Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האם אמת הדבר שמותג המזון "רויאל קאנין" אינו מה שהיה פעם, והמותג הנ"ל (בלנקאנדו) אכן עשוי חלקי בשר אמיתי (לפחות חלקו) (בניגוד לרויאל קנין שעשוי רק מתירס) ומומלץ יותר? או שמא המוכר סתם מנסה למתכור מותג שיש לו במלאי ? מדובר בגור גזעי מסוג מאסטיף צרפתי ("דוג דה בורדו") שסוג האוכל חשוב ביותר לגדילתו התקינה, מחיר פחות משנה, פשוט מחפש את המותג הטוב ביותר. אם קיים טוב יותר, איך "בלקנדו" ביחס אליו ורויאל קאנין ?

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשימת המרכיבים שעל המוצר היא לפי חלקם היחסי במוצר. מכאן תוכל להשוותן את תכולת החומר מהחי בין המוצרים.

אני לא יודע על מה אתה מדבר "רויאל קאנין הוא לא מה שהיה פעם". החתולים שלי לפחות לא מתלוננים.

:turn-l:
פורסם

תודה על התגובות.

לגבי רויאל קאנין לטענת המוכר (ושמעתי את זה בעבר) שהמוצר שהיה פעם איכותי כיום פחות איכותי ורק השם נשאר.

גם שלי לא מתלוננים אבל אוכל ירוד יכול לפגוע בפוטנציאל הגדילה.

פורסם

לא יודע מה היה פעם ומה עכשיו אבל הכלב שלי התחיל מרויאל קנין וחרבן בלי הפסקה (שמעתי כל מיני שמועות על זה שהרויאל קנין עשוי בעיקר מאורז וכו').

בכל מקרה עברתי לפרופלן ומאז המצב השתפר.

קשה להגיד על מזון X שהוא יותר טוב מ-Y, יש את החברות הגדולות והנחשבות ויש כאלה שפחות (בונזו וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שניהם מזונות טובים, ההבדל העיקרי הוא שרויאל קנין אמור לעלות הרבה יותר לאחר עליית המחיר האחרונה, כ 300 ש"ח.

בלקנדו אמור לעלות כ 50 שקלים פחות לכמות זהה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרויאל קאנין הזה חוטף יותר עליות מקוטג'.

במיוחד שאני מאכיל את שלי באוכל וטרינרי שלהם - זה פשוט טרגדיה.

(מצד שני זה האוכל שעשה הכי טוב ל2 הפחוסות הסופר בעייתיות שלי , אין הקאות , אין נשירת פרווה או אלרגיות קשות שקרו עם רוב סוגי האוכל הרגילים - וכשאני אומר הרגילים אני מדבר אך ורק מהTOP TIER).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שלום רב,

החנות שלי צמודה לחנות למזון לבעלי חיים "עצם הזנב" בחיפה והראתי את השרשור הזה לבעלים ולהלן תגובתו:

במזון רויאל קאנין אכן רובו קמחי עוף ותירס וולכן הלקאנדו הרבה יותר מומלץ, מחירו אותו הדבר פחות או יותר.

אם אתה מעוניין במזון איכותי יותר במחיר דומה לבלקאנדו מומלץ המזון Regal - מזון ללא תירס, עשיר בבשר הודו ועוף ונמכר בסדרי הגודל של בלקאנדו ומתאים לגזע של הכלב שלך.

במידה ותרצה לשדרג את מזון כלבך מומלץ על המזונות GO/NOW/EARTHBORN בשלושתם אין בכלל דגנים כגון אורז ותירס אחוז בשר מאוד גבוה ללא מוצרי לוואי. בגלל סוג כלבך ונטייתו לרגישות בעור מומלץ NOW שכן אין בו בכלל עוף או לסירוגין GO/EARTHBORN על בסיס דגים - כל זאת במידה והוא אכן אלרגי.

נשמח לעמוד לשרותך בכל שאלה.

04-8121204

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ספר לו על הדרך כמה שוקל שק GO/NOW וכמה הוא עולה :wink:

מצד שני, עם אמירה כזאת:

מחיר פחות משנה, פשוט מחפש את המותג הטוב ביותר

בהחלט הם המומלצים והאיכותיים ביותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חם מהתנור:

"צודק לגבי מחיר, 11.5Kg למזון NOW/GO, מחיר לשק בסביבות ה329 ש"ח.

Earthborn אותו מחיר לשק של 12.7Kg, אך כמויות ההאכלה שלהם קטנות יותר מהמתחרים לכן ההבדל הוא לא גדול.

ואכן זו האיכות הטובה ביותר נכון להיום"

פורסם

גם היוקונובה העלו מחירים בצורה מטורפת, לכלב שלי לא משנה מה נותנים לו, מצד שני גם העליות במחירים נהיו מטורפות מידי ולתת את הכמט הכי טוב גם נהיה כבר בעיה.

כיום אני משתמש בפרופאק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שלום, האם אמת הדבר שמותג המזון "רויאל קאנין" אינו מה שהיה פעם, והמותג הנ"ל (בלנקאנדו) אכן עשוי חלקי בשר אמיתי (לפחות חלקו) (בניגוד לרויאל קנין שעשוי רק מתירס) ומומלץ יותר? או שמא המוכר סתם מנסה למתכור מותג שיש לו במלאי ? מדובר בגור גזעי מסוג מאסטיף צרפתי ("דוג דה בורדו") שסוג האוכל חשוב ביותר לגדילתו התקינה, מחיר פחות משנה, פשוט מחפש את המותג הטוב ביותר. אם קיים טוב יותר, איך "בלקנדו" ביחס אליו ורויאל קאנין ?

תודה

איפה הציעו לך את בלקאנדו?בזולה? שם משווקים אותו חזק ("מותג הבית"), והאמת - אין בזה שום רע.

זה נחשב אוכל טוב ואיכותי (מגרמניה, אם אני לא טועה).

אני קניתי אותו לכלבתי והיא לא ממש אהבה אותו (אין לי מושג אם זה בגלל שקניתי לה אותו לפני כ-4 שנים, ממש שקיבלתי אותה מצב"ח ואולי היא הייתה עדיין בטראומה), אבל אולי כלבך יאהב. שווה לנסות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

עוד אתר מומלץ לביקורות מזון לבעלי חיים:

http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/

שם תמצא שגם הGO וגם הORIJEN בעלי 6 כוכבים.

"כדרך אגב , האוריגן לא כל כך מתאים לאקלים הישראלי מכיוון שמכיל אחוז גבוה של חלבון."

* לאלו שרוצים פרטים נוספים מוזמנים ליצור איתו קשר לתמיכה בנושא מזון לבעלי חיים, רק שירד לי מהמקלדת!

• תוכן חדש...