Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחברים שלי לאחרונה עושים הרבה אכילה בחוץ באמצעות קופונים. בהתחלה נורא פקפקתי בזה אבל לאחרונה אני מוצא את עצמי כמו הומלס שמחטט בפחי האשפה - מחטט באתר הקופונים.

יש הרבה קופונים שהם דיי דפוקים. אבל היום אחרי שקופון מסויים כבר רץ כמה ימים באתרי הקופונים קניתי ממנו ועולה אצלי השאלה איך לעזעזל בעל העסק מרוויח בכלל.

מדובר על קופון למסעדת הסנביצ'ים במרכז חורב שבחיפה - "טוקטוקי".

הקופון שמוצע באתר עולה 10 ש"ח ומקנה אפשרות לקנות סנביץ' מכל סוג שהוא ב-28 ש"ח. מחירים הסנביצ'ים במסעדה אכן נעים בין 24-28 ש"ח כך שטכנית לא צריך להוסיף עוד כסף לרכישת סנביץ'.

עכשיו הנתונים המעניינים:

1. אתרי הקופונים לוקחים 30% מכל עיסקה שמבצע העסק. מה שאומר שלמסעדה נשאר 7 שקלים ביד.

2. יש מעל ל-1700 עסקאות לגבי המסעדה הזאת עד כה באתר. אני מאמין למספר הזה.

איך לעזעזל מסעדה מצליחה לייצר בגט, לדחוף לתוכו נקניק\גבינה\שניצל + סלטים + רטבים בפחות מ-7 שקלים ??

אגב, היה את זה לאחרונה במסעדה אחרת בחיפה, שגם שם קניתי רק במסגרת הקופון, ככה שלעשות את זה כצעד שיווקי ליצירת לקוחות חוזרים ונאמנים - לא עובד. לא חוזר לשם מרגע שהסתיימו הקופונים :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העקרון פה הוא פשוט מאד. בעלי העסקים מוכרים בד"כ מוצר מסויים דרך קופון במחיר עלות בלבד.

ברגע שהלקוח הגיע לחנות, ניתן לעניין אותו בשלל מוצרים נוספים, כך שזה כלי שיווק מאד אפקטיבי.

חלק גדול מהלקוחות יקנו בנוסף לסנדוויץ' גם שתיה ואוכל נוסף, אותם מוכרים עם אחוזי רווח גבוהים.

חלק קטן מהלקוחות יאהבו את האווירה והטעם ויחזרו לשם בעתיד + יביאו חברים.

חלק זעום מהלקוחות יבואו, יקחו בדיוק את מה שמגיע להם במחיר נמוך וילכו. עדיין, העסק לא מפסיד

אלא פועל מולם במחירי עלות. בצורה כזאת כולם מרוויחים.

אנחנו כלקוחות רואים מעט מאד ממה שהולך מאחורי הקלעים של בתי העסק. החשיפה והפרסום שלהם

לעיתים לא פחות חשובים מאשר הרווח היומיומי, במיוחד אם מדובר בקפה "שלמה ובניו" במתחם הייטק

שמנסה להתחרות ב"ארקפה" הסמוך. בכל אופן, הסר דאגה מלבך - אף אחד לא מפסיד מזה.

פורסם

נוסף על דבריו של DERISH,

עסקים לפעמים יגיעו למחיר עלות ואולי אף יפסידו מס' שקלים על הקופון כדי להביא אותך לבית העסק, שם כמובן ניתן להציע לך ולהכווין את הלקוח למוצרים נוספים/משודרגים.

גם אם כרגע אתה לא חושב שתהיה לקוח חוזר ונאמן, כבר בקרת בבית העסק, דברת עם חברים ואפילו העלת בפורום שרשור לגבי אותו קופון ואולי, אולי אפילו נהנית מהשרות/אוכל/מוצר שתחזור ותרכוש אותו שוב בעתיד.

העסק גם מתייחס לאותו הקופון בתור חלק מתקציב הפרסום, במקום לבזבז מאות ואלפי שקלים על פרסום בעיתונים/פלאיירים/טלמרקטינג/D2D בקופון אחד הוא משווק את מרכולתו בתפוצה עצומה ומרוויח חשיפה ופרסום.

אתרי הקופונים מרוויחים בין 10% ומעלה על העסקאות, לאו דווקא 30%, תלוי איזו חברת קופונים ומה החוזה המוסכם בין 2 הצדדים.

כאשר למשל נותנים קופון על מוצר ולאו דווקא על אוכל, ניתן ליצור קשר עם היבואן/מפיץ ולהתחייב על מכירה של כמות גדולה של מוצרים, כאשר אתה מדבר על רכישה של מאות/אלפי יחידות מוצר/מוצרים מסויימים לעומת כמה יחידות מדי פעם אז גם המחירים משתנים בהתאם.

בעל העסק מרוויח במהירות רבה את הכסף אשר שולם עבור העסקאות ומגדיל במהירות את המחזור שלו. נניח שזו מסעדת מזון אשר הקופון תקף ל3 חודשים, בעל העסק מקבל את מלוא התשלום כשבועיים לאחר סיום מועד הקופון, גם על קופונים אשר כמובן ימומשו גם בעוד 3 חודשים.

