה עם אזרח תמים,הרכב שלך ניזוק במהלך המרדף המסוכן ואתה עוד הגעת לספר את כל זה למשטרה?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לא.

ברגע שראיתי שהוא עושה שטויות ויש סיכון, עזבתי אותו.

הוא היה במרחק של 100 מטר ממני בערך כשהוא כמעט נכנס בסוואנה, זה לא משהו שאני גרמתי.

והמילים "מרדף פרוע" לא מתאימות פה.

פורסם

יוסי ידידי היקר,כמו שכבר אמרתי לך בטלפון:

יש אנשים שלא עלינו צורת המחשבה והלך הרוח שלהם לגבי אנשים אחרים ורכושם.

פורסם

אם תלך למתנ"א ותעבור בשלום וסבלנות את הטופסיאדה שלהם,אתה תקבל את פרטיו (כדי לתבוע ממנו את הנזק).

את מה שאפשר לעשות עם הכתובת שלו , שתקבל כחלק מהפרטים, אני משאיר לדמיונך הפרוע.

בהצלחה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תגיש תלונה על פגע וברח,שהיה לו תיק לכול החיים,גם אני מתוך אינסטינק הייתי רודף אחריו ולא יודע מה קורה.

אל תוותר לחארות האלו.

פורסם

אני לא יודע איפה עצרת אבל זה גם לא משנה, מי נותן לך את הסמכות לידיים לפתוח במרדפים? אתה לא יותר טוב ממנו.

אם הוא היה דופק ברקס והיית נכנס בו?

הם אוטו\אופנוע אחר היה נכנס לנתיב שלך?

אם בן אדם היה עובר את הכביש יוצא מאחד מהמוסכים באיזור תעשיה?

אפילו משטרה לא רודפת אחרי דו"ג, אבל לך מותר? אתה הרי לא מוסמך לך לדברים האלה ורואים את זה טוב מאוד לפי הנזק שגרמת לאוטו שלך, ממדרכה או בדרך, אתה אפילו לא יודע מה זה בדיוק בגלל האנדרנלין וההלם לא השתלטת על האוטו ולא שמת לב מה קרה לאוטו, מזל שזה נזק לאוטו שלך בלבד ולא לסביבה! והכל בגלל שפשוף של קידון.

אחרי שרשמת את המספר של הקטנוע היית צריך להניח לו ולהתקשר למשטרה להודיע על פגע וברח או מה שלא תרצה..

אני פעם הייתי בצד השני של המטבע, אוטו גנוב נכנס בי חזיתית ברחוב הביכורים בחיפה נגד הכיוון , בזמן שאזרח "טוב" היה במרדף אחריו עם ברלינגו, המזל שלהם שהאוטו שלי עצר את האוטו ולא משהו אחר , וכמובן שלא ראיתי שקל מאז כל הנזק תוקן על חשבוני כי המשטרה מכסה את התחת של עצמה ושל האזרח בלי קשר, והגנבים ברחו ברגל ולאוטו אין שום ביטוח .

ואני מאמין שאם תראה את הקטנוע עומד בצד לדעתי אתה תמשיך בנסיעתך כאילו לא ראית אותו, כי מי שאומר "אני מתקשר לכמה חברים שיבואו להסביר לו", אם הוא יעצור ליד הקטנוע בסוף עוד יקבל מכות ויצא חבול מכל הסיפור .

ולגבי ההכללות המטומטמות שלך לגבי קהל הרוכבים בכלים A1 ומטה, אם אתה לא מבין רוב הסיכויים שהוא לא עצר זה בגלל שאין לו ביטוח, אז עליה במחירי הביטוח רק תגדיל את זה, לא תמנע מרוכבים לסוע.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אחרי שתסיים את הגשת התלונה על פגע וברח, תקבל את הפרטים המלאים שלו.

תקן את הפגיעה (על חשבונך) ושלח את החשבון לנהג הפוגע תוך מתן 30 יום לתשלום.

במידה ולא ירצה לשלם, תבע אותו בתביעות קטנות. אתה תנצח ותקבל את הכסף שלך בחזרה.

פורסם

תיקון קל - הוא ינצח ויקבל פסק דין לזכותו. כסף זה כבר סיפור אחר לגמרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לשניה חשבתי שהוא לא שם לב או שהוא חושב שהוא לא עשה לי כלום.

צפרתי לו פעמיים שיבין שאני רוצה שהוא יעצור, והתקדמתי לכיוונו, אבל רק אז הוא שם גז.

ואם לכל הזבלים האלו אין ביטוח, אני רוצה שהוא יקבל על זה קנס.

מבחינתי להוריד את כל הטוסטוסים (לא אופנועים, טוסטוסים!) מהכביש. הם רק עושים צרות, לרובם אין ביטוח ומי שנוהג עליהם עושה את זה בקלות דעת ולא מתחשב באחרים.

