Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים אוטו מיד שניה, שנות 2006 ומעלה

כרגע אבא שלי נוסע בהונדה סיוויק 2007, מאוד נהנה מהאוטו אבל בגלל תאונה מאוד קשה (ללא נפגעים תודה לאל) אנחנו נאלצים למכור את האוטו.

חשבנו על להביא הונדה סיוויק 5 דלתות אבל האוטו קטן מדי (אנחנו מאוד גבוהים) ודי חרשנו על ההונדה. התקציב הוא עד 130K לאוטו שנראה טוב מבחינה חיצונית וכמובן אמין. שלא יזלול המון דלק כי רוב הנסיעות שלנו הם בתוך העיר.

האופציות של אבא שלי הם : AUDI A4 שנות 2007-2008

מאזדה 6 חדשה

הונדה אקורד שנת 2008

שברולט קרוז חדשה

נשמח לקבל המלצה מהמומחים

תודה מראש!

פורסם
אנחנו מחפשים אוטו מיד שניה, שנות 2006 ומעלה

כרגע אבא שלי נוסע בהונדה סיוויק 2007, מאוד נהנה מהאוטו אבל בגלל תאונה מאוד קשה (ללא נפגעים תודה לאל) אנחנו נאלצים למכור את האוטו.

חשבנו על להביא הונדה סיוויק 5 דלתות אבל האוטו קטן מדי (אנחנו מאוד גבוהים) ודי חרשנו על ההונדה. התקציב הוא עד 130K לאוטו שנראה טוב מבחינה חיצונית וכמובן אמין. שלא יזלול המון דלק כי רוב הנסיעות שלנו הם בתוך העיר.

האופציות של אבא שלי הם : AUDI A4 שנות 2007-2008

מאזדה 6 חדשה

הונדה אקורד שנת 2008

שברולט קרוז חדשה

נשמח לקבל המלצה מהמומחים

תודה מראש!

לא חובב קאיה, אבל מהבחינה של חשיבה על ההורים שלך נטו (בלי ביקורים במוסך, בלי הוצאות על תיקונים 7 שנים אחריות), ובעקבות המלצה של חבר שנוסע בקיה פורטה חדשה אני חושב שזה אוטו מעולה.

נוסע טוב, מרווח ונוח בגישה שלו ,תמורה טובה לכסף ואמין.

פורסם

כמה אנשים אתם, ותגדיר "מאוד גבוהים". בסיוויק 5 דלתות אין בעיה לשכן אנשים בגובה 1.95 מ', נתחיל מזה.

דבר שני, אתה מערבב בין קטגוריות רכב שונות- האקורד וה 6 בקטגוריה מעל הסיוויק והקרוז.

במקרה שלך אני מציע לבדוק 3 דברים-

1- כמו שכתבו, קיה פורטה החדשה עם תיבת 6 הילוכים. מרגישה די נמרצת, נוחה, אחריות ארוכה, נראית לא רע.

2- סיוויק 5 דלתות בכל מקרה. תעשו נסיעת מבחן.

3- החביבה עלי בקטגוריה- פיאט בראבו. תא המטען שלה לא ממש גדול אז אם אתם סוחבים הרבה זה לא בשבילכם, אבל מצד שני, נראית פי 50 יותר טוב מכל רכב אחר בקטגוריה, חסכונית בדלק, למרות הקריצה לספורטיביות- היא נוחה וסופגת טוב כבישים משובשים, תשאיר לכם עודף בכיס ולפיאט יש תכנית בשם fiat relax שזה אחריות ל 3 שנים+טיפולים חינם, ורכישה חוזרת במחיר מחירון אם קונים עוד פיאט.

בתכל'ס, לא צריך להוציא אגורה על הרכב ל 3 שנים.

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות

את האמת אנחנו די גבוהים, שנינו בערך מטר תשעים, אח שלי 1.80, בקשר לקטגוריות של הרכבים זה לא ממש משנה לנו מה שמתאים קונים עם עדיפות לרכב מנהלים.

קראתי ביקורות חיוביות על הקיה, אבל להגיד את האמת מבחינה חיצונית הסיוויק הנוכחית לוקחת בקלות.. האוטו פשוט לא לטעמנו, נראה פשוט כזה. עניין של טעם אישי. גם כן על הנייר האוטו חלש יותר.

להגיד את האמת הופתעתי שהתעלמתם מהאודי, חשבתי ישר יקפצו אודי הכי טוב גרמני איכותי וכו.. אשמח לקבל הסבר על זה

בקשר לפיאט.. האוטו נראה פשוט פצצה וגם קראתי ביקורת והתרשמתי, לא יודע עד כמה ההורים יתלהבו אבל אני אבדוק את העניין איתם מחר.

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות מיצובישי לנסר חדשה עם מנוע 1800 סמ"ק ברמת גימור "ספורט".

יש אותה בשני צורות - סדן או האצ'בק (נקרא "ספורטבק"):

http://cars.walla.co.il/?w=/@model&model_id=57

מכונית מרווחת מאוד, בגאז' יותר גדול מסיוויק, נראית טוב מאוד.