לפעמים אפילו אלו אשר רכשו את הקופון לא מממשים אותו מסיבות אלה ואחרות.

בעלי העסקים יודעים טוב מאד מה ניתן להנפיק כקופון ומה לא, להפסיד, איך שלא תסתכל על זה, הם לא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

זו דרך מצויינת לעסקים קטנים לחשוף את עצמם בעלויות פרסום אפסיות.

מצד שני מוצרים שמציעים שם בדרך כלל נמכרים ברווח לכן האתר הזה יותר טוב למסעדות ואטרקציות ופחות לקנות מוצרים כמו למשל: טלויזיות וכו'.

זה נחמד קופון פה ושם מדי פעם אבל ללכת על זה כדרך חיים זה יותר מדי. אני מכיר מישהו שהולך רק לאיפה שיש קופון בלי קשר לאיכות או למיקום של המקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דבר ראשון , לעסקי מסעדנות ואוכל לא לוקחים 30% יותר לכיוון ה 10%

לבעל עסק לסנדביצ'ים בחיפה שמוכר ביום אחד 1700 סנדיביצ'ים זה שווה , גם אם בפועל הוא מפסיד מזה קצת

הרווח הגדול הוא שאם יצאת מרוצה כנראה שתחזור לשם + הרוב הגדול של האנשים מוסיפים כסף כדי להוסיף משהו על התלוש שקנו

בשורה התחתונה, בתור פירסום זה מעולה ! גם אם מפסידים קצת

עוד פלוס שקיים (אומנם קטן ) אבל בעיקר לעסקים קטנים הוא התשלום ,

ושוב אני חוזר לעסק של הסנביצ'ים - אני לא יודע כמה פעמים ביום הוא קיבל תשלום על 1700 סנביצ'ים מראש גם הוא צריך לספק

את הסחורה לאורך חודש או שלושה חודשים

פורסם

כמו כל דבר "חדש" שהוא בעצם ישן שפשוט נשכח ונזכרו בו,

לא כולם מנוסים בתמחור מדויק,

והיו בהתחלה כמה עסקים שממש הפסידו הרבה כסף על הקופונים.

היום חסל סדר המציאות המטורפות, רוב הקופונים הצטמצמו למשל

למוצר מסוים בלבד שרוצים לקדם, וכיו"ב.

עוד שנה וחצי אנשים ישכחו שהיה טרנד כזה בכלל.

דבר נוסף: אחוז האנשים שלא מממשים את הקופונים שהם קנו במיטב כספם הוא לא קטן בכלל.

פשוט זריקת כסף נטו, הישר לידי האתרים והעסקים.

וסביר מאוד להניח שזאת שיטת פרסום יעילה בהרבה מחלוקת פליירים או פרסום מודעות במקומון של נס ציונה -

אתה אשכרה גורם ללקוחות להגיע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש בפירוש עסקים שמפסידים ביודעין כסף על הקופון שהם מנפיקים, וזה מבחינתם עלות פרסום.

כמו שאתה מפרסם מודעה, ואתה כאילו "זורק" כסף, ואין לך מושג כמה יראו אותה, כמה יבואו

בעקבותיה, ומה יהיה הרווח שלך, כאן לפחות יש ידיעה מסויימת של כמה עלה לי, ומה קיבלתי

בתמורה, בתור בעל העסק.

בדרך כלל מי שמשתמש בשירות הזה הוא עסקים קטנים, או עסקים גדולים יותר שפותחים

סניף חדש, או היו סגורים לשיפוצים וחד', ורוצים לתת חשיפה גדולה.

פורסם

חלק מהקופונים גם נקובים בסכומים שבד"כ לא מתאימים בדיוק.

כמו קופון של 140 ש"ח (במחיר 70) לפסטה מיה,

לשתי מנות הוא קצת גדול מדי (כלומר המנות עולות יחד כ112 ש"ח בלבד) כלומר חלק ממנו "מתבזבז",

אבל אם כל אחד אוכל מנה+מנה ראשונה+שתיה נניח אז הקופון קטן מדי (וצריך להוסיף מזומן)

כמובן שיש את הקמצנים כמוני שאוכלים שתי מנות+קינוח אחד ביחד ומגיעים ל140 בול:-P

גם אל תשכחו שהקופונים תמיד על המחיר המלא ולא על עסקיות.

לפעמים אם עושים חשבון זה יוצא שמגיעים בערך למחיר של העסקית, פשוט עם הקופון אפשר לאכול גם בערב (אבל לא בשישי בערב)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יש בפירוש עסקים שמפסידים ביודעין כסף על הקופון שהם מנפיקים, וזה מבחינתם עלות פרסום.

אכן. במקום לשפוך כסף על פרסום במקומון / שלט או כל אמצעי פרסום אחר, הם מממנים לך נסיון מוצלח עם המוצר שלהם, במטרה להרוויח אותך כלקוח בעתיד.

