Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום במשרד הרישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסמה היום כתבה בYnet לגבי השירות במשרד הרישוי.

מתוך הכתבה: " נותרנו מדינת עולם שלישי ממוצעת, בכל הנוגע לשירות."

האמת? אני לא יכול להגיד שאני מופתע :?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

היום העברתי טסט את הקטנוע שלי, שמתי לב שאגרת כניסה למכון הוא 33 ש"ח ועוד 2 ש"ח עבור הרישום של מד האוץ.המכונים לא מרוויחים מספיק ככה הם צריכים עוד 2 שקל לכל רכב? זה כ"כ קומם אותי אבל מה לעשות כנראה שאנחנו במדינת עולם שלישית.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יצא לי לבקר כמה פעמים בשבועות האחרונים במשרד הרישוי, גם בבני-ברק וגם בבאר-שבע. בכל פעם שביקרתי שם נזכרתי בפרק ההוא מסיינפלד: http://www.rosswalker.co.uk/tv_sounds/sounds_files_20100522_6746301/seinfeld/percentage.wav

דרך אגב, במשרד הרישוי בבני-ברק 250 מספרים זה ממש לא 250 אנשים. הרבה אנשים לוקחים מספר ואז עוברים לעמדה המהירה או מתייאשים והולכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על זה אתם מתלוננים??

אני ביליתי יומיים וחצי (כן, כן, שני לילות חצי פנסיון) בתור לעמדה מספר 1 לפני שנתיים.

בסוף סגרו את שער על הרכב שאחרי. המסכן שחיכה בדיוק כמוני נאלץ לבלות בתור לילה נוסף.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני דווקא הופתעתי לטובה מהפאר הטכנולוגי של מכונת תשלום האגרה לרכב.

חוצמזה,זה תמיד קומדיה טובה לראות את "עם ישראל" עומד בתור בחדר סגור וקטן.

Porsche 944 turbo

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה לא מחכה איתם ביחד זו קומדיה.

כשאתה עומד איתם בתור זו טרגדיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סוף כל סוף עשו על זה כתבה...

אלוהים ישמור כמה זכרונות רעים זה מעלה לי אתם פשוט לא מבינים.

יושבות שמה 3 פקידות (אני לא אפרט על מנת המשכל שלהם יחדיו) ובפרט "בעלת הבית" גב' שרה הפקידה הראשית, שאם אין לך קומבינות איתה אתה הולך לסבול (פשוט ככה) במידה ואתה בשלילה / תריך לחדש רישיון ולא יכול לעשות זאת דרך האתר, (לי היה משפט וכל המסמכים שהייתי צריך שהורו להם להחזיר לי את הרישיון) הפקידות שמה פשוט אטומות לכל בקשה הגיונית שמבקשים מהן.

כמו הטרטור שעברתי שמה לא מביישת מדינות עולם שלישי זה בטוח.

פורסם

לעומת זאת אני זכיתי היום לשירות מצויין במשרד ממשלתי אחר - הטאבו (בחיפה). אמנם המתנה לא קצרה (45 דקות, כ-10 מספרים) אבל השירות זרם, הרושם היה שאנשים עבדו, האוירה שקטה (צריך להוסיף שמדובר בבניין הטיל, כלומר משרדים מודרניים). גם לפני כשנה, כשנזקקתי להוצאת דרכון (לשכת מרשם התושבים, באותו בניין) הרושם שלי היה דומה מאד, ומצב שבו היה רושם של פקידה שמעכבת את התור לצורך שיחות טלפון התברר כפקידה שעשתה מאמץ לפתור למישהו בעיה ולחסוך לו נסיעה למרכז הארץ. דוגמאות לשירות מצויין במשרד ממשלתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ומצד שני, באותו הבניין, התעקשו משום מה שאחליף את תעודת הזהות שלי, כשרק רציתי דרכון.

"אין החלפת תעודה? אין דרכון!".

אחד הדברים המקוממים ביותר שעברתי בימי חיי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בחצי שנה האחרונה יצא לי לבקר במשרד הרישוי במשרד חיפה 3 פעמים, וכל פעם השירות היה זריז.

פעם ראשונה לצורך אישור גג מקורי. שעה עברה מרגע שנכנסתי, יצאתי עם רישיון חדש. וזה כולל את ההמתנה לעמדה לטכנית.

פעם שנייה לצורך גריטת רכב. המתנה בתור של רבע שעה ו-5 דקות אצל הפקידה.

פעם שלישית היום לצורך הוצאת רישיון מעודכן על שמי. רבע שעה המתנה ודקה אצל הפקידה.

שונא גזענים !.

פורסם

ולי היתה חוויה נעימה במשרד הרישוי בנתניה, ולא פעם אחת. אני מעדיף לנסוע לשם (אגב, ברכבת, כי התחנה ממש על יד). השירות זריז ואדיב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...