Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיודע, ברכב הנ"ל אין שלט מקורי אלא נעילה מרכזית באמצעות מפתח . טריגר פתיחה/נעילה מבוסס על חוט אחד עם שינוי בהתנגדות כדי לקבל פתיחה/נעילה.

(איך אני אוהב התחכמויות של מהנדסי רכב. מה רע בשני חוטים כמו בכל רכב נורמלי? מה?! :evil: ).

אם אני רוכש מערכת שלטי נוחות אפטר-מרקט אני צריך להוסיף לטריגר נעילה של המערכת נגד בערך התנגדות של 1K אום. (זה לפי מחקר רשת קטן).

רק דבר אחד לא רשום (ושואלים אותי בחנות האלקטרוניקה). איזה הספק אני צריך?

מרק 10 אתה פה?:-D

ועוד שאלה למכירים היטב את הרכב: האם אין בכל-זאת היכן שהוא טריגר נפרד?

תודה מראש

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הספק הנגד תלוי בזרם כפול המתח הנופל על הנגד ותמיד בוחרים בנגד בעל הספק פיזור הגדול פי 2 או 3 מהתוצאה החישובית.

אני לא מכיר את המערכת או את השינוי שאתה מבצע לכן תקנה כמה נגדים בעלי הספק של 1/4 וואט, 1/2 וואט, 1 וואט.(נגד בעל הספק גדול יותר מהדרוש לא ישפיע על תפקוד המערכת).

עלותו של נגד בין 20 אגורות לשקל בודד.

איזה כייף לי :)

פורסם

רבע,חצי ואחד. ואז ניסוי ותעיה.

(זה משום שגם לי אין מושג כמה אמפר צורכת הנעילה/פתיחה,אם זה נתון שאצליח לשלוף מהמאגר של היצרן ברשת מה טוב)

תודה רבה רבה.

כרגיל, אפשר לסמוך עליך שתתן תשובה עניינית ומקצועית

נתקו

פורסם

תודה על ההצעה הנדיבה.

לא יצא לי להיות באיזור היום בערב, מה גם שעוד לא קיבלתי את ערכת השלטים.

ברגע שהכל יותקן ויעבוד אעלה מדריך מצולם לפורום

למען בעלי האקטיב האחרים שאין להם שלט ורוצים להתקין לבד.

נתקו

פורסם

אם יש לך לינק שמראה את תהליך ההתקנה ו/או צילום של הנגד אוכל לומר לך בוודאות כמה וואט הנגד לפי המידות החיצוניות שלו.

לדוגמא:

נגד של 1 וואט הוא כפול באורך ובקוטר מנגד של 1/4 וואט.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...