גם אתר הקופונים מרוויח, גם אתה מרוויח, גם הם מרוויחים.

אם היית רואה פרסומת בעיתון של ה"שווארמה בבאגט", אולי היית הולך ואולי לא.

אם קיבלת אותה במחיר עלות, או פחות, ניצלת את ההזדמנות, נחשפת, הכרת, נהנית - גם תחזור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בנוסף לכל הדברים המאוד נכונים שנכתבו כאן, יש נדבח נוסף שלא הוזכר.

יש לא מעט עסקים שהם מבוססי מאגרי לקוחות ולאחר המכירה הראשונית מבצעים שיווק ללקוחות שרשומים במאגר המידע בסמסים, מיילים, דוא"ל וכו' וכך שומרים על קשר עתידי עם הלקוח.

כשאני עשיתי קופון,(100 בעלות של 50) ידעתי מראש שבתחום שלי זה הולך להיות אשכרה הפסד של כסף אבל מכרתי 350 קופונים, הוספתי למאגר הלקוחות שלי כ 290 לקוחות חדשים (השאר היו לקוחות ותיקים ולקוחות חדשים שקנו מספר קופונים), קצת סמסים, קצת מיילים, קצת SHMOOZINGויצאתי מכל הסיפור הזה עם כ 150 לקוחות חדשים קבועים שמכניסים לי הרבה יותר כסף מאשר ה"הפסד" הראשוני של עלות הקופונים.

דונמים על דונמים של יערות גשם צריך לכרות בכדי שאני אשיג 150 לקוחות קבועים חדשים מחלוקת פלאיירים?

את חצי סומטרה יורידו בשביל זה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בנוסף לכל הדברים המאוד נכונים שנכתבו כאן, יש נדבח נוסף שלא הוזכר.

יש לא מעט עסקים שהם מבוססי מאגרי לקוחות ולאחר המכירה הראשונית מבצעים שיווק ללקוחות שרשומים במאגר המידע בסמסים, מיילים, דוא"ל וכו' וכך שומרים על קשר עתידי עם הלקוח.

כשאני עשיתי קופון,(100 בעלות של 50) ידעתי מראש שבתחום שלי זה הולך להיות אשכרה הפסד של כסף אבל מכרתי 350 קופונים, הוספתי למאגר הלקוחות שלי כ 290 לקוחות חדשים (השאר היו לקוחות ותיקים ולקוחות חדשים שקנו מספר קופונים), קצת סמסים, קצת מיילים, קצת SHMOOZINGויצאתי מכל הסיפור הזה עם כ 150 לקוחות חדשים קבועים שמכניסים לי הרבה יותר כסף מאשר ה"הפסד" הראשוני של עלות הקופונים.

דונמים על דונמים של יערות גשם צריך לכרות בכדי שאני אשיג 150 לקוחות קבועים חדשים מחלוקת פלאיירים?

את חצי סומטרה יורידו בשביל זה!

אני איתך בידיוק ! וזה מה שרוב האנשים ובעלי העסקים לא מבינים

פורסם

נצל"ש,

טוסטר שקניתי במחיר X לפני שנה ומשהו, עולה היום 0.5X - איך זה יכול להיות? (תוהה איך זה מסתדר..האם מדובר במלאי ישן שהחברה רוצה לגמור אותו?).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בנוסף לכל מה שאמרו פה, יש עוד צדדים כמו :

מצוקה תזרימית של העסק, לקבל פתאום במכה כמה עשרות אלפי שקלים זה משהו שיכול להציל עסק.

מלאי ששוכב לו יותר ממה שמתוכנן בעצם מפסיד כסף.

אומנם זה בקטנה אבל חלק מהאנשים לא מנצלים את הקופונים.

בקיצור, גם לעסקים יש הרבה מה להרוויח מהנושא, אני לא חושב שזה טרנד חולף.

פורסם

שבוע שעבר קפצנו אני ואשתי לחנות בשר שעשתה מבצע קופונים בחצי מחיר.

דיברנו קצת עם בעל החנות, והוא באמת אישר את מה שכתבו כאן.

הוא בדיוק פתח סניף חדש, ורצה שיכירו אותו, ובנוסף לרענן את הסניף המקורי שלו

שסבל מירידה במכירות.

הוא אמר שרוב האנשים הם לקוחות חדשים, והוא אמר שכבר יש לו לקוחות חוזרים,

עוד חלק קטן זה לקוחות קיימים, והוא ציין שיש גם את ה"קופוניסטים" שבאים חד פעמי

לנצל את הקופון, וגם אם יוצא להם 125 ש"ח והקופון 120 ש"ח, הם מורידים משהו ומחליפים, שיצא להם 120

ש"ח בדיוק. בסה"כ הוא ציין לחיוב את שיטת הפרסום הזו, אבל ציין שאי אפשר לעשות את זה

יותר מידי פעמים, כי אז כולם מחכים שיגיע הקופון, ולא באים באופן שוטף.

• תוכן חדש...