Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להפוך את השרשור הזה לעוד שרשור סטייל זה שהתנהל בפורום רכב כללי אודות התאונה ולטעמי לא מוסיף כבוד לפורום עם התגובות הגזעניות\רעות שהיו שם.

אני רוצה לגעת בנקודה אחרת לגמרי:

בעקבות הלינק ששמו שם לכתב מאתר Ynet נכנסתי ללינק וצפיתי בסרטון והמחשבה הראשונה שעלתה לי בראש זה שמישהו שם נפל על הראש.

רוצים לעשות סיקור וידאו של התאונה ?

מקובל ולגיטימי.

למה לעזעזאל צריך לראות את הכבאי מושך את אחת הגופות החרוכות ממושב הנוסע ברכב ללא כל טשטוש של הגופה ?

אין טיפת כבוד לאדם שמת ולמשפחתו האבלה ?

גם ככה כואב למשפחה על מות יקירה, הם לא אמורים לראות את הגופה החרוכה שלו נמשכת מהרכב המרוסק\שרוף, מה הטעם להוסיף עוד כאב מיותר ?

אני חושב שבושה שהעלו לאתר את הסרטון ללא עריכה מתאימה (השמטת החלק הזה או לפחות טשטוש הגופה), מישהו שם היה צריך לחשוב על כך שלאותו הרוג יש גם משפחה.

אני באמת מבקש לא להפוך את השרשור הזה לעוד שרשור של "על מה מגיע להם כבוד,מזל שלא הרגו עוד", גם אנחנו אוהבים לנסוע מהר, אני בטוח שחלק פה גם נסעו תחת השפעת אלכוהול, אז לכם היה מזל ולהם לא- אנשים מתו בתאונה, תכבדו אותם ואל תקחו את זה למקומות מכוערים (כולכם יודעים שההבדל בין נהג מיומן לבין נהג מטומטם יכול להיות כתם שמן קטן).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי את הכתבה באתר, אכן לא נעים, לדעתי זה פאק או חוסר תשומת לב של העורך.

די בטוח שיורידו את השוט הזה או שיטשטשו אותו בזמן הקרוב.

פורסם

צודק 100 אחוז. תמיד חרה לי בזמן פיגועים, שמצלמים פצועים והרוגים, חצי ערומים, עם דם, בשעת מצוקה,

בלי שום צנזורה, בלי קצת כבוד לאדם. אולי הוא לא רוצה שיראו אותו? אולי המשפחה לא יודעת עדיין?

לדעתי האתיקה העיתונאית בארץ היא בשפל שאין כדוגמתו בעולם המערבי. אין כבוד לכלום, הכל סובב רק

רייטינג, דם, ומציצנות אין קץ.

פורסם

צנזורה? נראה לי שהגזמת קצת. לדעתי מדובר בעורך חדשות עצלן שלא היה לו משהו יותר טוב לשדר בשבת,

וקצת פספס את הקטע שמדובר בגופות. מן הסתם ביום ראשון מישהו יסביר לו, ואז יטשטשו את הוידאו.

מעבר לזה, לא ממש ברור לי הטאבו הזה בחברה הישראלית על כבוד המת. נראה לי שזה אחד הנושאים האלה

בהם השכל שלכם מתנתק והלשון מתחילה לצקצק באופן בלתי רצוני (בדומה לדיונים על ברית מילה, גלעד שליט

ועוד כמה). הייתי מצפה שאחרי כמה שנים בחו"ל זה כבר יעבור לך, אבל כנראה שזה יקח עוד קצת זמן.

פורסם

מעבר לזה, לא ממש ברור לי הטאבו הזה בחברה הישראלית על כבוד המת. נראה לי שזה אחד הנושאים האלה

בהם השכל שלכם מתנתק והלשון מתחילה לצקצק באופן בלתי רצוני (בדומה לדיונים על ברית מילה, גלעד שליט

ועוד כמה). הייתי מצפה שאחרי כמה שנים בחו"ל זה כבר יעבור לך, אבל כנראה שזה יקח עוד קצת זמן.

מה נעשה שאנחנו לא עומדים בדרישותיך?

אני רואה שבאופן עקבי ונחרץ אתה מתעקש לנסות למצוא את את הכל הרע בחברה הישראלית וגם את הטוב להפוך לרע.

כנראה לא כולנו וואנבי אירופאים מתקדמים כמוך.

סע ברכה חביבי

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

"שא ברכה", אם כבר. אפילו את השפה שלך אתה לא מכבד, ועוד מטיף לי מוסר על משהו.

להערה שלי אין שום קשר להיותי אירופאי או אפריקאי. זה קשור ליכולת לחשוב באופן עצמאי

ולגבש דעה אישית, כזאת שלא בהכרח מיישרת קו עם מה שלימדו אותי בבית הספר.

כדאי לך לנסות פעם.

פורסם
"שא ברכה", אם כבר. אפילו את השפה שלך אתה לא מכבד, ועוד מטיף לי מוסר על משהו.

