Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לרכב השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שכרתי רכב בחברת סאנקר (SunCar) למשך הסופ"ש האחרון

ביום שבת, במהלך חניה, נפגעה כנף ימין של הרכב, ככל הנראה על ידי ונדליסט כלשהו

החזרתי את האוטו לחברת ההשכרה וחזרו אליי עם ההשתתפות העצמית שהם דורשים

הסכום עומד על 1950 ש"ח בגין כנף, צביעתה והרכבתה

האם זה סכום הגיוני? האם יש תועלת בלהביא שמאי מטעמי שיעריך את הנזק מחדש?

כמה בערך עולים שירותיו של שמאי רכב?

האם יש אפשרות לתקן את הכנף באופן עצמאי?

ובאופן כללי, מנסיונכם או הידע שלכם, איך אני יכול להוזיל עלויות במקרה הזה?

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

מנסיוני הם קודם כל לוקחים את הכסף לא משנה אם אתה אשם או זה פגע וברח או שאתה לא אשם.

שווה לבדוק קודם כל מה קורה במצב של פגע וברח מבחינתם.

דבר שני לגביי המחיר שהם מציעים, תבדוק אם הם לא הוסיפו לתעריף את משך התיקון למשל יום-יומיים שלא ניתן יהיה להשכיר את הרכב, והם הוסיפו את זה לתעריף שתספוג אתה.

פורסם
שלום

שכרתי רכב בחברת סאנקר (SunCar) למשך הסופ"ש האחרון

ביום שבת, במהלך חניה, נפגעה כנף ימין של הרכב, ככל הנראה על ידי ונדליסט כלשהו

החזרתי את האוטו לחברת ההשכרה וחזרו אליי עם ההשתתפות העצמית שהם דורשים

הסכום עומד על 1950 ש"ח בגין כנף, צביעתה והרכבתה

האם זה סכום הגיוני? האם יש תועלת בלהביא שמאי מטעמי שיעריך את הנזק מחדש?

כמה בערך עולים שירותיו של שמאי רכב?

האם יש אפשרות לתקן את הכנף באופן עצמאי?

ובאופן כללי, מנסיונכם או הידע שלכם, איך אני יכול להוזיל עלויות במקרה הזה?

תודה מראש ושבוע טוב

חבל שהחזרת להם את הרכב ולא העלית פה את השירשור לפני. ישנם מקומות שהיו מסדרים לך את זה בסכום של לא יותר מ-700 ש"ח כי זה ניראה מכה שאפשר לסדר ולא מחייב החלפת כנף. צריך אולי לבדוק את האופציה מולם לסדר זאת עצמאית אבל אין לי מושג איך זה עובד.

:)
פורסם
חבל שהחזרת להם את הרכב ולא העלית פה את השירשור לפני. ישנם מקומות שהיו מסדרים לך את זה בסכום של לא יותר מ-700 ש"ח כי זה ניראה מכה שאפשר לסדר ולא מחייב החלפת כנף. צריך אולי לבדוק את האופציה מולם לסדר זאת עצמאית אבל אין לי מושג איך זה עובד.

המכה התגלתה אתמול בערב והיום בבוקר כבר הייתי צריך להחזיר את הרכב - לא היו הרבה אופציות

אבל אני באמת אשאל אותם לפני שאני משלם, האם אני יכול לסדר להם את זה עצמאית, למרות שאני לא מאמין, אבל לא עולה כסף לשאול

• תוכן חדש...