Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6

nimnim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם אתחיל ואומר,שיש בעיה טכנית למצוא מידע עבור באפשריות החיפוש מכיוון שהערך "6" אינו קביל במנוע החיפוש,או כל ספרה או אות בודדה.

דבר נוסף אני מתנצל שאני פותח שירשורים על מספר מכוניות,קשה מאוד להתמקד על רכב שקצת מיוחד מאחר ואין הרבה דוגמאות ואין לי את פריווליגית הזמן לחכות עד שדגם שאני מחפש יוצע למכירה שמור וכדאי,לכן עלי לזגזג בין היצרנים השונים.

מאזדה 6,עד לא מזמן לא יכולתי לשקול רכב כזה ברצינות,מאחר והיא "אפורה" מידי ונפוצה מאוד,אך דברים משתנים ואני משכיל להבין שבישראל זאת לא בחירה כל כך רעה,(כיום אני בעליה של מרצדס 190e)

כמו שציינתי בשרשור קודם אני מחפש ,רכב שיוטים עם מעט כח עודף,נוח ואמין.

אני מכוון לדגם הפרימיום,אם כבר אני הולך על רכב כל כך נפוץ לפחות שיהיה קצת פלפל אז כמה שאלות,

השאלה הכללית שלי האם מדובר במאזדה 3 מגודלת? או שמא איכות הנסיעה ואיכות החומרים בתא הנוסעים טובה יותר?

האם ההבדל בהספק בין המנועים 2.0 -2.3 מורגש? איזה תוספות מלבד מושבי עור מבדילות בין הדגמים?

האם יש רגישיות מסויימות?מחלות?

תודה.

עריכה: שנים 2003-2004 תקציב עד 55k

Porsche 944 turbo

פורסם

בניגוד למה שמקובל לחשוב על מאזדה הרכבים שלהם לא מזדקנים יפה.

אני מכיר מספר בעלי מאזדה 6 מהמדולים המוקדמים (כולם כבר מעל 7 שנים על הכביש) שסבלו ממספר תקלות במהלך חיי הרכב (אם זה במנוע הפנסים שמתכווננן לגובה, בעיות בגיר, מגוון בעיות חשמל וכו'). מוזר שדווקא לרובם יש את הדגם המאובזר יותר ולא הדגם הפשוט שנפוץ בליסינג.

אם אתה מחפש שקט נפשי תתרחק מכל הטכנולוגיה הזו, זה סתם פוטנציאל לתקלות ברכבים שנמצאים מעל ל-5 שנים על הכביש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

החזקתי מאזדה 6 שלוש שנים שמכרתי שבוע שעבר, ו"השתדרגתי" למאזדה 3 חדשה יותר.

ה6 הייתה שנת 04.

האמת יש הרגשה שזה פחות או יותר אותו רכב רק בקטן יותר.

ה6 שהיתה לי הייתה 2.0 וה3 עכשיו 1.6.

המאזדה 6 חזקה יותר, ומרווחת יותר, יש לה בקרת שיוט ומחשב דרך, לפי מה שאני רואה איכות החומרים די זהה.

יש לי גם ניסיון לא מעט על ה6 2.3 ליטר.

בנוסף למה שיש בדגם הפשוט יש לה סאן רוף, ג'אנטים גדולים יותר, פנסי קסנון מקוריים, מושבי עור, ובשנים שציינת גם גיר טיפטרוניק.

ה2.3 חזקה יותר אבל לא ברמה מטורפת.

ושים לב למערכת המובנית באוטו, היא לא קוראת MP3 ופשוט בלחץ עובדת, כל הזמן קופצץ ובכלל חצי מהזמן לא מוצא את הדיסקים.

פורסם

תודה,על המידע,

אחלה תירוץ,לא לקנות:)

אבל מה במקום?,אקרוד 2.0 2003-2004 יקרות וגירסאות ה2.4 ממש מעבר לתקציב שלי.

B4 בגירסא הנחשקת 165 R יקרה גם היא.

עוד רעיונות?

גילוי נאות,הלב רוצה אלפא 156 2.5 או סידרה 3 משושת צילנדרים אך הראש חושש מאחזקה בעיתית(כן ברור שאם אמצא אחת עם נסועה נמוכה,מטופלת בבת דגן או לחילופין אצל ציקי עם היסטוריה מלאה,ומוכר חביב לא אחשוב פעמיים)

Porsche 944 turbo

פורסם

מכיוון שאתה בחור נורא נחמד (ויש לך אחלה רכב בסמלון) סקרתי בשבילך את רוב השוק:

אני הייתי בודק גם אוקטביה (למרות שהיא מוגדרת משפחתית ולא מנהלים היא קצת יותר מרווחת ממשפחתית, החסרון הוא עלויות ביטוח יקרות). אופציה נוספת היא טויוטה אוונסיס, הרכב אומנם אפור ומשעמם מבפנים ומבחוץ אבל הוא לא כזה מבוקש כמו הדגמים האחרים של טויוטה וכתוצאה מכך אפשר למצוא כאלה במחיר הגיוני (מתחת למחירון).

