Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ורכב לפניך החליט לתת בלימה בירוק מהבהב ואתה נוסע מאחוריו ולא מספיק לעצור,

מה הדרך הטובה ביותר למנוע תאונה?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לי מקרה דומה מאד למה שאתה מתאר (מתוך טמטום גמור), ומתוך רפלקס חתכתי שמאלה (מימין היה קיר בטון).

למזלנו אף אחד לא נפגע, אבל אם היה אופנוע בין הנתיבים זה היה יכול להגמר אחרת.

תודה לאל שלא.

אני חושב שאם המהירות שלך גבוהה מידי ולא תצליח להמנע מפגיעה, ההתנהגות הנכונה היא להשאר ישר ולבלום בכל הכח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואני דווקא חושבתי שההתנהגות הנכונה היא לשמור מרחק, מנגנון בטחון שאמור לעזור לך במקרה שהרכב שלפנך מחליט לבצע עצירה פתאומית.

אני ממש לא מאמין בתירוצים של "הרמזור בדיוק התחלף ולא הספקתי לעצור..." או ההדיוט מלפני בלם בפתאומיות ולא הצלחתי לעצור..." - ההדיוט הוא זה שלא שמר מרחק ולא נסע במהירות סבירה לתנאי הדרך.

אגב, כשאני מאט לפני עצירה מוחלטת, אני משתדל לזרוק גם מבט חטוף במראה האמצעית ולראות אם יש מאחורי רכב (נהג) שלא שומר מרחק, ולכן אני מתכנן את העצירה שלי במרחק גדול יותר מסוף תווך הנסיעה שלי, בכדי שבמידת הצורך יהיה לי מקום ביטחון לברוח אליו כדי למנוע מהרכב שמאחורי להיכנס בי.

פורסם

נכון שהפיתרון האידאלי הוא לשמור מרחק אבל כולנו טועים לפעמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם יש אפשרות - לסטות ימינה או שמאלה. אם לא - להתנגש ברכב שלפניך. אם הספקת לבלום קצת, הפרש המהירויות לא יהיה גדול כל כך.

דני

פורסם

אז בעצם אין פה משהו שהוא נכון או לא נכון, גם סטייה לנתיב הימינה או השמאלי זאת תיהיה פעולה נכונה

במידה כמובן שאנחנו מספיקים להסתכל שאין אף אחד שיוכל להפריע לנו במעבר לנתיב...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אפילו שיש רמזור ירוק, אני אוטומטית מוריד מהירות ל 80 לפחות, ושפוט גולש עד אחריי הרמזור, ולאחר מכן שוב שם רגל על דוושת הגז.

הכי חשוב, הכי חשוב לשמור מרחק!

אם אתה שומר מרחק, נוסע בסלקטיביות, לא נותן מהר גז, לא נותן מהר ברקס, משחק כמה שפחות עם הנתיבים, שום דבר כמעט לא אמור להפתיע אותך, כי אתה מוכן להכל!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מה הדרך הטובה ביותר למנוע תאונה?!

לשמור מרחק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני דווקא חושבתי שההתנהגות הנכונה היא לשמור מרחק, מנגנון בטחון שאמור לעזור לך במקרה שהרכב שלפנך מחליט לבצע עצירה פתאומית.

אני ממש לא מאמין בתירוצים של "הרמזור בדיוק התחלף ולא הספקתי לעצור..." או ההדיוט מלפני בלם בפתאומיות ולא הצלחתי לעצור..." - ההדיוט הוא זה שלא שמר מרחק ולא נסע במהירות סבירה לתנאי הדרך.

אגב, כשאני מאט לפני עצירה מוחלטת, אני משתדל לזרוק גם מבט חטוף במראה האמצעית ולראות אם יש מאחורי רכב (נהג) שלא שומר מרחק, ולכן אני מתכנן את העצירה שלי במרחק גדול יותר מסוף תווך הנסיעה שלי, בכדי שבמידת הצורך יהיה לי מקום ביטחון לברוח אליו כדי למנוע מהרכב שמאחורי להיכנס בי.

מן הסתם שלשמור מרחק זה ההתנהגות הנכונה, אבל בשאלה הוא כתב שהוא לא מספיק לעצור, כלומר מה ההתנהגות הנכונה אחרי שלא שמרת מספיק מרחק.

פורסם
מן הסתם שלשמור מרחק זה ההתנהגות הנכונה, אבל בשאלה הוא כתב שהוא לא מספיק לעצור, כלומר מה ההתנהגות הנכונה אחרי שלא שמרת מספיק מרחק.

תגיד לי, אתה באמת מצפה לתשובה אחידה לכל תנאי אפשרי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך הבנת את זה ממה שכתבתי?

פורסם

מר פותח השירשור, יש מצב שאתה אחד מאותם החבר'ה שבזמן האחרון כמעט נכנסים לי בתחת?!

קודם כל שמור מרחק. אחרי זה, כדאי שתשים לב (קצת, ככה, חלק שולי מהדבר הזה שנקרא נהיגה) למה שקורה בכביש.

אחר כך (אם יש לך ז' לזה, לא כל כך קריטי) שים לב גם לרכב שמלפניך.

ורק בסוף (אם אתה לא עסוק בלהתאפר בדיוק), תביט על הרכב מלפניך ועל הרמזור.

וואלה עיצבנה אותי עכשיו השאלה הזו.

תשובה לשאלתך:

אל תגיע למצב הזה, נקודה. לא כל הנהגים בבונים שעבורם ירוק מהבהב זה כמו אדום מתנפנף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...