Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://auto.co.il/כתבה-27098-רנו-מגאן-שברה-את-שיא-הנורבורגרינג.aspx

יש שם כמה דברים שאינם מסתדרים כל כך. נאמר שהשינויים העיקריים הם תוספת זניחה של מומנט, כ"ס וצמיגים שונים (ומדבקות טרופי כמובן!). הזמן של המגאן ספורט "הרגילה" הוא 8.28 וכאן מדובר על 20 שניות פחות. מדובר על הבדל משמעותי וזה לא ממש הגיוני שההבדלים מסתכמים במה שרשום בכתבה. מישהו יודע?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מאד מרשים, במיוחד בהתחשב שהצמיגים הם מדגם יחסית שפוי ולא דביק באופן מיוחד. מדובר כאן בזמנים בסדר גודל של EVO, M5 וכו'.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

זה רק נדמה לי או שנהג יותר מקצועי היה עושה זמן טוב יותר?! לא פעם הוא איבד זמן יקר על הקארבים. אבל מה שהכי מעצבן בסרטון זה שלנו אין מסלול כזה בארץ שאפשר לעלות עליו עם הפרטית ולשחרר את השדים מדי פעם. :evil:

פורסם

8 דקות של אנדרסטיר נשלט, אולי מהיר אבל נראה ממש לא מהנה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תפסיקו לצעוק UNDERSTEER בגלל שאתם שומעים קצת צרחות של צמיגים על סיבובים שנלקחים בין 5000-7000 סל"ד עם הנעה קדמית.

בפועל האף לא מרחיב את הפנייה, היא נשארת מאוד הדוקה ובדיוק בגלל הסיבה הזו היא מחזיקה בשיא.

היא עשתה זמן זהה לאודי RS6 כפולת הנעה עם 580 כ"ס וזה הרבה יותר ממכובד. זה רק מראה מה רנו ספורט יודעים לעשות עם פחות מחצי כמות הכוח וחצי מכמות ההנעה (שמגיעה לגלגלים הלא נכונים).

רוצים לראות מה UNDERSTEER? תראו פה.

http://www.topgear.com/uk/videos/jeremy-drives-the-bmw-m3-competition-and-audi-rs-5-part-2-series-16-episode-5

פורסם

יכול להיות שלהקיף עם MR2 או S2000 זה יותר לאט, אבל כנראה שזה הרבה יותר כיף.

עם זאת, כל הכבוד לרנו, מצליחים להוציא מעל ומעבר מהנעה קדמית.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תסלחו לי בבקשה, אבל ישנה פה תופעה של תגובת עדר.

לא תת היגוי ולא נעלים, לרכב יש התנהגות מעולה והכניסה שלו לפניות פשוט טובה מאוד, עם נהיגה חלקה \ זורמת יותר של הנהג התוצאה הייתה טובה יותר, ועם סליקס יש מצב שהרנו הייתה יורדת מ 8 דקות.

מכל מקום תוצאה מעולה לרכב מעולה, לצערי ציבור חובבי רנו ספורט לא יזכה להניח את עכוזו על מושב הרכב כיוון שהיבואן לא באמת מנסה למכור את רכבי הספורט שלו, המחירים הגבוהים דוחים כל התענינות על הסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה עדר? אני ועוד אחד שאמר תת-היגוי זו בדיוק אותה כמות של אנשים כמוכם... ואי אפשר להגיד שאני כבשה.

מה לעשות שאנדרסטיר נשלט זה יותר מהיר מאובסטיר מהנה?

ספקולציות יכולות להיות טובות על גבי ה-HTML, זמנים מודדים במסלול.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני ספרתי 5 פניות שבהן היה תת היגוי חריף, כזה שגורם לך לאיבוד זמן.

בהן ממש רואים שהקו מתרחב והנהג נאלץ לתקן.

יכול להיות עם גומי יותר טוב גם הן היו מתבטלות.

זה שיש צווחות צמיגים בפניות זה לא מעיד ישירות על תת היגוי.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

משום מה אני לא רואה את ההודעה המקורית שלי (ואני מניח שכך כולם) :

יש שם כמה דברים שאינם מסתדרים כל כך. נאמר שהשינויים העיקריים הם תוספת זניחה של מומנט, כ"ס וצמיגים שונים (ומדבקות טרופי כמובן!). הזמן של המגאן ספורט "הרגילה" הוא 8.28 וכאן מדובר על 20 שניות פחות. מדובר על הבדל משמעותי וזה לא ממש הגיוני שההבדלים מסתכמים במה שרשום בכתבה. מישהו יודע?

לא חסר שם תת היגוי, מה שלא אומר שהרכב איטי יותר בגלל זה. חלק מ-Inputs של הנהג היו מעוררות תגובה חריפה יותר במכונית אחרת. הנה סרטון של פורשה משופרת ברינג + משהו פיקנטי...

http://www.youtube.com/watch?v=4XRXuiru_GI&feature=related

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נו בטח שהוא עף לגדר, חיברו לו את הESP למנוע של המגבים...

תפסיקו לצעוק UNDERSTEER בגלל שאתם שומעים קצת צרחות של צמיגים על סיבובים שנלקחים בין 5000-7000 סל"ד עם הנעה קדמית.

בפועל האף לא מרחיב את הפנייה, היא נשארת מאוד הדוקה ובדיוק בגלל הסיבה הזו היא מחזיקה בשיא.

היא עשתה זמן זהה לאודי RS6 כפולת הנעה עם 580 כ"ס וזה הרבה יותר ממכובד. זה רק מראה מה רנו ספורט יודעים לעשות עם פחות מחצי כמות הכוח וחצי מכמות ההנעה (שמגיעה לגלגלים הלא נכונים).

רוצים לראות מה UNDERSTEER? תראו פה.

http://www.topgear.com/uk/videos/jeremy-drives-the-bmw-m3-competition-and-audi-rs-5-part-2-series-16-episode-5

לא מדברים על רעש צמיגים, גם במיוט יש אנדר סטיר, לא רצחני אבל קיים, אין מה לעשות ככה זה הנעה קדמית שדוחפים אותה לגבול.

בקטע של ג'רמי בטופ גיר, נראה שהוא עושה הכל כדי להוציא אנדרסטיר מהאודי (שיהיה מעניין לצופה)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כמה דברים להבהרה בנוגע לתת היגוי:

תת היגוי אינו מנת חלקם הבלעדית של רכבי הנעה קדמית.

תת היגוי מופיע גם ברכבים דוגמת:ניסאן gtr35,אודי rs5,ואפילו יצירת מופת כמו 997 gt3 mk1 ועוד רבות וטובות כולם במצבים מסויימים סבלו במסלול מתת היגוי כזה או אחר.

השאלה מתי הוא מגיע,עד כמה הוא חמור,ואיך ממירים אותו להיגוי יתר.

turboy

• תוכן חדש...