היה הרבה יותר נחמד אם היית כותב "השפה שלנו" למרות שכולנו נייטיב'ס שדוברים שפה נחותה יחסית לשפות שאתה מורגל בהן.

פורסם

אתה צודק, אני לא מכבד את השפה שלי. סף היהירות והביטחון העצמי שלך מרקיע שחקים. בקיצור, תישאר באירופה, החברה הישראלית מסתדרת טוב בלעדיך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הכל עניין של גישה.

אתם חושבים שאני מתנשא. אני פשוט התייאשתי כבר מלהתקבל כשווה לחברה הישראלית הנעלה, הבנתי שבעיניכם

אני אהיה "רוסי" עד סוף ימי חיי (אלא אם כן אשנה את שמי ואתחיל לדבר בח' וע' גרוניות ובשפת שכונה), והלכתי

לחפש את מזלי במקום אחר.

זה לא השפה שלנו, זה השפה שלכם שאני למדתי על בוריה, מתוך כבוד למקום שהגעתי אליו

ושאירח אותי ואת משפחתי במשך 20 שנה. זה הכל. אף אחד לא מתנשא מעליכם, ואין טעם

לחפש מי מנסה לדפוק אתכם הפעם.

פורסם

דפוק? מי לדעתך מרגיש דפוק?

רמת החיים שלי בארץ יפה מאוד גם ביחס למקובל באירופה, לא חסר לי כאן דבר ואינני מחפש חברים לצאט בפורומים בחו"ל.

פורסם

התרגשתם על יתר מידה ממר דריש(?). זה לא חדש שהוא מתנהג ככה, וחוץ מזה, אם המיקום הגיאוגרפי שלו היה כנען בעת כתיבת דבריו, לא מעט היו מורידים את חולצותיהם וממשיכים בספורט הלאומי שלנו - הלקאה עצמית.

ושלשניה אחת לא תבינו אותי לא נכון, אין עצם אחת בגופי שמסכימה איתו, אבל קחו את דבריו בפרופורציה, סה"כ דמגוג מתקשר, מי ישמע.

פורסם

יש הבדל בין לגבש דעה ולהביע אותה בצורה הולמת, לבין להתחיל לזרוק מילים סתמיות כי רק רוצים להראות לכולם שאנחנו בעניינים ויודעים מה קורה מסביב.

4 הבחורים נהרגו, עדיין לא פורסם דו"ח רשמי של המשטרה למיטב ידיעתי, למרות שכבר נמצא אלכוהול בזירה וזה נותן כיוון פחות או יותר, אבל למה ישר להתחיל לזרוק תגובות כמו התגובות שהיו בשרשור הקודם בסגנון : מגיע להם, אלה בני דודים, חבר'ה מטומטמים, כולם אשמים. רבאק, אחד ההרוגים בן 15. איך הוא יכול להיות אשם בתאונה בכלל ?!.

בוא אני אתן לך תגובה שמתאימה לקו המחשבה האירופאית שלך בלי להתייחס לכבוד המת.

בהתייחס לעובדות, נמצא אלכוהול בזירת התאונה, מה שמצביע על נהג שיכור או כל הנוסעים שיכורים. עדת ראייה ציינה שהרכב נסע במהירות מופרזת עד כדי כך שלא הצליחה לעקוב במבטה אחרי הרכב.

אין ספק שנהג הרכב אשם. אף אחד לא טוען אחרת. אלוהים לא ירד מהשמיים וגרם לרכב לאבד שליטה.

אלה העובדות וזה המצב. אבל האם היה מגיע לאותו נהג למות ?. האם היה מגיע לאותם נערים שהיו איתו למות?. אני לא במעמד שמאפשר לי לקבוע את זה, ולא אף אחד מקוראי הפורום.

ובנקודה הזאת התגלו כל דברי התועבה בשרשור הקודם שגרמו לנעילה שלו.

שונא גזענים !.

פורסם

דריש - אז למה אתה ממשיך להתחכך עם הישראלים בעלי התרבות הלבנטינית?

כנס לאיזה פורום של חובבי רכב מלייפציג, אני בטוח שתמצא שם אנשים מנומסים כלבבך.

פורסם

נכון, הכל עניין של גישה.

בואו נעזוב את ענייני השפות והמוצא.

היו כאן שנים של פיגועים וזוועות על בסיס יום-יומי, שלא מכירים באירופה.

הוחלט מכל מיני סיבות לא להראות את התמונות (כבוד המת, פניקה, הודעה לקרובי המשפחה). אני אישית ראיתי את הסרטון של אחרי הפיגוע במלון בנתניה ללא העריכה - חסר שהדבר היה עולה לתקשורת כפי שצולם.

הגישה הזאת של הצגת אירועים טרגיים נשארה גם בנושא של תאונות דרכים.

לא הכל חייב להיות כמו באירופה, כאן זאת מדינה קטנה, ומספיק שמישהו שמכיר את המשפחה ויראה את התמונות לפני ההודעה הרשמית על מותם\פציעתם, זה כבר לא נעים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...