Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן להחליף את כל ה-4 צמיגים ואני מתלבט בין מספר יצרנים (כולם קוד מהירות - V, בכל זאת אני מנצל את הטורבו..)

מידה- R14 205\60

1. Continental - Conti Premium Contact-2

2. Toyo - Proxes TPT VR -or- HR

(מישהו יודע את ההבדל בין ה-HR ל-VR?)

3. Yokohama Drive - AC01

4. Falken - ZE912 TL

5. Dunlop - DIGNOS

אז מי שמבין ויכול לייעץ, אני אודה לו מאוד, כמו גם איפה אפשר להשיג את המחיר הטוב ביותר.

תודה רבה וחג שבועות שמח.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

לרכב שלך אני ממליץ על אחרים

טויו T1R

יוקוהומה S-DRIVR

אם לא אלה אז טויו פרוקסס 4 ויוקוהומה C-DRIVR

יתנו לך אחיזה טובה הן ברטוב והן ביבש, היוקו שקטים יותר בכביש

ומה שלא תבחר תקבל תוצאות טובות מאד

קובי

:-)

פורסם

תודה על ההמלצה, שמעתי על- TOYO T1R שהם טובים, אבל לא מצאתי את הדגם הזה + מחיר ברשת..

יש עוד מביני עניין בפורום בנושא צמיגים או שזה נושא חלש כאן...?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

עד עכשיו 64 צפיות בנושא ורק תגובה אחת בעניין.... מישהו יכול לעזור? צמיגים זה דבר חשוב...

פורסם

לעניין הדגמים שרשמת - יש הפרשי מחירים גדולים ביניהם.

FALKEN ZE912 או TOYO TPT יהיו הרבה יותר זולים מ CONTI PREMIUM.

כל הדגמים הם צמיגי נוחות, ללא יומרה ספורטיבית. אם אתה לא אוהב לקחת סיבובים במהירות וסגנון הנהיגה שלך יחסית רגוע,

תחליט, כמה כספים אתה מוכן להשקיע ותבחר. אם CONTI PREMIUM CONTACT 2 מתאימים לתקציב, לך עליהם.

אם אתה מעדיף ממש לחסוך - FALKEN ZE 912.

דגם נוסף מומלץ - GOODYEAR OPTIGRIP

ומשום מה, באתר TIRES4U, צמיגי YOKOHAMA C.DRIVE עם קוד מהירות V מתומחרים זול מאוד. כדאי לבדוק כי מדובר בעסקה משתלמת מאוד (אם המחיר הוא נכון).

אבל, אם אתה צריך אחיזה לנהיגה עם יומרה ספורטיבית, תקנה את מה שהציעו לך מקודם (TOYO T1R, S.DRIVE).

גם אני לא ראיתי את הדגמים באתר TIRES4U - אולי בגלל קוטר החישוק 15.

אבל ראיתי PIRELLI P7, שזה יכול להתאים.

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=0&r=15&a=60&s=205&CarType=1&page=1&OrderBy=&AscDesc=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

תודה רבה על התגובה. המידה שרשמתי היא המידה הנכונה. ככה מגיע הרכב. וכן אני מחפש צמיגים ספורטיביים, אחיזה ומהירות (כמובן גם נוחות).

אז אם מדובר על משהו ספורטיבי, ממולצים הם ה-TOYO T1R + S.DRIVE ? כל השאר לא רלוונטיים לאופי נהיגה ספורטיבי?

THX

פורסם

כנראה במידה שלך אין אופציה לצמיגים ספורטיביים,

לפי הנתונים באתרים מחו"ל אין במידה הזאת S.DRIVE, T1R או MICHELIN PILOT EXALTO.

לכן מה שנשאר לך, זה לקנות צמיגים איכותיים כמו קונטי פרמיום 2, יוקוהאמה C.DRIVE , גודייר OPTIGRIP.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כנראה במידה שלך אין אופציה לצמיגים ספורטיביים,

לפי הנתונים באתרים מחו"ל אין במידה הזאת S.DRIVE, T1R או MICHELIN PILOT EXALTO.

לכן מה שנשאר לך, זה לקנות צמיגים איכותיים כמו קונטי פרמיום 2, יוקוהאמה C.DRIVE , גודייר OPTIGRIP.

אכן צדקת. המידה הזאת היא בעייתית והמבחר מצומצם בשוק. ע"פ צמיגי רמת אביב זאת "מידה ישנה" וכנראה שזה ככה.

בדקתי המון וגם קשה לי למצוא צמיגים טריים. צמצמתי ל-2 אפשריות: או הקונטיננטל או TOYO.- קוד מהירות "V" ממתין לדעת מה יותר טרי.

מודה לך מאוד על העזרה.

פורסם
אכן צדקת. המידה הזאת היא בעייתית והמבחר מצומצם בשוק. ע"פ צמיגי רמת אביב זאת "מידה ישנה" וכנראה שזה ככה.

בדקתי המון וגם קשה לי למצוא צמיגים טריים. צמצמתי ל-2 אפשריות: או הקונטיננטל או TOYO.- קוד מהירות "V" ממתין לדעת מה יותר טרי.

מודה לך מאוד על העזרה.

אתה יכול למצוא גם את היוקוהומה במידה שלך והם טובים מאד

C_DRIVE

קובי

:-)

פורסם

זהו, יש סוף סוף צמיגים: 2 - Continental - Conti Premium Contact קוד מהירות V, בני חצי שנה. קובי, רציתי את יוקוהומה אבל הם היו ממש לא "טריים" בני איזה 3 שנים...זה היה מתיש למצוא צמיגים טובים וטריים במידה הזאת.

תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...