אופציות נוספות ומעניינות שקופצות לי לראש הם רנו לגונה (מאוד לא אמינה אבל מיוחדת, מאובזרת ומפנקת), פורד מונדיאו (קצת איטית יחסית למתחרות ולא מאובזרת יותר מדיי אבל מאוד מרווחת), סיטרואן C5 (מאוד נוחה ומפנקת, ניתן להשיג בתקציב שנתון גבוהה אבל אמינות קצת מפוקפקת), סאאב 9-5 או 9-3 (נורא מפנקת ואיכותית אבל סחירות וזמינות חלקים בעייתית) אולי איזה וולוו (S40 דיי אמינה וחלקים דומים למיצובישי).

אמריקאיות באות בחשבון? קרייזלר C300, ביואיק לה סייבר,

בכל מקרה יש הרבה מבחר, אתה צריך להחליט לאיזה כיוון אתה הולך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תשקול וולוו S60 ?

אלפים ושלוש ארבע עונה לציפיות שלך

דגם

זה מנוע 2.4 ללא טורבו GLT 170 כ"ס

רובם מטופלות בחברה ושמורות מאוד

מפואר יותר מכל מאזדה, אמין מאוד יחסית לקבוצה שלו

אחזקה ותיקונים קצת יותר יקרים אך האוטו לא ממש מתקלקל כל שבועיים

אצל חבר שלי כשנתיים

פרט לטיפולים שוטפים:

ריפוד התבלה קצת-כי רכב היה ללא ריפוד נוסף

נעילת תינוקות מאחורה נתפסה - מאתיים ש"ח תיקון

בעיית חשמל של מנוע למראה טופלה במקום כ 350 ש"ח

ביטוח חובה ומקיף 4000 ש"ח

יש דגם T5 הרבה יותר חזק ומפואר

אך הבנתי שפחות אמין

פורסם
מכיוון שאתה בחור נורא נחמד (ויש לך אחלה רכב בסמלון) סקרתי בשבילך את רוב השוק:

אני הייתי בודק גם אוקטביה (למרות שהיא מוגדרת משפחתית ולא מנהלים היא קצת יותר מרווחת ממשפחתית, החסרון הוא עלויות ביטוח יקרות). אופציה נוספת היא טויוטה אוונסיס, הרכב אומנם אפור ומשעמם מבפנים ומבחוץ אבל הוא לא כזה מבוקש כמו הדגמים האחרים של טויוטה וכתוצאה מכך אפשר למצוא כאלה במחיר הגיוני (מתחת למחירון).

אופציות נוספות ומעניינות שקופצות לי לראש הם רנו לגונה (מאוד לא אמינה אבל מיוחדת, מאובזרת ומפנקת), פורד מונדיאו (קצת איטית יחסית למתחרות ולא מאובזרת יותר מדיי אבל מאוד מרווחת), סיטרואן C5 (מאוד נוחה ומפנקת, ניתן להשיג בתקציב שנתון גבוהה אבל אמינות קצת מפוקפקת), סאאב 9-5 או 9-3 (נורא מפנקת ואיכותית אבל סחירות וזמינות חלקים בעייתית) אולי איזה וולוו (S40 דיי אמינה וחלקים דומים למיצובישי).

אמריקאיות באות בחשבון? קרייזלר C300, ביואיק לה סייבר,

בכל מקרה יש הרבה מבחר, אתה צריך להחליט לאיזה כיוון אתה הולך.

המממ כן ה944 היקרה שלי :)

אוקטביה פשוטה,אוונסיס גם היא,סאאב 9-3 מאוד מעניינת ואני מאוד מתחבר למותג אבל פוחד מהוצאות אחזקה גובוהות ומחוסר שקט נפשי,האמת ששאלתי על הרכב בפורום סאאב התשובה היית שרב ה9-3 לא טופלו כהלכה-מה שמקשר אותי לשרשור אחר שפתחתי לפני מספר ימים על מוטינין רע של יצרניים כמו סאאב ואלפא.

s40-יש כזאת חברה שלי,אני מחבב את הרכב ובמיוחד את גירסאות הT4 אך שוב מדובר באמינות מפוקפקת בחלקים יקרים(טורבו וכדומה)

c5 ובכן מלבד עיצוב החוץ שקצת מפריע לי,אני מאוד מתחבר לקונספט של סיטרואנים גדולות.לשייט לך על 120 להתנעג על הסופר נוחות להאזין ל88 אחרי יום עבודה קשה(לא שאי פעם היה לי כזה :) )

שקלתי גם C CLASS w202 ראיתי כמה שמורות עם 100K הלבט היחידי שיש לי זה שהם מנוע 2000 136 סוסים,השאלה האם הוא ירגיש חלש על הבודי ,כמו ב190e שלי.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...