Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי אותם - נורות קסנון מסוג חדש במיוחד לרפלקטורים H7R נועדו למנוע סינוור.

אפשר לראות על הנורה את ההדפס המיוחד ממש כמו של נורות קסנון מקורית D2R (ניסאן מקסימה למשל)

myghrzmcwm5v.jpg

וככה זה נראה בתוך הפנס. עם נורת קסנון רגילה בזווית הזו מקבלים סינוור חזק בדיוק מהמקום שיש עליו הדפס

yzy2wktvtjhn.jpg

זהו ח'ברה ! אני יכול לומר בפה מלא ! האלומה פשוט מדהימה !

האלומה נראית חתוכה כאילו עם סרגל , מדוייק להפליא ועוצמת תאורה כמו של קסנון.

עכשיו אין לי ספק שאני אעבור עם טסט , הגוון לבן עד צהבהב (כמו קסנון מקורי) לא רואים את ההתקנה והאלומה מדוייקת.

ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן :mrgreen:

התמונות מאייפון 4. במציאות זה נראה הרבה יותר טוב , והגוון טיפה שונה.

mzcymjlj0wfe.jpg

n5tjyygmnki5.jpg

אלומה מתפזרת רחב מאוד לצד שמאל בעוצמה גבוהה

lrhzmjkghdnd.jpg

חיתוך אלומה של 2 הפנסים

jw41kzzjin0m.jpg

חיתוך מדוייק של האלומה מפנס ימין

mvy5jkzkzjmn.jpg

lthjnntzwzmv.jpg

עשיתי את השיעורי בית בשבילכם. עכשיו אותם יודעים שיש אפשרות לקסנון על רפלקטור בלי לסנוור.

פורסם

נראה ממש טוב.

האם השתמשת באיזה מתאם בשביל הנורה?

אני זוכר שהייתה לנו ג'טה היה חייב לשים מתאם כדי שהנורה לא תזוז.

אשמח לראות תמונות של מיקום התקנת הבלאסטים ואם אפשר קישור למוצר(אני מניח שהזמנת באיבי)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
נראה ממש טוב.

האם השתמשת באיזה מתאם בשביל הנורה?

אני זוכר שהייתה לנו ג'טה היה חייב לשים מתאם כדי שהנורה לא תזוז.

אשמח לראות תמונות של מיקום התקנת הבלאסטים ואם אפשר קישור למוצר(אני מניח שהזמנת באיבי)

אין לי איך לצלם לך את ההתקנה , הכל נמצא מתחת לפנס. הדרך היחידה לראות איכשהו חלק ממהתקנה היא פירוק הפנס לגמרי מהרכב. גם אם תבוא ותנסה לראות בעצמך לא תצליח.

וכן יש לי מתאמים מיוחדים לנורה. קניתי את הרכב עם קסנון מורכב כבר. בהתקנה פשוט חתכו את הבית נורה המקורי :x

בכל אופן אני קניתי את המתאמים כדי שזה ישב בול בלי תזוזות מיותרות.

אפשר למצוא את הנורות האלה בEBAY תחת השם שלהם , H7R.

פורסם

נראה ממש יפה!

אשמח לקבל קצת פרטים על:

מחיר הנורות מאיפה קנית וכמה הסדר גודל שלה בכל אתר אינטרנט\ חנות לכלי רכב?

האם זה חוקי? הורדה מהכביש או עובר טסט?

ואשמח לקבל קצת פרטים על ההתקנה עצמה עם הסבר ופירוט מפורט כי אני גם מעוניין לקחת צעד כזה ולהתקין קסנון[ במידה והנורות חוקיות על מיצובישי קולט=> הרכב שלי]

פורסם

הנורות עולות משהו כמו 30$ בEBAY.

זה לא חוקי.

השאלה אם זה עובר טסט זאת שאלה מעניינת כי האלומה מדוייקת לפי תקן E וגם הגוון הוא לא כחול (לפי התקן)

בכל אופן על קולט זה ימשוך עיניים של כחולים.

פורסם

מהו ההבדל בעצם בין נורות רגילות של פילפס H7 5000K לנורות קסנון? (סליחה על הבורות)

ולמה זה לא חוקי? חוץ מצבע הלבן הנורות הן כמו נורות רגילות.

Peugeot 206XS

פורסם

אם אתה יכול בבקשה לפרט את החיבור לCECM ברכב שלך (Central Electric ), בלי שהוא יגרום להודעת שגיאה וכ'ו .

זה רלוונטי לפרויקט שלי , הסבה לקסנון - עם החלפת הפנס לפרוג'קטור מקורי ,קיט D3S ובלאסטים מקוריים. את הכל יש, עכשיו אני מתלבט כיצד לחבר מפני שהבנתי שכל הענין הוא שהקיט לרוב מתחברל מערכת אבל מראה הודעת שגיאה, נורה שרופה וכ'ו או שבשלב מתקדם כבר אם הצלחת לגרום לזה להיעלם אין לך אפשרות להפעיל אורות גבוהים (BiXenon).

פורסם

הבאלאסטים לוקחים מתח ישירות מתוך הכבלי מתח של הנורה בתוך הפנס.

זה לא חוקי כי קסנון לא מקורי מהמפעל לא חוקי בארצנו.

פורסם
הבאלאסטים לוקחים מתח ישירות מתוך הכבלי מתח של הנורה בתוך הפנס.

זה לא חוקי כי קסנון לא מקורי מהמפעל לא חוקי בארצנו.

מוזר כי לפי מה שאני יודע , הבלאסטים דורשים מתח שונה מזה של הלוגן אלא אם הבלאסטים הספציפיים האלה עובדים תחת מתח זהה לזה של ה H7.

• תוכן חדש...