אבל אחרי סיוויק תרגישו ירידה קטנה בביצועיים ( גיר רציף), למרות שיש לה 143 כ"ס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הלאנסר אחלה רכב, הגיר פשוט מצוין, אבל מדובר ברכב צמא מאוד לדלק. צריכה משולבת שמגרדת את ה 1:10 מלמטה.

Bi winning, בגבהים של עד 1.90 אתם נכנסים בכל רכב, גם כל סופר מיני.

למה התעלמו מהאודי אתה שואל? כי תמיד העדיפות היא לרכב חדש, זה א'

ב', חסכונית בדלק היא ממש לא

ג'- תחזוקה יקרה

זה פשוט לא רכב שכדאי ממש לקנות בהתאם לדרישות שהצבת.

פורסם

שלום

תרשה לי להפריע לך ולהציג לך אפשרות נוספת: סקודה אוקטביה 1.2 TSI עם גיר DSG!

הערה: מניסיון אישי, הדבר שאני כעת עושה הוא באמת הפרעה, שכן אני מעמיד לפניך אפשרות נוספת לחשוב עליה ...

לדעתי, ולדעת גנבי ישראל (שכן היא עומדת במקום טוב בטבלת המכוניות הנגנבות), מהווה מכונית זו את התמורה הטובה ביותר לכסף:

1. מנוע חזק מאוד וגמיש ביותר - TSI, אשר למרות הנפח הקטן שלו חזק ממנועי 1.6, שיש במכוניות חדשות.

2. גיר DSG בן 7 הילוכים - חסכוני ביותר.

3. מרווח ביותר.

חסרונות:

1. לטישת עיניים מצד גנבי הרכב.

2. מבוקש ביותר, כך שרשימת ההמתנה שלו ארוכה ביותר.

3. עלויות הטיפולים עם תום 2 שנות האחריות עלולות להיות גבוהות עקב השייכות למשפחת פולקסווגן.

בהצלחה!

שי

פורסם

4 כוכבים ב NCAP לעומת 5 בכל האחרות שהוצעו, כיול קצת קשה מדי ומושבים לא הכי בעולם.

בתור משפחתית היא ככה ככה, לא יותר....

פורסם
הלאנסר אחלה רכב, הגיר פשוט מצוין, אבל מדובר ברכב צמא מאוד לדלק. צריכה משולבת שמגרדת את ה 1:10 מלמטה.

Bi winning, בגבהים של עד 1.90 אתם נכנסים בכל רכב, גם כל סופר מיני.

למה התעלמו מהאודי אתה שואל? כי תמיד העדיפות היא לרכב חדש, זה א'

ב', חסכונית בדלק היא ממש לא

ג'- תחזוקה יקרה

זה פשוט לא רכב שכדאי ממש לקנות בהתאם לדרישות שהצבת.

מאיפה לקחת שהרכב "צמא מאד לדלק"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מאיפה לקחת שהרכב "צמא מאד לדלק"?

מבילוי של שבועיים איתו. כמו שאמרתי, קיבלנו צריכה שמגרדת את ה 1:10 מלמטה.

ב kml סחטו טיפה יותר, קיבלו שם צריכה משולבת של קצת מעל 1:10.

ביחס לאחרות, כמו הפורטה החדשה 6 הילוכים שעושה 1:13 בלי בעיה או הבראבו שעם קצת עדינות תביא לך 1:15, הלאנסר צמאה לדלק.

פורסם
מבילוי של שבועיים איתו. כמו שאמרתי, קיבלנו צריכה שמגרדת את ה 1:10 מלמטה.

ב kml סחטו טיפה יותר, קיבלו שם צריכה משולבת של קצת מעל 1:10.

ביחס לאחרות, כמו הפורטה החדשה 6 הילוכים שעושה 1:13 בלי בעיה או הבראבו שעם קצת עדינות תביא לך 1:15, הלאנסר צמאה לדלק.

אני מבלה דווקא שנתיים עם הלנסר שמקבילה לפורטה וראה זה פלא, לא רק שבנתונים שמובאים בקטלוג של "אוטו" הלנסר חסכונית יותר בנסיעה עירונית אלא גם אצלי הלנסר חסכונית בעיר יותר ממה שציינת. אינני מכיר את הרגלי הנסיעה שלך אבל בהחלט השגתי נתונים הרבה יותר טובים. ובכל מקרה, נהיגה של שבועיים לא משקפת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רצוי לציין, על איזה דגם של לנסר אתם מדברים.

יש הבדלים בין לנסר 1.5 וגיר אוטומטי (יש לי הרגשה שאתם מדברים עליה) לבין לנסר 1.8 גיר רציף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מדבר על 1.8 גיר רציף, ובאותם שבועיים הלנסר גמעה מעל 150 ק"מ ביום. הנהיגה לא רצופה לחיצות, כאמור עם פורטה הוצאנו 1:13 באותה צורת נהיגה.

יש לציין שהרוב המוחלט של הנסועה אצלנו בין עירונית.

פורסם

מהפורטה הם בהחלט יכולים להנות, לגבי ה7 שנים אחריות שמישהו פה הזכיר צריך לבדוק את זה, ואם כן זה נהדר לא יודע אם הורייך מבוגרים או לא אבל אחריות על רכב זה מבורך.

לגבי הלאנסר גם אוטו טוב.

• תוכן חדש...