Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זה זמן רב, אני מחפש אחר הסמארטפון, המושלם עבורי

קיימות רק שתי דרישות - מסך גדול ורצוי מסך מגע בלבד. מבחינת המכשיר כטלפון, ז"א איכויות וכדומה, הם לא חשובים לי. ז"א שיותר חושב לי שהמכשיר כ"מכשיר ולא כ"טלפון".

לא מסובך, נכון ? :)

מצאתי כי HTC DESIRE עונה מצויין על דרישותי.

מסך גדול - 4.3 יש.

מסך מגע - יש.

מכשיר חזק - יש.

תהייה אחת, ברשותכם:

המכשירים הנמכרים בחנויות פרטיות בארץ, הם SIMFREE במקור או פרוצים בדרך כזו או אחרת ?

עומדות בפני שתי אפשרויות: קניית המכשיר בארץ או קנייתו בחו"ל. מחיר המכשיר בחו"ל הינו 600 דולר ובארץ בסביבות ה-2000 ש"ח, כך שניתן להבין שיותר נוח לי לקנות בארץ (ועוד לא דיברנו על עניין האחריות), אך התהייה הנ"ל די מפחידה אותי.

נכנסתי לאתרים השונים בארץ ומוצעות שם, כל מיני אופציות, כמו גרסאות שונות (2.2 או 2.3).

הרי אם המכשיר SIMFREE במקור, אז מה זה משנה, לא? אם אני מקבל גרסה ישנה, כל שעלי לעשות זה לעדכן באופן חוקי, את המכשיר. אם אני לא טועה, גם העברתי לא אמורה להוות בעיה.

יש לי תחושה די גדולה, שאני מפספס פה משהו עם כל הקטע הזה של SIMFREE ועדכונים של אנדרואיד. עברתי פה, על לא מעט שרשורים ועדיין לא נפתרה לי התהייה/תעלומה/בעיה,

אשמח להבהרות.:cry:

נ.ב

לפני יומיים, ויתרתי על אייפון 4 עם טורבו סים וכרגע, לפי המחירים, אחד כזה עם SIMFREE, לא בא בחשבון.

תודה מראש.:-P

פורסם

אז ככה, קודם כל, הדיזייר מגיע עם מסך3.7 אינץ' (שזה דיי והותר, החזקתי מכשירים עם מסך 4.3 והם פשוט גדולים מידיי)

דבר שני, סיםפרי או לא, זה לא כזה משנה, כי הם כולם מגיעים עם רוט (פריצה כביכול) כי רק ככה אפשר לעשות שיראו עברית בצורה תקינה (מדובר בקובץ תיקון שהחנויות מתקינות בארץ). ככה לפחות זה היה כשאני קניתי את הדיזייר שלי לפני שנה בערך (אז הוא הגיע עם ”פרוץ” עם 2.1)

היום דרך אגב הוא כבר עם 2.3.3 והסנס החדש 3.0. התקנתי לבד וזה ממש ממש לא מסובך

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אתה יכול לעדכן ידנית וזה גובל ב"פריצה" כי בעיקרון העדכון אמור להיעשות אצל חברות הסלולר.

יש המון רומים טובים בהרבה משל המפעילים בארץ, עם עברית מלאה וכו'.

העדכון נעשה ידנית ולא מסובך בכלל.

אם תרצה אני אפנה אותך לאתר טוב שייתן לך תמיכה.

פורסם

קח בחשבון שחזק הוא כבר לא כ"כ מאז יציאת כפולי הליבה - מה שאומר שהוא די על סף היתיישנות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היום כבר אין טעם לקנות את ה-desire. זה מכשיר שיצא לפני יותר משנה.

כמו שספייר אמר, מדובר על מסך 3.7 שזה דיי והותר.

יש ל-HTC דגמים חדשים כמו sensation אבל כרגע לא הייתי נוגע בו בגלל באגים שונים.

לגבי רומים וכדומה - XDA הוא לדעתי המקור הכי טוב לכך.

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה רבה על התגובות.

המכשיר שאני מתייחס אליו, הוא בעל מסך 4.3: http://eline.co.il/aecommerce/c3228/126695.php

אני לא בענייני משחקי כוח. ז"א שלא מעניין אותי יותר מדי תחרויות כוח :)

אני אשתמש בעיקר ב-WIFI וכל מיני אפלקציות פשוטות, כמו זו של הבנק.

עדיין, לא מובן לי כל הקטע של הפריצות. למה עלי להתעסק בזה? אני מוכן לשלם מחיר מלא ל-SHIMFREE ולא להתעסק ברומים/ריבוטים וכדומה....

פורסם

אין שום דבר בלינק, אבל בדקתי, והדיזייר היחידי שיש באתר שפרסמת, הוא הS, שיצא השנה לפני כחודשיים.

