Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה לקדוח ברכב/לבטל את האפשרות לקפל את הכסאות קדימה ולהעמיס אז חשבתי לחבר את הכל על הסאב.

ממה שקראתי בפורום הבנתי שאין בעיה לשים את המגבר כי זה לא כזה משנה אם הוא צמוד אליו או 15 ס"מ ממנו.

האם אין בעיה לשים גם את הקרוסים עליו?

לדוגמא להצמיד לסאב עוד פלטת עץ מסביב (צמוד או עם איזה 4 גומיות ביניהם) ועל הפלטה להצמיד את המגבר ופלטה נוספת לקרוסים...

האם יש הבדל אם אני ישים הפרדה או יצמיד פלטה לפלטה?

חשבתי את המגבר לשים למעלה או מאחורה ובכל צד קרוס או שניהם באותו צד...

פורסם

דור, לשים מגבר או קרוסים או כל דבר על התיבה של הסאב לא מומלץ בגלל בגלל התנודות הרבות שלו.

מגבר רצוי מאוד שיהיה מקובע למקום כלשהו. אם זה גב המושבים או פלטת עץ לא משנה. כנ"ל הקרוסים שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

galnaim הסביר זאת בצורה מצויינת ואני מסכים עם כל מילה שלו

הויברציות שעוברות בתוך העץ של התיבה ייגרמו נזק למעגלים במגבר ובקרוס

בקיצור ממש לא מומלץ

למרות שיהיו כאלו שיגידו שהם נוסעים עם סאב שמורכב עליו מגבר ב4 ברגים כבר המון זמן

פורסם

בטח שזה מותר וגם כדאי אם אתה רוצה לחסוך מקום , זה אפילו טוב יותר ואני אסביר . דבר ראשון כל מה ששוקל הרבה ואתה מדביק אותו לדפנות תיבה זה גורם לפחות ויברציות . דבר שני כל רמקול לבית בא עם קרוס בתוך התיבה עצמה וזה לא מפריע , כל לכל מוניטור שהוא רמקול מקצועי מעגל ההגברה והקרוס מודבקים מאחור כמו פלטה וזה רק מחזק את הקיר האחורי ועוד יותר משכך ויברציות , אז כן . אם התיבה שלך הייתה עשויה מבטון זה היה הכי טוב . דבר שלישי בקרוס או במגבר אין רכיבים נעים שמושפעים מויברציות . דבר רביעי אם התיבת סאב שלך רוטטת אז מלכתחילה היא בנוייה בצורעה רעה מאוד כמו כל תיבה שאני רואה לרכב מעץ 18 ממ עלוב בלי ברייסינג , זרוק אותה לפח . לרמקולים 5 ורבע אינץ בונים תיבות חזקות יותר , זה הסוד של באס נקי

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה למה לרמקולים של b&w סדרה 800 יש את הבאס הכי נקי שתשמע בחיים , ובגלל זה הם המוניטורים הראשיים של האולפנים הגדולים בעולם כמו אבי רואד , כי התיבת באס שלהם בנויה כמו קן צרעות בפנים , תחפש b&w matrix cabinet

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

diforce אתה טועה וחבל כי אתה גם מטעה

אין מצב להשוות קרוסים שתוכננו להיות מורכבים מלכתחילה ובהגדרתם אצל היצרן בתוך תיבת תהודה

קרוסים שכאלו באמת לא צריכה להיות בעיה כי הם בטח תוכננו כך והפרינטים קיבלו את החיזוקים המתאימים ואת הדבקים או חומרי ההלחמה המתאימים

לא במקרה הזה אנחנו עסקינן

כאן מדובר על קרוס שמלכתחילה לא תוכנן בהגדרה הראשונית שלו להיות מוברג על תיבה עם רמת ויברציות כזו

לגבי איכות התיבה אני לא יודע על איזו תיבה מדובר וכמה היא בנוייה חזק או לא אבל זה לא רלוונטי כי העיקרון הוא הויברציות הפנימיות האינסופיות שעוברות בתוך העץ (בתוך החומר עצמו) ואין מצב ולא חשוב כמה תשקיע בבניה שתוכל לעצור זאת

ולסיום דווקא בגלל שאין חלקים נעים בתוך הקרוס או המגבר ואסור שיהיו ואין שום מקום לגמישות של החלקים בתוך הקרוס או המגבר ודווקא משום כך עוד יותר חשוב להקפיד על מיקום יציב קבוע מעוגן טוב ואם הכי פחות התעללות ברמת הויברציות שבמילא קיימות ברכב

מפה והלאה אתה מוזמן לחבר את המגבר והקרוסים כפי ראות עיניך ושיהיה לך המון בהצלחה

פורסם

מדהים , טעית בכל אספקט שאני לא יודע מאיפה להתחיל לתקן אותך . קרוס זה קרוס , מדובר באותם רכיבים , קרוסים לרכב עוד בנויים טוב יותר וחזק יותר אם זה לא מספיק , מה שאמרת על תיבות תהודה הוא אבסורד ואין לי כוח להתחיל כי זה שגוי בכל מובן , מאיפה למדת את כל זה , אני מאוד מקווה לא פה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

