Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מזה לפחות חודשיים עומד רכב מסוג פיג'ו 307 באחת מסוכניות הטרייד-אין (לא של היבואן, לובינסקי) כאבן שאין לה הופכין.

חרף הפירסום, איש לא רכש את הרכב. כמה שאלות יש לי:

1. האם השוק של ה-307 כזה גרוע?

2. האם זה מעיד על משהו שדפוק ברכב? (לפי התיאור והמחיר הכל בסדר איתו)

3. האם כדאי להתקרב לרכב כזה בכלל שעומד זמן רב? האם העמידה בחוץ מזה כמה חודשים הזיקה לו באופן כלשהו?

תודה!

פורסם

1. - די גרוע

2. אין לדעת לפני בדיקה יסודית.

3. לא קרה שום דבר בחודשיים.

אני באופן כללי לא ממליץ לקנות ממגרש סוחרים שאין לא אבא\אמא (יבואן\חברת ליסינג רצינית).

זה מקור לצרות.

אלא אם אתה יודע, שאפשר לסמוך על האנשים האלה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקרה הזה, מדובר במגרש טרייד-אין של אחד היבואנים האחרים, לא של לובינסקי, ש"נתקע" כנראה עם הרכב הזה....

פורסם

טרייד אינים של יבואנים הם לרוב בסדר.

כמובן שיש לבדוק את הרכב במקום שאתה בוחר, וגם אם מביאים לך טופס בדיקה מוכן לא להסתמך עליו.

V5

פורסם

רכב כמו כלב צריך קצת מזל. יש מצויינים שמחליפים בעלים לעיתים תכופות... או שניתקעים ללא דורש. כמובן שמומלץ לבדוק בדיקה "עצמונית".

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

כנראה לא התאמצו כ"כ למכור את הרכב + שילוב של שוק המשומשות שחלש.

בכל מקרה - יש לבדוק לפני קניה (שאין בעייה מהותית שבגללה הרכב לא נמכר).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא חושב, שיש לך מה לחשוש. אני את הרכב הנוכחי שלי קניתי אחרי, שהוא עמד 8 חודשים ! בטרייד אין של היבואן (אני יודע את זה לפי תאריך הבדיקה שעשו לו כשנכנס אליהם למלאי) ואני מרוצה ממנו מאוד. כמובן, שעליך לבדוק את הרכב בבדיקה מטעמך ולשקול את הרכישה בהתאם לתוצאותיה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

את היתרונות (הרבים) של ה-307 אני מכיר (בטיחות, איבזור, נוחות, ביצועים סבירים, מרווחי טיפול ארוכים ועוד).

את החיסרון העיקרי של ה-307 (סחירות במכירה) אני גם מכיר.

אמינות זו בעיקר עניין של מזל.

אז איפה החסרונות העולים על היתרונות לדעתך?

(אגב, אני מתלבט בין ה-307XT לאסטרה באותו שנתון - 2007, יש לך טיפ בעניין?)

פורסם

שמע, אם חווית נסיעה בה ואהבת, אז סבבה לגמרי.

לנו במשפחה יש אותה וזה רכב פשוט איום מבחינת הנסיעה, המנוע 1.6 סביר יחסית אבל הגיר פשוט עושה מה שבא לו. אם בזמנו העדפתי בהרבה לנסוע על הקסרה החבוטה והעייפה שלי מאשר על רכב חדש יותר ב-5 שנים, ומינוס 120 אלף קילומטראג', זה אומר הכול.

חוץ מחווית הנסיעה, שמעתי על הרבה מקרים של תקלות בחלונות החשמליים(או שזה מהחברה או שזה מהאיתורן, לא יודע וגם לא אמור לעניין במיוחד), כולל אצלנו.

תוסיף לזה ירידת ערך מסחררת וחוסר ביקוש מוחלט, וקיבלת מתכון מושלם ל-"רכב חרא"

עוד מילא אם זה היה רכב כמו אלפא רומיאו עם יחודיות מסויימת כמו חווית נסיעה או לצורך העניין צריכת דלק יוצאת דופן, אבל ככה ללכת על הטריפה הזאת ולחפש לעצמך הרפתקאות? בשביל מה?

פורסם
1. - אני באופן כללי לא ממליץ לקנות ממגרש סוחרים שאין לא אבא\אמא (יבואן\חברת ליסינג רצינית).

זה מקור לצרות.

אלא אם אתה יודע, שאפשר לסמוך על האנשים האלה .

אתה ממליץ לקנות מפרטי?:wink:

לא רואה הבדל בין סוחר שלא נותן אחריות לבין אדם פרטי,

בשני המקרים בדוק טוב את הרכב שאתה קונה ואם הרכב לטעמך שיהיה לבריאות, אם לא תמשיך הלאה לרכב הבא...

פורסם
את היתרונות (הרבים) של ה-307 אני מכיר (בטיחות, איבזור, נוחות, ביצועים סבירים, מרווחי טיפול ארוכים ועוד).

את החיסרון העיקרי של ה-307 (סחירות במכירה) אני גם מכיר.

אמינות זו בעיקר עניין של מזל.

אז איפה החסרונות העולים על היתרונות לדעתך?

(אגב, אני מתלבט בין ה-307XT לאסטרה באותו שנתון - 2007, יש לך טיפ בעניין?)

ביקשת חיסרונות?

אמינות, גיר אוטומט מזעזע, יבואן גרוע וחלקים יקרים, איכות הרכבה בינונית.

סחירות זה יתרון לרוכש וחסרון למוכר.

אין לה בטיחות טובה במיוחד ביחס למתחרות , מרווחי טיפול זה משהו דומה בכל הקטגוריה.

נשארנו עם נוחות. טוב, אולי היא באמת קצת יותר נוחה, אבל לא מה שהיה פעם בשנות הזוהר של ה306. (כשהיתה לי פיג'ו הרכב באמת היה נוח במיוחד ,אבל היה לי מאוד נוח נוח במושב ליד הנהג של הגרר! :))

אין מספיק אסטרות מהדור הזה בשוק כדי לחוות דיעה מוצקה בנושא אמינות.

כפי שאמרתי - אם אתה מכניס ראש בריא למיטה חולה,לפחות תקנה מלובינסקי שיוכלו לתת לך אחריות יצרן ארוכה יותר וגם לטפל בבעיות טרם המסירה בצורה פשוטה יותר .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה ממליץ לקנות מפרטי?:wink:

לא רואה הבדל בין סוחר שלא נותן אחריות לבין אדם פרטי,

בשני המקרים בדוק טוב את הרכב שאתה קונה ואם הרכב לטעמך שיהיה לבריאות, אם לא תמשיך הלאה לרכב הבא...

אני כן רואה הבדל בין אדם שקנה ותחזק את הרכב מכיסו במשך כמה שנים, שאפשר לגשת איתו למוסך (כדי לקבל תדפיס טיפולים בהתאם לקילומטראז'), למשרד הרישוי כדי לראות את מקוריות הרכב, שאין לו קומבינות במכוני בדיקה.

לבין אדם שעיסוקו למכור רכבים של אחרים, אשר מסיבה כזאת או אחרת הבעלים לא הצליח לךמכור לבדו.

אין לי כוונה לבזבז זמן או כסף כדי לגלות מה הסיבות.

זכותך לחשוב אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...