Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שחייב ספרי מיוחד לניקוי המצרעת.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אם אתה רוצה לנקות בית מצרעת הייתי הולך דווקא לכיוונים אחרים, אקונומיקה וכאלה.

אני גם הייתי פותח את השרשור באוף טופיק ושם ליד הצרעת אבטיח לקנה מידה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש ספריי לניקוי קרבורטורים

יש מצב שהוא יותר טוב לניקוי בית מצערת מאשר WD40.

חוצמזה, WD40 הוא חומר להקלה על פתיחת ברגים ומחברים כך שהוא מכיל שמנים וכל מיני ממסים שאני לא בטוח שהיית רוצה שייכנסו לך למערכת...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אוקי מובן, פשוט זה מה שיש בנמצא וללכת להביא עכשיו ספרי קצת בעייתי...

קצת WD40 עם נייר יכול להזיק? רק לכמה שניות.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אתה מפרק את המצערת מהרכב?

אם כן, אז תוכל לשמן את המצערת לאחר הניקוי.

אם זה מורכב על הרכב לא הייתי נוגע עם WD40 על מנת שלא יכנס לשאר המנוע, אני לא יודע מה הוא מכיל.

את הניקוי לא תוכל לעשות עם DW40 כי הוא אינו מנקה פיח, אתה צריך ספרי קרבורטורים.

קובי

פורסם
אתה מפרק את המצערת מהרכב?

אם כן, אז תוכל לשמן את המצערת לאחר הניקוי.

אם זה מורכב על הרכב לא הייתי נוגע עם WD40 על מנת שלא יכנס לשאר המנוע, אני לא יודע מה הוא מכיל.

את הניקוי לא תוכל לעשות עם DW40 כי הוא אינו מנקה פיח, אתה צריך ספרי קרבורטורים.

+1 :mm_yeah:

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

1. אם אין לך את הכילים אז אל תעשה.

2. ספרי קרבורטורים פוגע בחישנים. בשביל זה המציאו ספרי מצערות.

3. עדיף שתנקה עם דלק ולא עם WD.

פורסם

חיישנים? בסוזוקי סוויפט 92? לא נראה לי שיש יותר מידי מה שיתקלקל...

בכל מקרה אני אנקה עם קצת דלק ואפרק לגמרי את כל הגוף מצערת...!

תודה לכם!

בס"ד

פורסם

לא עדיף לעשות את זה במכון קרבורטורים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האוטו הזה הוא ללמידה עצמית של מכונאות בסיסית אז אין לי מה לבקר במכון קרבורטורים או מוסך כי אני רוצה ללמוד לבד :)

בס"ד

פורסם

אני אישית ממליץ לך לפרק את בית המצערת מהרכב, לנקות הייטב וללא רחמים עם ספריי קרבורטורים שזהו תפקידו העיקרי ולהחזיר. זה הניקוי הכי איכותי שיש שכמובן גם יורגש בנסיעה לרוב.

:)
פורסם

תרסיס WD40 ודומיו הוא תרסיס לשיחרור ברגים ושימון כללי זה הייעוד שלו.

לניקוי מצערת יש חומריים יעודיים אחרים. זה כמו שתתגן שניצל עם נוזל בלמים.

פורסם
האוטו הזה הוא ללמידה עצמית של מכונאות בסיסית אז אין לי מה לבקר במכון קרבורטורים או מוסך כי אני רוצה ללמוד לבד :)

טוב מאוד!!

גם אני ככה עם האונו שלי, ותאמין לי שכבר למדתי המון.

שבוע שעבר פירקתי אונו אחרת בתור תורמת איברים ולמדתי איפה נמצא כל חלק.

פשוט תענוג :)

אני יודע שזה דפוק אבל אני פשוט נהנה להתלכלך :roll:

• תוכן חדש...