Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיזר VW Polo 1.2Tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש מחורמן עכשיו, להעלות תמונה של פולו 1.2 עם מדבקה של E&A זה כמו פורנו :roll:

אני הראשון שישמח לשמוע רשמים וגם לראות סירטון על 1.2 TSI עם תוכנה, אבל לשים "טיזר"???? נו באמת.

יש פה כמה וכמה פרוייקטים קצת יותר רציניים מאשר תוכנה לTSI שלא העלו להם טיזרים (ובצדק)

ונסיים בברכת נסיעה בטוחה וגדושה!

פורסם

למען האמת יכלנו לעשות זאת קצת קודם אבל העדפנו להמתין קצת בכדי לתת לחברת "אפסולוט" לצבור נסיון עם המנוע המדובר .

התוצאה דרך אגב מ ד הי מ ה!

לא האמנתי שכך מתנהג מנוע 1200 סמ"ק!

אבל בואו נשמור את החוויות לבעל הרכב,שהוא יספר לכם....

פורסם
אתם חייבים לעשות עיצוב מחדש למוכן למדבקות פרסום שלכם :)

לפותח השרשור , תתחדש ותהנה מהרכב

תעלה הצעה, אם היא תצא מענינת אני מוכן להחליף.:idea:

פורסם
עד כמה שידוע לנו,הוא הראשון בארץ עם תוכנה ל 1.2 אז תן לו קצת קרדיט.:wink:

אני הראשון שנותן קרדיט ושים לב שאני מפרגן לכם לא מעט, אפילו רשמתי שמצפה בקוצר רוח לשמוע יותר נתונים אבל עדיין, זה רק 1.2TSI עם תוכנה, לא GT28RS :lol:

פורסם
אני הראשון שנותן קרדיט ושים לב שאני מפרגן לכם לא מעט, אפילו רשמתי שמצפה בקוצר רוח לשמוע יותר נתונים אבל עדיין, זה רק 1.2TSI עם תוכנה, לא GT28RS :lol:

ראית, שמעתי ונסעתי על הgt28rs. היום יותר מעניין לשמוע מה הצליחו לסחוט מה1.2 הצנום הזה, הרבה יותר מעניין.8)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ראית, שמעתי ונסעתי על הgt28rs. היום יותר מעניין לשמוע מה הצליחו לסחוט מה1.2 הצנום הזה, הרבה יותר מעניין.8)

זו בדיוק הנקודה.

מדובר במנוע קטן שכגודלו הצנוע, היו גם הצפיות שלי....

פרט לכך,מדובר בפולו חדשה וכבדה יחסית (שגודלה כגולף 4 ) מצויידת בגיר אוטומטי DSG-7 ולכן הצפיות כאמור ,היו בהתאם.

ולמרות הכל...:

ביציאה מהמקום הרכב פרפר את ההילוך הראשון ווקצת מהשני (מה שגרם לבעל הרכב להיבהל ולעזוב את הדוושה...)

לא התאפקתי וביקשתי מבעל הרכב לנהוג....

הכח היה זמין מאוד ומתפרץ ורצועת הכח ארוכה וזמינה מאוד ,את נפח המנוע הקטן ,הרגשתי רק באזור ה 130 קמ"ש עד לשם הרכב משך ונתן הרגשה שלא מביישת גם את ה 1.8 .

לצערי לא נהגתי ברכב כסטנדרתי ,אבל כמשופר ,ממש הופתעתי.

פולקסווגן- בהחלט שאפו !!

פורסם

פרט לכך,מדובר בפולו חדשה וכבדה יחסית (שגודלה כגולף 4 ) מצויידת בגיר אוטומטי DSG-7 ולכן הצפיות כאמור ,היו בהתאם.

לא יודע מאיפה הגעת לעניין שהיא כבדה יחסית, אבל 1050 קילו זה לא כבד כלל, גם לא בסופר מיני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשתחליטו שמפרסמים נתונים, פתחו דיון חדש וענייני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עקב הבטחה לנתונים בדקות הקרובות, נפתח השרשור.

הבא שידבר על לוגו בפורום שיפורים, אנו נבצע לו הגדלת צנרת פליטה.

תודה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...