למה אתה חושב משקיעים בתיבות עם ברייסינג מטורף או תיבות אלומיניום ? או תיבות מעץ 50 ממ , ועוד סנדוויץ ליבנה שהוא יקר ואיכותי יותר מ mdf. וזה עוד תיבות לרמקול מידבאס , ראה ערך כמו שאמרתי b&w matrix או תראה את התיבות של magico mini וכל רמקול אחר שלהם , כל זה בשביל היופי ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

או קיי diforce שיהיה

לפי הדוגמאות הכל כך לא רלוונטיות שהעלית אני מבין שאין טעם להמשיך

אתה מדבר על דברים בספירה אחרת לגמרי

במרחק בין המקרה המדובר לבין b&w או לין או מקינטוש והלאה והלאה לבין מה שאנו מתעסקים בו הוא גדול מדי כדי שנוכל אפילו לנסות לדבר על הנושא

לכן איש איש באמונתו יחיה ואתה מוזמן להרכיב מה שאתה רוצה על תיבת הסאב

יום טוב

פורסם

זה לא עיניין של אמונה זה עיניין של מדע הסאונד , להרכיב דברים על תיבות זה לא בעיה כלל וזה אפילו בעקיפין עוזר נגד ויברציות כי זה מוסיף משקל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ואם כבר מגברים לרכב בנויים בצורה חזקה יותר כי סביבת הרכב מאוד קיצונית , אז אם מעגל הגברה בשקל וחצי על מוניטור שעולה 200 דולר מורכב על התיבה והוא עומד בויברציות זה בסדר , אין להם בעיה להרכיב את זה בנפרד ... אבל הם מודעים לעובדה שלשדך דברים לתיבות עצמן טוב יותר . בסאבים גם , כל סאב בייתי יש לך קרוס ומעגל הגברה שמודבקים בדבק זול והכל עובד

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בוא ונתחיל מחדש

1.אין קשר בין רכב לבית לא דומה לא קשור ובטח לא אותם חומרים

2.לגבי סידרת הנאוטילוס [במיקרה יש לי 801 בבית עם מגברי מנורות של מקינטוש]התיבות תהודה של הרמקולים לא בנוים מסנדויץ

ולא מאלומיניום הם בנוים משכבות של פורניר שהעובי שלו בערך סמ שיכבה על גבי שכבה עד שמגיעים לעובי של [בערך]12 סמ

ואז מכניסים ליבוש בלחץ כמובן שכול העבודה נעשת ביד

3.אתה באמת מאמין שמגבר שעולה 500 שח או רמקול שעולה בערך אותו סכום מושקע באותם רכיבי קרוס כמו ב 801

אח שלי הקרוסים ב801 יושבים בתוך פלטה אלומיניום והעובי של המעגל בערך 3 סמ

4.אבל כמו שאמרתי בתחילה לא מערבבים בשר עם חלב החוקים של סאונד ברמה גבוהה לעומת מגבר ורמקולים וסאב שהעלות הכוללת

לא עוברת את 2000 שח ואז להגיד ולהשוות לנאוטילוס קצת יומרני [ניראה לי בושה]

ולסיכום אתה מוזמן לישמוע באמת מה זה סאונד ואז תאמין לי לא תיראה דברים אותו דבר

פורסם

כן ממש במקרה יש לך רמקולים כאלה ואתה נוהג ברנו מאגן ? עזוב חבר ... לבריאות . אתה טועה ומטעה ומה שאתה אומר זה לא קשור , ואם היה לך 801 בבית היית יודע איך הוא נראה מבפנים בשביל להרשות לעצמו דפנות כאלה . ואלוהים ישמור , מי מגביר 801 עם מנורות !? B&w ידועים בזרם הרב וההספק שהם דורשים בשביל להישמע כמו שצריך גם הם לא מצילים בשיט , אתה בטוח שאתה מגביר אותם עם מגברי מנורות ? הייתי מת לראות תמונה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

למה תמונה ?

אתה מוזמן להגיע

בוא נראה אותך מרים את הכפפה ואוכל את הכובע

אפרופו נהיגה אז כרגע אני על אופניים SPECIALIES ANDORO EVO

לכינוי הפורום שלי אין שום קשר למה שאני נוהג עליו

ובבקשה הזמנתי אליך בעינה עומדת והכל בחיוך ובחברות, אבל מרגע זה ואילך אני מבקש ממך לשמור את הכל בנימה מקצועית ואין צורך לדרדר לרמה אישית

לפרטי התקשרות תוכל לפנות אליי בצורה הקבולת באופן פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...