Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבועיים (5.6) חניתי ברחוב הסוללים בת"א (רחוב המקביל ליגאל אלון - הכניסה האחורית של בנייני מכבי) ליד מדרכה אפורה. לאחר כשעה כשחזרתי לרכב הוא לא היה. כששאלתי פקח שעבר באזור האם זה אזור גרירה ואם כן אז למה גררו אותי, הוא אמר שפעם היה שם אדום לבן, ועכשיו האדום לבן הפך (בחלקו) לאפור ובמקומו הוצב שלט אין חניה, ושגוררים שם על שמאל וימין.

צילמתי שתיים שלוש תמונות עם הנייד, ובסופ"ש האחרון חזרתי למקום עם מצלמה. גיליתי את הדברים הבאים:

1. מתחת לתמרור אין העצירה הוסיפו בשבועיים האלו שלט האומר "איזור גרירה".

2. הבנתי מדוע פספסתי את השלט. כאשר אני יושב ברכב בכניסה לרחוב מסתיר אותו עץ. אפשר לשים לב אליו רק אם נוסעים מאד לאט (כמה מטרים לפני השלט ניתן להבחין בו, אבל זה אומר שלא מביטים על הכביש).

3. ישנו אזור קצר מאד של אדום-אפור ליד השלט ואז אפור רציף.

4. אין מספר על הבית שלידו חניתי (כתוב על הדו"ח "ליד 12", ואכן זהו בית מספר 12 אך ללא שלט). בפועל חניתי בין 12 ל-14 איפה שאין בנין.

5. ישנו שלט נוסף בהמשך הרחוב המורה שאין חניה (למרות שהפקח אמר שאם יש שלט הכוונה היא עד סוף הרחוב, אז מדוע יש שניים?).

מצורפות תמונות המראות את מקום האירוע והדו"ח עצמו.

נקודה נוספת - אני בעל רישיון 13 שנה ובעל עבר נקי. לאחרונה נעצרתי על מהירות ולפני משפט בסוף השנה. אינני יודע האם יש קשר לנושא אך מכיוון שהרכב לא על שמי אם יש סיכוי שדו"ח זה ישפיע על המשפט יש באפשרותי לשלם אותו ולהוציא עצמי מכל הסיפור.

אודה לכם על כל עזרה כיצד אני מבטל את הדו"ח (בסכום של 250 ש"ח - אם בכלל ניתן) ומקבל החזר על עלות הגרירה (260 ש"ח). נותרו לי קצת פחות משבועיים להגשת בקשה לביטול.

מודה לכולכם מראש,

ירון

דו''ח.jpg

השלט לפני שבועיים והאדום-אפור.jpg

השלט בסופ''ש האחרון הכולל 'איזור גרירה'.jpg

כך נראה השלט מהרכב בכניסה לרחוב. לפני השלט 'איזור גרירה' לא ניתן היה לראות אותו בכלל.jpg

כאן ניתן לראות את שני השלטים.jpg

מקום החניה היה ליד הספסל.jpg

המרחק בין העץ לשלט.jpg

פורסם

איזור בעייתי, במיוחד בשעות היום.

כנראה שתמרור האין עצירה, לא היה "מספיק", והוסיפו עוד אחד. למרות זאת - הפקח צודק ותוקפו של תמרור הוא עד סוף הרחוב.

כנראה ששני אלה גם לא הספיקו - אז הוסיפו גם אזהרה בנוגע לגרירה.

איני חושב (ויתקנו אותי אם טועה) שיש חובת הרשות המקומית להזהיר/לאיים בגרירה במקום שאסורה בו החנייה.

הקייס היחידי שלך, אולי, לנסות ולהוכיח כי לא ראו בזמן האמור, את השלט האוסר על החנייה במקום (העצים הסתירו וכו'). במבט נוסף על התמונות - לא נראה עץ המסתיר את התמרור הראשון (אולי התמונה איננה משקפת. העצים מסתירים בחלקם את התמרור השני).

alfa 156 2.5.

פורסם
איזור בעייתי, במיוחד בשעות היום.

כנראה שתמרור האין עצירה, לא היה "מספיק", והוסיפו עוד אחד. למרות זאת - הפקח צודק ותוקפו של תמרור הוא עד סוף הרחוב.

כנראה ששני אלה גם לא הספיקו - אז הוסיפו גם אזהרה בנוגע לגרירה.

איני חושב (ויתקנו אותי אם טועה) שיש חובת הרשות המקומית להזהיר/לאיים בגרירה במקום שאסורה בו החנייה.

הקייס היחידי שלך, אולי, לנסות ולהוכיח כי לא ראו בזמן האמור, את השלט האוסר על החנייה במקום (העצים הסתירו וכו'). במבט נוסף על התמונות - לא נראה עץ המסתיר את התמרור הראשון (אולי התמונה איננה משקפת. העצים מסתירים בחלקם את התמרור השני).

ניתן לראותך שעץ מסתיר את התמרור הראשון בתמונה מתוך הרכב בכניסה לרחוב (אותו עץ שנמצא כמה מטרים לפני התמרור - מופיע בתמונה הנוספת)

פורסם

התמונות של השלט המוסתר לא יעזרו לך.

אז הוא מוסתר בכניסה לרחוב, ומוסתר ממקום חניה ספציפי לפניו. לא ממש משנה לאור העובדה ששלט תקף ממקום הצבתו והלאה, ולכן השאלה אם הוא מוסתר כשאתה מתקרב אליו וחולף על פניו, והתשובה היא לא.

צריך לנסוע לאט כדי להבחין בו? כמה מהר אתה נוסע כשאתה מחפש חניה?

עשה לך חוק אצבע, אם מצאת חניה בחנים בתל אביב, חפש את השלט שאומר שאסור לחנות שם.

הטענה היחידה שאפשר אולי להעלות, ולא בטוח שתתקבל היא הטעיה עקב כך שחלק מהמדרכה מסומן, וחלק לא, מה שגורם לנהג להבין שהיכן שאין סימון מותר לחנות.

פורסם

רק הערה קטנה - אין קשר בין הטיפול בדו"ח הזה (עירייה) למשפט התעבורתי על מהירות.

גם אם דו"ח החניה היה על שמך וגם אם תשלם, זה דו"ח עירוני ולא מופיע ברישום התעבורתי שלך, ולכן לא פוגע ב"עבר הנקי" מבחינת עבירות תנועה.

טפל בשני הנושאים בנפרד אחד מהשני, אין השפעה הדדית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...