Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום.

לאחרונה התחלתי להזמין שלל מוצרים מ-Ebay.

הבנתי שאם עלות המשלוח+עלות המוצר עולה על 50$, יש סיכוי שהמוצר ייעצר במכס!

ואני לא אוכל להתמודד עם גודל הצרה במקרה ואצטרך לשלם מכס...

המדינה הזאת פשוט חייבת לקבל נתח מכל שקל שאני מוציא! הם פשוט חייבים להרוויח מכל פעולה שאני עושה. זו דמוקרטיה?!

מה האפשרויות שלי?

לשלם מחירים כפולים מהגנבים שנקראים "חנויות אבזור/שיפורי רכב", או לשלם מכס ואז המחיר שוב הופך לכפול ומכופל...:(

לאור כל האמור לעיל, אשמח לקרוא את עצותיכם כיצד אוכל להנות מרכישה של מוצרים שמחירם עולה על 50$ בלב שקט.

כמובן, שבמקרה ומרגלים אחרי הפורום גורמים עוינים/ פקידי האויב, אשמח לקבל עצות בהודעות פרטיות.

אני רק חובב סיוויק מיואש ודל תקציב, לכן אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק.

תודה והמשך שבוע נפלא.

Honda civic EJ6

פורסם
המדינה הזאת פשוט חייבת לקבל נתח מכל שקל שאני מוציא! הם פשוט חייבים להרוויח מכל פעולה שאני עושה. זו דמוקרטיה?!

לא... להעלים מס, זה דמוקרטיה!:loco::brickwall:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היכן חופש הפעולה? מה זה מכס בכלל? למה אני צריך לשלם אותו? מי קבע את זה, ואיך כולם מסכימים לזה!?

זו שטות שכנראה כולם נולדו אחרי שהמציאו אותה, ולכן מסכימים עם זה... וכל הסבר שיעודד את המכס יהיה כניעה לגניבה של השלטון מכספי האזרח התמים ושומר החוק...

כשבעוד 40 שנה, המדינה תיקח כסף גם על האוויר שאני נושם, ואז כנראה שהנכד שלי יפתח שרשור כמו זה בפורום חלליות, ויבוא בחור עם תמונה של במבי בסמלון, ויגיד בצורה סרקסטית שאסור להעלים מס.

אבל זה לא העניין בכלל, לא באתי לחולל מהפכות.

באתי להשכיל!

Honda civic EJ6

פורסם

סיפור מכס טרי טרי:

אחי הזמין לפני שבועיים 2 גיטרות חשמליות מחו"ל. מדובר בחיקוי ברמה שחבל-על-הזמן של גיטרה של חברה אמריקאית כלשהיא.

כל החבילה עם 2 הפריטים לא עברה את ה 500 ומשהו דולר, אבל במכס החליטו שכל גיטרה שווה 2500$ (!) מאחר ומדובר בגיטרה מדגם "כזה וכזה". בנוסף לכל ה"צרות", החיקוי היה כל כך טוב שעל הגיטרות היו כל הסימנים המזהים של גיטרה מקורית של היצרן המהולל.

במכס לא יושבים פראיירים, הם יושבים כמונו מול מחשב ו GOOGLE וכל מה שהם לא יודעים או מוצאים הם מייד מחפשים במחשב ועולים על אתרי מכירות (כמו ZAP) ו EBAY בשביל לבדוק עלויות אמיתיות של כל פריט.

בקצרה: הנציגה של המכס יצרה קשר ועדכנה שקיים שירות חדש שעולה קרוב ל 200 שקל, בו נציג מטפל באופן אישי בפניה שלך ובקשר צמוד איתך עד שהחבילה משוחררת מהמכס. כל זה הוא מעין "טריק" של "שימון" המערכת, בסופו של יום יש לך עם מי לדבר.

