Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נוסע ומרגיש מצוין מבחינה מכנית. יפה מבחוץ, זקוק למעט תיקונים קוסמטיים בפנים. בעל נתונים זוועתיים (על הנייר)- יד שמינית ו-306K ק"מ, אבל נראה ומרגיש מתוחזק ומטופל. נקנה בהמלצתו ובעזרתו של חבר הפורום ZVIT (הרכב היה של שכן שלו).

זאת הפעם הראשונה שאני נוהג על רכב שהוא מעט מעבר לסטנדרט (לתקופתו), ולמרות שהרכב הזה חלש ואיטי, הוא נותן תחושת בטחון ו"בעלות" על הכביש.

כמה שאלות:

1. כיצד אני פותר את עניין נזילת השמן מהמכסה (ניתן לראות בתמונות)?

2. צריכת הדלק פשוט מצמררת, ואין כ"כ הבדל בין עירוני לבין בין עירוני. יש דרך לשפר את המצב?

3. הבנתי שמנוע 2.3L יותר מוצלח מכל בחינה. עד כמה זה ריאלי להחליף את המנוע למנוע כזה, מבחינה מכנית וכלכלית?

תודה לכולם.

resized_DSCF8012.jpg

resized_DSCF8014.jpg

resized_DSCF8016.jpg

resized_DSCF8018.jpg

resized_DSCF8019.jpg

resized_DSCF8021.jpg

resized_DSCF8023.jpg

resized_DSCF8024.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש!

מה היה השיקול שלך בקניית דווקא הרכב הזה?! האוטו הזה יכול לגרור אחריו הוצאות גבוהות מאוד.

אלא אם כן קנית אותו ב-5K-6K ואז אני מבין אותך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

1) זו הזעה לא גדולה, גם לי יש לא שווה להתעסק.

2) כמה היא עושה? אני חושב שאצלך זה הזרקה מכנית - לידיעתך קשה למצוא חלקים.

3) להחליף מנוע מדובר על בערך 6000 ש"ח , לדעתי לא כדאי להכנס לזה.

בקיצור בכמה קנית אותה? תתנחם בזה שתמיד תוכל לשלוח לגריטה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

קניתי אותה מלכתחילה במחיר נמוך מאוד (5K), ובכוונתי להחזיק אותה ככל הנראה כחצי שנה (עד לגריטה/מכירה). ידעתי גם מראש על צריכת הדלק הגבוהה, אבל עדיין לא יזיק לחפש פתרונות.

זה השרשור שקדם לרכישה, שבו גם מוסבר למה בעצם קניתי דווקא את הרכב הזה.

עדיין אין לי נתונים מדוייקים לגבי הצריכה. אעדכן כשיהיו. בהערכה גסה, 1/5-5.5.

פורסם

סביר שהצריכה גבוהה בגלל המנוע החלש והעובדה שהאוטומט שלך הוא 3 הילוכים.

בכל מקרה הפסד גדול לא יהיה לך והרכב ישמש אותך לתקופה הקרובה כמו שרצית.

בכל מקרה יש עוד רכבים כאלו המחירי רצפה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1932592&Code=48c7d1dbbe0f2313efd72c94d5afdf93

ה940 תהיה הרבה יותר חסכונית - משהו כמו 1-10 + איכות חומרים יותר טובה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם לא הייתה לי קסנטיה עם מנוע גמור, הייתי קונה את הוולבו הזאת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סביר שהצריכה גבוהה בגלל המנוע החלש והעובדה שהאוטומט שלך הוא 3 הילוכים.

בכל מקרה הפסד גדול לא יהיה לך והרכב ישמש אותך לתקופה הקרובה כמו שרצית.

בכל מקרה יש עוד רכבים כאלו המחירי רצפה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1932592&Code=48c7d1dbbe0f2313efd72c94d5afdf93

ה940 תהיה הרבה יותר חסכונית - משהו כמו 1-10 + איכות חומרים יותר טובה.

האוטומט שלי הוא 4 הילוכים.

ראיתי את המודעה הזאת, אבל העדפתי ללכת על ה-740 שהיה לי איזשהו רקע עליה.

האמת שהצריכת דלק המטורפת הזאת גורמת לי קצת להתחרט שלא הלכתי בכל זאת על מנוע 2.3. התכוננתי ל- 1/6-7, לא ל-1/4-5. נראה, אולי נתחיל לפרסם למכירה כבר מעכשיו :-D, עד ינואר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש! זה וה240 מהמכוניות האהובות עלי.

סתם כדי להעלות לך את המוטיבציה, פרסומת של הרכב שלך:

http://www.youtube.com/watch?v=lYt81QlYwIQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...