Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הרכב .מה עושים עכשו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I10 חדשה בת 9.5 חודשים ,מבוטחת במקיף של יונדאי, מה עושים?

מה עושים ? צריך לפנות קודם למשטרה ,או לסוכן?

מה עושים עם הביטוחים?

פורסם

גונבים הכל...חוץ מזה הישראלים ירצו חלקי חילוף בזול בעתיד לא?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לי יונדאי I10 חדשה בת 9.5 חודשים ,מבוטחת במקיף של יונדאי, מה עושים?

מה עושים ? צריך לפנות קודם למשטרה ,או לסוכן?

מה עושים עם הביטוחים?

היתה לך התכוונת...

:(

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אומרים "ברוך שפטרנו" ומשתדרגים\מגוונים לרכב אחר ?

עריכה- באסה, עכשיו אני רואה שלא באמת גנבו לך את הרכב.

האמת שמה שמדאיג הוא שיצאת החוצה, ראית שהרכב החדש איננו, ובמקום לברר איפה הוא (למשל, נגרר) חזרת הבייתה ופתחת שרשור בפורום.

פורסם

כן, בוחרים ברכב אחר במגרש גרירה :lol:

תקרא שוב את כל ההודעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סלח לי, אבל סדר העדיפויות שלך לוקה בחסר.

אני לא יודע אם ההודעה שלך צינית או לא, אבל במקרה והיא רצינית, ובאמת חשבת שגנבו לך את הרכב, הדבר הראשון שאתה עושה זה לפתוח נושא בפורום?!.

מתקשרים למשטרה דבר ראשון. בלי לחשוב יותר מדי.

שונא גזענים !.

פורסם

מה אתה גנוב?

הרי זה דבר ידוע שברגע שפותחים פוסט של גניבת רכב הפורום, מגיעים הודעות והתראות לאיתוראן, פוינטר, משטרה, צה''ל ומשטרה פלסטינית.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מזכיר קצת את ההוא שנפל לו האייפון לשירותים אז הוא פתח שירשור איך להוציא אייפון מהאסלה עם כל הקקי שם :lol: :lol: :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היי חברה

האמת שמגיע לי שתסתלבטו על חשבוני, אבל ביננו (בלי שאף אחד שומע).

1. כשמודיעים מייד למשטרה ,האם יש סיכוי שהרכב הגנוב ימצא?

2. בזמן שכתבתי והתברברתי פה, עלתה האפשרות שגררו לי אותו, וכך חסכתי לי הרבה כאבי ראש..

3. מי שעבר גניבה הוא חכם ובעל נסיון ויודע מה לעשות (מקווה לא לעבור את הסטאז הזה).

לנו הגברים יש נטייה, לא לשאול ולהתייעץ (אנחנו כמעט אף פעם ,לא שואלים אחרים איפה הרחוב שאנחנו מחפשים

ונסתובב שעות עד שנמצא לבד ),

כי אנחנו יודעים תמיד הכי טוב (אין לי מושג מאיפה זה בא), ובעצם בשביל מה יש את הפורום הזה אם

לא ללמוד מבעלי נסיון, אז ביננו ,זה לא בושה לשאול, גם אם לפעמים יוצאת "שאלת קיטבג"...

• תוכן חדש...