Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר פרקתי את הדיקטים של הדלתות בכדי להחליף להם את הריפוד.

הם היו מוצמדים בעזרת ברגים גם בחלק הקדמי וגם בחלק האחורי, כנראה שהבעלים הקודם עשה גם החלפה של הריפוד והחליף גם את הדקטים עצמם.

כרגע אין לי קליפסים, ואין לי גם איך לחבר קליפסים כי אלו לא דיקטים מקוריים.

הריפוד כבר מוכן על הדלתות, ואני לא רוצה לחבר אותו עם ברגים כדי לא להרוס את היופי של הריפוד. (עור לבן)

כאן אני צריך את עזרתכם, רעיונות יצרתיים איך בכול זאת לסיים את הפוריקט יפה ללא ברגים.

תודה מראש ושבוע טוב לכולם!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

היי בני,

לא נראה לי שיש דרך אחרת חוץ מלקדוח ישירות עם בורג קודח לפח דרך הפאנל .

אלא אם כן אתה יכול לשחזר את החורים המקוריים ולהתקין את קליפסים והגומיות המקוריות ניתן לעשייה לא משהו חללי .

יוסי

2.jpg

1.gif

פורסם

האמת שעלה לי רעיון אחד, קצת מגעיל מבחינה מקצועית אבל רעיון.

בעיקרון הדיקט הרי נתפס לדלת עצמה עם התופסן של הידית + הבורג של ידית הפתיחה+ הציר של ידית החלון, הוא די מקובע בעיקרון אבל לא מוצמד, חשבתי לתת לו הצמדה קטנה עם שכבה דקה ואחידה של דבק מגע, מה דעתך? יכול להצליח? (על הקנט הפנימי).

דרך אגב, את הגומיות של הקליפסים דווקא יש לי, חלקם קצת שחוקות אבל הרוב נראות לא רע (יחסית לגיל 39) איפה אני יכול להשיג את הברזלים הקטנים? יש לי רק 9 שחלקתי אותם בין 2 הדיקטים של המושב האחורי, (שגם הם היו צמודים עם ברגים) אלו קליפסים שמצאתי בזמן שפרקתי את הדלתות והרצפה של הרכב, אז שמרתי ליתר ביטחון..

וכמובן, תודה!

פורסם

רעיון שעלה לי, לא יודע עד כמה הוא ישים:

קצץ מעט מאורכו של העור (בכדי לתת לו מראה מתוח), ולדפנות שלו חבר קליפסים, שאותם תמתח ותחבר לדיקט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

את העור לדיקט כבר חברתי, בעזרת אקדח סיכות, אני צריך לחבר את הדיקט עצמו לדלת.

תודה:]

פורסם

סתם מחשבה שעלתה לי בראש יש חומר מתחום הבנייה שנקרא סופר 7 וגם סופר 10 החומר מגיע בטיובה המתאימה לאקדח סיליקון יכול לבוא בחשבון ניתן למרוח רק בכמה נקודות החומר חזק ביותר אז לא רצוי למרוח בכל המקומות החומר עומד בחום של 100 מעלות פלוס ועד מינוס 40 אני ניסתי את החומר בהדבקת מדפי עץ על קרמיקה באמבטיה כבר שלושה חודשים זה מחזיק גם משקל כבד כגון עציץ מזכוכית במספר מדפים .

את העור לדיקט כבר חברתי, בעזרת אקדח סיכות, אני צריך לחבר את הדיקט עצמו לדלת.

תודה:]

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

למה שלא תחפש איך היה במקור ותחבר כמו שהיה.

יש קליפסים שמתחברים בצד עאחד לריפוד בלי שרואים וצד שני לחורים יעודיים בדלת. דבר עם רפד הוא יפתור לך את הבעיה.

שלמה דן גדרון

פורסם
האמת שעלה לי רעיון אחד, קצת מגעיל מבחינה מקצועית אבל רעיון.

בעיקרון הדיקט הרי נתפס לדלת עצמה עם התופסן של הידית + הבורג של ידית הפתיחה+ הציר של ידית החלון, הוא די מקובע בעיקרון אבל לא מוצמד, חשבתי לתת לו הצמדה קטנה עם שכבה דקה ואחידה של דבק מגע, מה דעתך? יכול להצליח? (על הקנט הפנימי).

דרך אגב, את הגומיות של הקליפסים דווקא יש לי, חלקם קצת שחוקות אבל הרוב נראות לא רע (יחסית לגיל 39) איפה אני יכול להשיג את הברזלים הקטנים? יש לי רק 9 שחלקתי אותם בין 2 הדיקטים של המושב האחורי, (שגם הם היו צמודים עם ברגים) אלו קליפסים שמצאתי בזמן שפרקתי את הדלתות והרצפה של הרכב, אז שמרתי ליתר ביטחון..

וכמובן, תודה!

אפשר לקנות את הקליפסים + גומיות אצל אום פרטס שד' הציונות חיפה 048552127

פורסם

רעיון נוסף:

חבר בורג או זיז כלשהו לדיקט מצידו הפנימי, וו לדלת עצמה ואז תתלה (כביכול) את הריפוד על הדלת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני חושב שאני יחורר את הדיקט וישים כמה קליפסים חדשים, אין יותר מידי ברירות כנראה.

ננסה, נראה איך ילך, עדוכנים בהמשך, ושוב תודה לכולם!

פורסם

אם אתה בסוף משתמש בסופר 7, דאג שנקודות החיבור יהיו בעלות גישה לסכין יפנית, אחרת לא תוכל להוריד את הדיקט בבא העת. זה חומר חזק.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אתמול ניסתי לעשות נקודות עגינה לקליפסים, אבל ללא הצלחה, מהסיבה שהדלת החדשה קטנה בכס"מ מהדלת המקורית.

אבל בעקבות שינוי הריפוד לריפוד עבה יותר והדיקט הנוכחי עבה יותר מהמקורי הוא יושב צמוד מאוד (יחסית) כשהוא מחובר רק בעזרת התופסן של הידית והבורג של ידית הפתיחה, אז שמתי ממש מעט דבק מגע בכול פינה של הדלת כדי למנוע תזוזה.

את הדיקטים האחוריים אני יקבע בעזרת הקליפסים המקוריים, אתמול הביא לי בחור נחמד מפורום חיפושיות כי 20 קליפסים ו20 גומיות, חדשים ומקוריים.

אני שוב מודה לכולם על העזרה!

אני מקווה שבזמן הקרוב אני יסיים את השיפוץ הפמנימי, ויעלה שרשור מסודר ומאורגן של הכול, יש למה לחכות:lol:

• תוכן חדש...