Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את הכביש הזה,רק אידיוט נוסע שם במהירות גבוה! כביש לא איכותי בכלל,מצד אחד גדר הפרדה ,מצד שני מדרכה,יש המון פיתולים וראות לקויה,אחרי סיבוב קטן אי אפשר לראות מה מצפה לך.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הנהג באמת אידיוט, אבל אולי מי שישב באוטו לא עודד את המעשה, מספיק שאחד מהנוסעים מאחורה אמר להנהג להאט, ולא מגיע לא למות ככה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מקריא בפורום אחר הבנתי שהנוסעים לא היו חגורים והם בני דודים.

לא ממש מפתיע בהתחשב בצורה שהם נוהגים

+ מצאו שברי בקבוקי אלכהל

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
הלו, קצת דרך ארץ וכבוד למתים, אנשים נהרגו.

אדם שאינו מכבד את חייו ואת חיי הסובבים לו- למה שאני אכבד את מותו?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש פה אנשים עם בעיות נורא קשות, 4 מתו, מה זה משנה בני דודים או בני סבתות, הם מתו!! קצת, קצת כבוד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הכבוד היחידי שהייתי מכון לתת להם זה על העובדה שהם הצליחו לא לקחת אף אחד אחר איתם (חף מפשע, הכוונה). לא מעבר לזה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מספיק לשמוע את העדות של הנהגת בשביל להבין בדיוק מה קרה שם.

מזל שהבהמות לא הורידו אותה או חף מפשע אחר לפני שהורידו את הקיר.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה פה של האנשים ?

זה חבורה של ילדים ללא שכל ששיחקו עם רכב והצליחו להרוג רק את עצמם.

הם שיחקו עם מכונה מסוכנת (ורק הם), אז לא לבוא אליי בטענות של כבוד למתים ,

הם חסרי אחריות ולמותם רק הם אחראים אז אני מבקש אתם רוצים לתת להם כבוד בבקשה (למרות שיש אנשים אחרים שאני מעדיף לתת להם כבוד)

אם הם היו פוגעים ברכב אחר והורגים משפחה עם ילדים , גם אז הייתם מבקשים לתת להם כבוד ?

הם הצליחו להרוג רק את עצמם ממש כל הכבוד , אני דווקא דיי בסדר עם זה , מבחינתי זה אומר ש 4 מטורפים חסרי שכל ירדו מהכביש , אני לא לא שמח שהם מתו (הייתי מעדיף שהם לא יהיו מטורפים חסרי שכל ) אבל אם הם כבר פה וכבר מתנהגים ככה , אז עדיף שיירדו מהכביש (ועוד יותר עדיף שלא יקחו איתם עוד מישהו)

ודרך אגב כמה שהערבים במדינה הזאת לא רוצים להודות בזה יש למגזר הזה בעיה , החברים בו לא יודעים לנהוג ואין להם כבוד וערך לחיי אדם , אם אני הייתי חלק מהמגזר הזה הייתי מתחיל לחנך מחדש את האנשים , במקום להגיד איזה ילדים טובים הם היו (דרך אגב הנסיבות מראות שהם לא היו ילדים טובים ).

פורסם

עונש מוות לא מגיע לאף אחד , כל אחד פה היה ילד וכאשר נותנים לילד רכב כזה האשמה כנראה אצל מישהו אחר. לא חסר יהודים ששותים ונוהגים מטורף. הבעיה היא בענישה הקלילה שיש בארץ עונשים על עבירות כאלו גם שתיה וגם סיכון חיי אדם של כלא לכמה חודשים או שנים היו ממש עוצרים את התופעה . לאף אחד לא אכפת מנקודות או קנס או אפילו רכב מושבת לחודש אבל להכנס לכלא מינימום לחצי שנה זה כבר סיפור אחר.

גם מבחינת במו זה לא נראה טוב בכלל, רכב כזה לא אמור להשרף בגלל התנגשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...