Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובש באוטו

luzoni
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו יד שניה,הבעלים הקודמים של הרכב,

לא שמרו ממש על הרכב מפני ריחות ועובש.

יש לי באוטו ריח חזק של עובש וחום כזה.

יש קצת עובש,על בד השטיח של הרצפה של האוטו.

מה ניתן לעשות,בכדי להעלים את הריחות ואת העובש?

פורסם

ממי קנית את הרכב? משרק?:lol:

פטריות העובש רגישות מאד לאקונומיקה/מי חמצן.

אבל כנראה שגם השטיח ברכב שלך, אז אל תנסה אלא אם כלו כל הקיצין ורק במקום נסתר.

אני הייתי מנסה את TUFF STUFF של STP. עובש לא היה לי ברכב, אבל את הניסים והנפלאות שילדי לי היקרים מפז השאירו לי באוטו, והוא הצליח להסיר הפסקתי למנות.

יש עליו עכשיו מבצע באוטו דיפו, זה יצא לך משהו כמו 75 ש' לחבילה עם SUN OF A GUN של STP (הרי שרק גם בטח לא שמר על הפלסטיקים :-D ) וחומר לצמיגים.

את זה אתה יכול ליישם חופשי-בכל הרכבים שניסיתי אותו הוא עשה רק טוב- אף פעם לא הזיק.

אגב- עובש זה קצת חשוד- בדוק שאין נזילת מים לתוך הרכב מהיכן שהוא

פשוט בקש ממישהו שישקה את האוטו היטב בצינור כשאתה בתוכו (או הכנס לרחיצה אוטומטית, זה טוב גם להסיר שאריות חיצוניות מימיו של שרק על האוטו :)) ותראה אם אתה רואה חדירות-מהשמשות , מתחת לדש (מרזבים סתומים) וכו'.

כדי שלא יחזור הסיפור של הרטיבות והעובש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

אתה צריך ניקיון פנימי

1.תוציא שטיחים (אם הם מגומי תשטוף אותם במים ותן להם להתייבש אם הם מבד תנקה אותם עם ספריי ריפודים (יש סט חמוד לכל זה בהום סנטר)

2.תתחיל להוציא אבק מהכיסאות ע"י מכות עם היד או חובט.

3. אחרי שהוצאת אבק בתיפופים מתמשכים כל הרכב יתמלא באבק ואז קח ספריי סקיי תנער ותשפריץ על גרב (שאתה לא צריך) תרטיב אותה טוב טוב ותתחיל לנקות את הדשבורד , , סקיי ,הגה,גיר כל מה שפלסטיק או סקיי שנמצא בפנים הרכב , כמה שתשפשף יותר ככה הוא יהיה מבריק יותר (לא בהגזמה) )רצוי לא להשפריץ ישירות על הדשבורד, או שיצא מגע בין הספריי לשמשה כמו כן רצוי לא לנקות דשבורד כשהוא חם כלומר אחרי שהרכב עמד בשמש

4. עץ ריק או קופסה קטנה של ריח , שים איפשהו ברכב ואני בטוח שפתרת את בעיית הריח ואיתה על הדרך את בעיית הניקיון

בהצלחה

פורסם

אם יש לך אפשרות לפרק מושבים, הוצא אותם לשמש והברש אותם בחומר שnatco הציע.

כמו שנאמר שום פנים ואופן לא להשתמש באקונומיקה מכיוון שהיא תלבין לך את הבד/שטיח שהיא תהיה עימו במגע.

לאוורר כמה שיותר את הרכב בשמש, לשאוב את המושבים בשואב תעשייתי ולא מהקטנים שרוכשים מההום סנטר במחיר של 100 ש"ח במבצע.

כדי לגרום לרכב להריח טוב ניתן להשתמש במרכך כביסה מהול במעט מים ולהתיז על פנים הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה ח'ברה,קניתי שואב אבק,ואני בדרכי לפרק את כל האוטו.

קניתי גם תרסיס,בריח דובדבן,ומרכך כביסה עם מים,אני יכין לי כבר חחחח.

תודה לכולם על העצות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה הקטע מעניין, גם אצלי הצטבר עובש וריח מוזר, עד שגיליתי שהיו מים בתחתית הרכב כלומר בתחתית הברזל, הם נכנסו דרך דלת אחורית שהיה שם חור קטן, במשך חודשיים בערך היה ריח ממש מוזר באוטו, עד שאבא שלי בדק מתחת לרכב ופתח פקק וכל המים יצאו - זה הקטע מטורף! תבדוק אולי יש אצלך מקרה דומה :)

• תוכן חדש...