הוא בעל אותו מסך, ואותם ביצועים כמעט כמו הדיזייר המקורי, דיי מאכזב, וחבל.

יש שני דיזיירים עם מסך 4.3, הZ והHD.

הZ עם מקלדת מלאה שיוצאת ב"כמו סלייד" מגניב ממש.

על הHD אני לא יודע הרבה, אני יודע שהוא גדול.

תשאל את עצמך מה אתה צריך, אם אתה רוצה טלפון עם תמיכה טובה בארץ, הייתי ממליץ לך לשקול גלאקסי, את HTC לא כלכך מכירים בארץ עדיין, ולדעתי חבל כי יש להם את המבחר הכי גדול של סמארטפונים, זה בעצם הדבר היחיד שהם מייצרים (והפלייר שהוא טאבלט, אבל גם מבוסס אנדרואיד). אבל זאת דעתי.

העניין של הפריצות הרבה פחות מסובך ממה שזה נראה, תקרא קצת בiandroid.co.il ותוך שבוע אתה תדע כל מה שיש לדעת.

פורסם

אתה לא מתעסק עם כלום, המכשיר מוכן לשימוש.

eline זו רשת מכובדת, כמו גם VMOBILE שמהם רכשתי מכשיר.

עריכה: לגלקסי מסך בעייתי בשמש, בדקתי והוא לא נראה ביחס ל- HD2 שברשותי.

פורסם

יש לי סלידה מאוד גדולה מסמסונג ולכן אני מוותר על ה-S

Spire,

בדקתי את הלינק שנית והוא תקין.

תודה על הפירוט.

מצטרף לשאלה של רומן.

פורסם

מה הכוונה בעברית ? תמיכה או interface מלא בעברית ?

תמיכה מלאה ישנה. לגבי ה-interface לא מעודכן.

לגבי פריצה ושאר הדברים - לא כולם צריכים את זה ולא כולם עושים זאת. לדעתי, אחרי ניסיון של שנה כבר עם אנדרואיד, זה רק משפר את המכשיר. מערכת ההפעלה הרשמית (אני לא מדבר כרגע על גרסאות חברות סלולר) היא טובה אבל היות והיא צריכה להתאים לקהל כמה שיותר רחב, היא לא נטולת באגים/חוסרים וכו'. קהילת המפתחים (ואתייחס כרגע רק ל-XDA היות ואני עוקב רק שם אחרי שינויים) מבצעת שינויים לטובה ולכל מפתח יש קהל משתמשים שעושה שימוש בגרסה שלו. פלוס נוסף הוא למשל שאת גרסת 2.2.3 (ginger bread) של אנדרואיד יש לי כבר מעל חודש על המכשיר כאשר הגרסה הרשמית של HTC עוד לא ייצאה ולא מחייב שתהייה למכשיר שלי (desire).

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, אך התהייה שלי עדיין עומדת בעיינה.

האם החנויות בארץ מוכרות מכשיר SIMFREE מקורי? ניסיתי להתקשר לאחת החנויות ושם הצליחו רק לבלבל אותי יותר.

אני מוכן לשלם את מלוא הסכום, במידה ואני יודע כי המכשיר נארז במפעל והגיע לחנות ללא פתיחתו/הפעלתו/עדכנו וכו"...

פורסם

בסוף, אני עוד אמצא את עצמי, קונה את המכשיר מ-BESTBUY בארה"ב :(.

חבל שניופאן הפסיקו לייבא את HTC, למרות שגם כשהם מכרו אותם, הם חגגו עם המחירים.

פורסם

נכנסתי שוב ללינק ואכן מדובר על הHD, שעליו לצערי אני לא יודע הרבה, חוץ מזה שיש לו מסך גדול (ממש ממש גדול).

לגבי סימפרי, תשאל בחנות, תשאל אם המכשיר הגיע אליהם סימפרי. אם יתחילו לערבב אותך, כנראה שלא, תשאל אם יש לו ROOT, המוכר אמור להבין למה אתה מתכוון. אני מאמין שמישהו חייב להחזיק מכשירים סימפרי.

מעבר לזה, אם אתה רוצה מכשיר שבטוח יקבל עדכונים אז לך על אחד הנקסוסים (ONE או S, הראשון של HTC, השני של סמסונג).

קח בחשבון אבל, שלעשות את ה"עדכונים" (התקנת רום בעצם) בעצמך, היא נורא נורא פשוטה ולא תיקח לך יותר מחצי שעה 40 דקות אם אתה יודע מה אתה עושה, אם לא, אז שעתיים גג. וככה גם אתה שולט בדיק על איזה רום בדיוק יושב לך על המכשיר, איזה פיצ'רים יש בו וככה גם תוציא ממנו את המקסימום.

• תוכן חדש...