Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברנו מגאן 1.9 דיזל 99

הסיפור הוא כזה , כאשר היה לי מיכל כמעט ריק חבר הביא לי כ20 ליטר סולר .איתם נסעתי בערך 250 ק"מ של נסיעה רצופה באותו היום והרכב לא הראה בעיות ופעל מצויין .

יום למחרת הרכב התקשה מאד להניע והיה אעש מוזר של דפיקות חלשות ב40קמש לערך . לאחר כה 30 ק"מ נסיעה הרכב התחיל להרעיש בכלל ההילוכים למעט ההילוך החמישי .

לאחר נסיעה של עוד 5 קילומטר הרכב נכבה ובהנעה שניה התחיל להוציא עשן לבן בכמויות מטורפות,לא לסחוב להכבה כאשר הקלאץ מורם לחצי ולרעוד בצורה מפחידה .

נסעתי כך עוד 15 קילומטר עד לביתי שם השארתי את האוטו עד ליום למחרת , למחרת שניסיתי להניע האוטו לא הניע כלל , הוספתי את התוסף הזה שמרססים לתוך הפילטר אוויר האוטו היה מניע אך ניכבה מיד בהיעדר לחיצה על הגז .

פתחתי את המשאבת דלק וניקזתי את כל הסולר

צבעו היה ממש עכור כאילו מהול בשמן או משהו , תידלקתי סולר חדש לתוך המיכל הריק , ניקיתי את משאבת דלק ואת הפילטר סולר ,והרכב הניע מיד ונישאר דלוק ללא צורך בלחיצה על הדוושה , אך עדיין רועד ומוציא עשן לבן וניכבה בהרמת הקלאץ לחצי .

מישהו יכול לעזור לי באיתור הבעיה ? , יש לציין שהרכב אינו התחמם כלל במהלך כל היומיים.

הכי הגיוני לי היה בהתחלה לחשוב שהסולר היה ממש מלוכלך , אך אם כך איך נסע הרכבת כמעט 250 קילומטרים בלי שום תקלה ורק יום אחרי התקלות התחילו ב 30 קלימוטר למחרת ?

פורסם

אני רוצה להוסיף שלפני שבועיים בערך שמתי לב שיש לי ניזל שמן קלה מאחד החיבורים , אך תמיד שאני בודק השמן על פול .

פורסם

סליחה על התגובות המרובות , אך היום אחרי שהחלפתי בעצמי את המסננים הרכב מניע בקלות לא רועד ואשפר לגלוש אם חצי קלאץ ,

אך עדיין יש הרבה מאד עשן לבד והסלדים קופצים בין 8-15.

מישהו ?

פורסם

אתה כותב שפתחת את משאבת הסולר וניקית אותה .קצת מוזר , אלא אם אתה בעל מקצוע בתחום. אני אנסה לעזור לך דרך הפורום. תסתכל על גוף המשאבה ותכתוב את שם היצרן [ בוש או לוקאס] ואת כל המספרים שאתה רואה.

פורסם

כנירא שקצת הטעיתי פה , מתחת לכסא מאחורה יש את המדיד של הדלק וכמו פילטר כזה , לא החלק שעושה את פעולת היניקה עצמה, בכל מקרה המשאבה הוחלפה לפני פחות משנה , ואני ישמח אם תגיד לי איך זה מתקשר לעשן הלבן ?

• תוכן חדש...