אחרי כמה שיחות טלפון מהנציג, כמה פקסים שנשלחו אליו עם אסמכתאות בנוגע לתשלום ששולם עבור הגיטרות - השתכנעו במכס שאכן מדובר בעלות של 500 ומשהו דולר - וגבו מע"מ בשיעור של 16% + "האלמנט" (כמעט 200 שקל על הטיפול של הנציג, עוד כמה שקלים על "עמלת כרטיס אשראי", עוד כמה שקלים על "מס שקר כלשהו") - ובסופו של דבר, החבילה שוחררה.

המסקנה שלי מכל הסיפור היא דווקא חיובית - כי בסופו של יום אולי הם קצת ינפחו לך את הראש, אבל אם תהיה מספיק עקבי ותספק להם את כל ההוכחות והאסמכתאות בנוגע לעלויות הפריטים שהזמנת, אתה תשלם את ה 16% מע"מ ותשחרר את החבילה שלך ללא הרבה כאבי ראש. אל תתייאש, תהיה חיובי וסבלני.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכס זה חלק המיסים אותם אזרח צריך לשלם במדינה מתוקנת (לא פה), כדי שיהיה לאותה מדינה מתוקנת כסף להתפתח ולהעניק לאזרח תנאי מחייה נאותים ואיכות חיים גבוהה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה הפחד הכי הגדול שלך? תשלום מכס? ברצינות?!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה הפחד הכי הגדול שלך? תשלום מכס? ברצינות?!

יש משהו יותר מפחיד מזה?!?!?!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

פרדי קרוגר

imgFreddyKruegerFront.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור אחד שיש לו חנות ב-EBAY ונמצא בתחום כבר מעל 4 שנים, ישנן דרכים שונות ומגוונות לעקוף את תשלומי המכס, המע"מ ומיסי שקר כלשהו.

שלח לי ה"פ ואעשה לך הדרכה קטנה.

נ.ב - כל האמור לעיל הינו באחריות המשתמש בלבד ואינו נותן לגיטימציה כלשהי לדברים לא חוקיים חלילה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מה האפשרויות שלי?

תתפלא אבל כן, זו דמוקרטיה. לאזרחים יש חובות וזכויות, וזאת אחת מהחובות.

אמנם בישראל המכס עובד באופן לא מושלם, אבל גם בחו"ל יש לעתים בעיות עם זה.

מה האפשרויות שלך? לא לקנות מוצרים שעולים מעל 50 דולר, או לקנות ולשלוח אותם לקרוב משפחה

או חבר בחו"ל שיביא לך אותם בביקור הבא. אלה האפשרויות שבמסגרת החוק. מעבר לזה יש לא מעט

דברים שתוכל לעשות אשר חוקיותם תהיה מוטלת בספק. אני לא ממליץ על זה, אתה עוד צעיר מדי כדי

ללכת בדרכים קלוקלות שכאלה.

בכל אופן, כדאי להיכנס לפרופורציה, יש דברים הרבה יותר גרועים מזה. ואם אין לך כסף לשלם מסים,

אז אל תקנה את המוצרים. חכם לא נכנס למצב שפיקח יודע לצאת ממנו.

פורסם
וכל הסבר שיעודד את המכס יהיה כניעה לגניבה של השלטון מכספי האזרח התמים ושומר החוק...

מי שומר חוק ותמים?!

אתה שאלת איך גונבים מהמדינה...

להזכירך, השלטון במדינה זהו שלטון נבחר, לא שלטון שרירותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחד הטריקים הכי ישנים, הוא פשוט לבקש מהמוכר לנקוב במחיר נמוך מ50 דולר על הקבלה/חשבונית אשר מודבקת למעטפה.

לפני כמה ימים הגיע אלי חבילה כזו..

אני לא יודע מה יהיו ההשלכות במידה ויחליטו ״ליפול״ בצורה אקראית על אחת מהחבילות ויגלו את זה!

לכן זה על אחריותך! אך עד היום לא היתה לי בעיה עם זה.

בהצלחה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...