Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להגרר למלחמת מחירים, UMI מושכת את שדה הקרב לזירת האיבזור ומציעה מהיום את הספארק עם סאן רוף חשמלי.

הסאן רוף, מתוצרת WEBASTO, אחת מהחברות הותיקות והמכובדות בתחום (אם לא ה..) נפתח פתיחה מלאה, בעל 2 כפתורי זכרון הניתנים לתכנות עצמי וכמו כן כפתור C (CLOSE מן הסתם) אשר סוגר את הגג סגירה מלאה מכל מצב פתיחה.

כמו כן, הגג מחובר למערכת הנעילה של הרכב ונסגר עם דריכת האזעקה.

ההתקנה היא התקנה מקומית של סביר ועל הגג ניתנת אחריות יבואן.

טרם נמסר מחיר לגג הנפתח כתוספת.

סאן רוף 003.jpg

סאן רוף 009.jpg

סאן רוף 005.jpg

סאן רוף 006.jpg

סאן רוף 007.jpg

סאן רוף 012.jpg

סאן רוף 010.jpg

סאן רוף 011.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שיורידו את המעקות שיש על הגג הרגיל ,מבחינתי זו תוספת האיבזור הכי טובה שאפשר לתת לרכב הזה.

גג נפתח בהתקנה מקומית בלי הכנה מהיצרן וניקוז כמו שצריך ואשר מחליש את הגג המקורי שנחתך ואיבד מחוזקו - לא בשבילי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למה? זה איבזור ממש מדליק ומפתה. אין כאן שום קשר לחסכון או לא.

אם יש לי שתי אופציות ובאחת יש סאנרוף אבל היא עושה ש״ח אחד פחות לליטר.. זה כלום, ברור שאני אעדיף את הסאנרוף 

פורסם

כי זה כנראה יעלה עוד כסף. ממה שאני רואה בפורום (אם אפשר להגיד שזה מייצג), קהל היעד של המכוניות האלה קונה אותן בעיקר בשביל חסכון ולא נראה לי שאנשים ישלמו על זה, במיוחד לאור החסרונות שאייל ציין.

emotion of motion

פורסם

מסכים עם אייל לגבי ההתקנה המקומית. לא מסכים לגבי המעקות על הגג.

לדעתי, אם זה גם יעלה כסף, זה לא ימשוך יותר מדי קונים לכיוונה.

משכנתא זה קל

פורסם

נסיון פתטי ונואש לשמור על מקום כלשהו בשוק המיני. אין להם מושג איך לאכול את עניין ההיסטריה על הפיקנטו שריסקה את מכירות המיני האחרות. לראיה המבצע של אלטו ל"חבר". מחיר שלא דמיינו לפני כמה חודשים להתקרב אליו, פתאום מוצע לכל הדורש... העיקר שימשיכו לקנות אלטו.

פורסם
מה זה לכל דורש? לא לכולם יש "חבר".

תעשה לי טובה, כל מי שירצה ויביא "דוד של האימא של החברה של האחות" יקבל את זה... מחיר מיני אחרי מיסים ליבואן היא בערך 30-35 אלף. אין להם בעיה לחתוך קצת במחיר, העיקר להילחם במלכה החדשה- פיקנטו.

פורסם
למה? זה איבזור ממש מדליק ומפתה. אין כאן שום קשר לחסכון או לא.

אם יש לי שתי אופציות ובאחת יש סאנרוף אבל היא עושה ש״ח אחד פחות לליטר.. זה כלום, ברור שאני אעדיף את הסאנרוף

למה זה טוב? לנו זה רק מאוורר את הפדחת.:lol: ועושה בלגן בשיער שבקושי סידרנו.:lol:

ברצינות אני לא מבין למה זה טוב חוץ מפוזה?

פורסם

בחיים אבל בחיים לא הייתי קונה רכב חדש (ולא משנה איזה ) עם התקנה מקומית .

אני מחכה לראות את כל אלה שהמים נכנסים להם לרכב .

חיישני רוורס לא יודעים להתקין כאן אז גג :shock:

יוסי

פורסם
תעשה לי טובה, כל מי שירצה ויביא "דוד של האימא של החברה של האחות" יקבל את זה... מחיר מיני אחרי מיסים ליבואן היא בערך 30-35 אלף. אין להם בעיה לחתוך קצת במחיר, העיקר להילחם במלכה החדשה- פיקנטו.

אתה מדבר מניסיון? עד כמה שאני יודע מדובר רק על קרובים מדרגה ראשונה.

emotion of motion

פורסם
אתה מדבר מניסיון? עד כמה שאני יודע מדובר רק על קרובים מדרגה ראשונה.

תמיד אפשר "לכופף" את חוקי המבצע... העיקר אצלם זה למכור, וכמה שיותר.

• תוכן חדש...