Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגמרי במקרה וללא הכנה מוקדמת אני בחופשה משפחתית ספונטנית בסופ"ש שבו מתקיים הפסטיבל הנ"ל:

http://blu4dance.tranceil.co.il/

בד"כ לא הייתי מתרגש כל כך ובטח לא מחפש להעלות את זה לדיון - אבל אחד מאמני המוזיקה האלקטרונית המובילים בעולם והאוהבים עלי באופן אישי, ארמין ואן-ביורן, מגיע למסיבה השנייה שתתקיים בשישי בערב.

אני אוהב ומתגאה להיות מיוחס לתקופת המועדונים והמוזיקה האלקטרונית שאפיינה את המסיבות האיכותיות והנדירות של סוף שנות ה- 90, בעיקר באומן 17 בירושלים, כשעוד גרתי שם. עם השנים הסצנה התפיידה לאט לאט, ורכבת האמנים מטופ המוזיקה האלקטרונית הפסיקה להנחית פה כוכבים שהיו מגיעים כמעט כל שבוע.

אני גם לא מתבייש להודות שהקהל האיכותי, "הקלאברים" של פעם, כבר לא יחזור ואני לא רוצה בכלל לדמיין מה קורה בדיסקוטקים ובמסיבות של היום מאז הפסקתי ללכת למסיבות שהתיימרו להחזיר עטרה ליושנה עד אמצע העשור הקודם.

מה שמחזיר אותי לנושא: קשה לי מאוד המחשבה שצירוף מקרים שכזה לא יתממש בגלל הסיבות שמניתי. לא יודע מתי תהיה לי שוב ההזדמנות לחוות אירוע שכזה עם אמן שכזה, אך עדיין אני חושש ממה שיכול לחכות לי שם: אילת + חופש גדול שרק התחיל. אני מזמן לא בגיל של וודקה ב- 15 שקלים עם מיץ תפוזים סינטטי (29) וגם כשהייתי בגיל הזה לא התנהגתי כך ויותר: לא זוכר את עצמי בכלל שותה אלכוהול במסיבות האלו - 100% הנאה מהמוזיקה. בלי ציניות.

אז מה אתם אומרים? אני עומד לעשות טעות (440 ש"ח ל- 2 כרטיסים. אני סוחב איתי את האישה)?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לך בלי לחשוב פעמיים! עם אמנים כאלה אין פאשלות! (חוץ מההופעה ההיא של מטאליקה וההיא של מגהדת' שהתפקקשו עקב ההפקה החובבנית)

חוץ מזה, לפחות ממה שאני זוכר מהופעה של אינפקטד משרום - הגיל מוגבל ל18, שזה גם משהו...

Mazda 2 2013

פורסם

^^

מחזק, הופעה של ארמין זה לא עוד הופעה של שלמה ארצי בקיסריה :wink: , מדובר בהפקה ענקית ומושקעת עד לפרטי פרטים האחרונים של armada music, שלא לדבר על איכות המוזיקה עצמה - ווקאלים ומלודיות מעלפות וקצב מעולה.

תריץ חיפוש ביוטוב על armin den bosch או ASOT 500 ותראה על איזה סדר גודל הפקות מדובר.

אגב, ארמין וואן בורן לא השם החם היחידי שמגיע, Gareth emery לא פחות טוב ממנו ונחשב לשם הכי חם בג'אנר בשנה/שנתיים האחרונות, מופיע בTOP 10 של DJ MAG, האלבום האחרון שלו נבחר לטוב ביותר שיצא בשנה האחרונה.

אני אישית 101% מגיע. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הכניסה היא מגיל 21+.

אני שם בטוח כי מופע כזה לא יהיה בשנים הקרובות!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השאלה היא:

האם אשתך שותפה לאהבה שלך למוזיקה הזו?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני אהיה שם וההופעות זה חלק מהחבילת נופש ( אם אפשר לקרוא לזה ככה, הפקה עם מסיבות בריכה וכל טוב 24/7):twisted:

לפי דעתי, תנצל את ההזדמנות ותהנה מזה !

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

ארמין מופיע בשישי. והשתכנעתי, אני לא מוותר על זה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני לא מאמין שכמות הערסים שם תהיה גדולה היות וזו מוזיקה שהם בד"כ לא אוהבים.

אני ממליץ מאוד ללכת היות וזה הולך להיות משהו ענק!

פורסם

אם ככה,ניפגש שם ב"ה שישי הבא :) (נאמר לי בטלפון שארמין עולה ב2 לפנות בוקר :shock:)

מי שמגיע מהפורום - שישים דגל CF או משהו שנזהה אותו :lol:

(סתאאאם...:oops:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...