אם הוא היה מוריד לי את המראה, הייתי צריך להחליף רכב. המראה עולה יותר מרבע מהאוטו.

והכי גרוע, אם אני עוצר שם ומישהו היה פותח את הדלת, הוא היה הורג אותו.

ותבינו: אני לא רוצה כסף.

אני רוצה שפעם אחת ולתמיד יהיה קצת צדק ויורידו נהגים כאלו מהכביש עם קנסות, ואפילו יפטרו אותו מהעבודה (אני חושב שהוא נהג משלוחים).

בשבילי זה עוד שריטה על האוטו, שבכל מקרה אני עומד לצבוע מתישהו.

אבל בינתיים, כל בוקר אני צריך לצאת לאוטו ולהיזכר בבן זונה הזה שהחליט שהוא לא משלם על מה שהוא עושה.

פורסם
ולגבי ההכללות המטומטמות שלך לגבי קהל הרוכבים בכלים A1 ומטה, אם אתה לא מבין רוב הסיכויים שהוא לא עצר זה בגלל שאין לו ביטוח, אז עליה במחירי הביטוח רק תגדיל את זה, לא תמנע מרוכבים לסוע.

ההכללה ה"מטומטמת" של יוסי לגבי כלים A1 ומטה בד"כ מתורגמת אחד לאחד למציאות בשטח. נדיר שיש אופנוע כבד שמפתיע או מתנהג בצורה אנטי-סוציאלית מובהקת. כנ"ל אופנועים כבדים באשר הם. אצל קטנועים קטנים רבים הרכיבה הזאת היא דרך החיים.

אני נגד העלאת מחירי הביטוח ויש לי חיבה עזה (וגם רישיון, שומו שמיים) לכלי דו"ג, אבל אם אין לפלוני כסף לביטוח חובה (בין אם על דו"ג או אוטו) - שיעבור לתח"צ. להפגין - לגיטימי ואף רצוי. לנהוג בלי ביטוח ולהשתמש בזה כתירוץ לפגע וברח - פסול וחמור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלשום בלילה קרה לי משהו דומה. אני נעמד שני ברמזור, מאחורי מגיע נער על טוסטוס כשעל רגליו מונח סקייטבורד לרוחב. בעת הבלימה הבחנתי בו מגיע מאחורי במראה המרכזית ואיך שהדביל בא לעקוף אותי משמאל, הוא שפשף עם הסקייטבורד את הצד השמאלי האחורי של הרכב.

שמעתי את המכה והוא נעצר ליידי, מביט עלי במבט נבוך ואני שואל בציניות קלילה "אז מה?... אני מבין שלימדו אותך "לדפוק" לפני שאתה קופץ לביקור?" - הוא בתגובה החל לגמגם ולתרץ שהוא לא שומע את מה שאני אומר.

אני משתיק אותו ודורש ממנו שיעצור את הצעצוע שלו בפניה הקרובה וארד ביחד איתו לראות מה הנזק.

תחילה היה נראה שהוא שיתף פעולה, מאחר ואיך שהרמזור התחלף הוא התקדם במקביל אלי באיטיות, רק שאיך שבאתי לפנות המזוהם נתן גז והמשיך ישר. :evil:

המשכתי לתחנת דלק קרובה, עצרתי את הרכב ולשמחתי היה רק שפשופון קל בצבע הסקייטבורד שלו, שירד בקלות עם קצת מים ושפשוף. ילד ארור.

פורסם

יוסי, אני מאוד מקווה שלקחת מבעל הסוואנה את הפרטים שלו, העדות שלו יכולה להיות חשובה לך בהמשך.

ובניגוד לכמה דעות בשרשור, אני מחזק אותך על שהחלטת לרדוף אחרי הנהג קטנוע.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בוא נתחיל בזה שצדק אתה לא תעשה ואתה גם לא מוסמך לעשות צדק, תשאיר את זה לאנשים המתאימים.

תחשוב לרגע שהוא היה מחליט לעצור עם הקטנוע והיה בא אליך עם לום/ סכין/אולר/אקדח ופוגע בך ואף רוצח אותך חלילה, האם כל זה שווה את השריטה המחורבנת על הרכב?

כל מה שעשית פה זה לרדת לרמה של התת אדם הזה, וחבל שכך.

בתור אחד שעושה את המעבר לדו''ג אני נהיה יותר ער לאופנועים/קטנועים בכבישים ואני שם לב היטב היטב איך הנהגים מתעלמים מהם, נכנסים להם לנתיב באין מפריע, לא מתחשבים בהם, אז לפני שנפתח פה שוב דיון על כמה שחלק מהרוכבים אגואיסטים, בל נשכח שאותו דבר עם נהגי הרכבים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...